REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Cristian Ghinea: 'Marius Budăi este și idiot și ticălos'

Cristian Ghinea: 'Marius Budăi este și idiot și ticălos'

Replica API 30 decembrie 2021 | 23:21 1674

Fostul ministru USR al fondurilor europene, Cristian Ghinea, spune că ministrul Muncii, Marius Budăi (PSD), este „idiot” și „ticălos” când îl acuză pe fostul ministru că a inclus bani de consultanță în PNRR pentru a putea face el consultanță.

Cristian Ghinea

„Să afirmi că eu am pus consultanță în PNRR înseamnă să fii idiot. Au fost cereri de la instituții multe pentru asistență și eu am scos o bună parte dintre ele, o altă parte a fost scoasă de Comisia Europeană. Tocmai, că am limitat asistența tehnică. A rămas doar unde au demonstrat lipsa de capacitate de implementare. Asistența tehnică din PNRR e sub 1%. Comparativ cu fondurile europene clasice unde e 7%. Să afirmi că motivul prezenței acelei finanțări ar fi că să ofer eu consultanță înseamnă să fii și ticălos. Nu există consultanță ca atare.

Budăi continuă să demonstreze că este și idiot și ticălos. Face aceste acuzații aberante tocmai când anunță că ia consultanță (de fapt, asistență tehnică, dar semianalfabeții nu fac diferența) de la Banca Mondială pentru legea pensiilor. Fă, mă, tu dacă ești deștept și expert. Renunță la consultanță și fă legea pensiilor, că de aia iei salariu!”, a scris Ghinea pe pagina sa de Facebook, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multa mwie ghinea tie si votantilor vostrii usristi
1
0
O fi asa cum spui tu,dar nu te intrece!
2
0
Draga dnle Cristian ALUPIGUS cu dragoste.
5
0
...de ce este dl. BUDAI..idiot si ticalos???fiindca n-are mustati si barba???
7
0
Zise dobi tocul sef. Hai sictir
14
2
dl.Budai vorbeste cu subiet si predicat in comparatie cu tine d-le ghinea care vorbesti doar in metafore si epitete
18
2
Si tu Ghinea pentru ce luai salariul ca zici ca nu erai destept sa faci o lege?!? De parca legea o face ministrul in persoana! Expertilor!
18
2
deocamdata budai a spus clar cu subiect si predicat cum ai tras tunul, tu doar aburesti niste procente penrtu votacii tai, asa ca inclin sa-l cred pe primul!!!
23
3
asta e vocabular de fost ministru niste drogalai adunati de prin cluburi
33
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212