REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Cristian Radu

Cristian Radu

Replica API 13 martie 2020 | 00:00 1935

Cristian Radu, primarul Mangaliei, acuzat de oponenții politici că e suspect de Coronavirus:

Hai c-o dați în d-alea rele,

Dar vă bag după zăbrele!

Cum să afirmați așa?

C-aș fi fost prin Italia?

Sunt ok, n-am niciun virus,

Dau în scris și pe papirus!

Plângere vă fac acum

Să vă adunați de pe drum!

Că-s alegeri, nu știu ce...

Dar chiar așa, bre?

Să inventăm chestiuni?

Ce aveți, sunteți nebuni??

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
colgiule nu o mai suge cu comentarii toxice pe aici..stim f bine ca esti tu..mai bine ai grija de amanta ta de la turism,ana blandiana...
0
0
Sa-i sugeti pula lui Radu!
2
2
Te doare cacatul cu limbricul pulii..
0
2
Cred ca asta l-a imbolnavit pe Chitac
3
1
piticul porno jeg pe pula
6
2
Sigur este un individ fara caracter.Nu poate fi suspect,la el este clar,dovedit.Adica o jigodie.
8
4
De ce blocati comentaii
4
3
Deocamdata mangaliotii sunt condusi de propria inertie si apoi de clanuri. Abia dupa aia se pot gasi urme vagi de implicare a celor ce ar trebui sa dea ceva impuls dezvoltarii. Corect,populatia nu se remarca prin ceva demn de a fi numit civism. Oamenii in general sunt delasatori,usor agresivi,unii chiar periculosi. Nu prea au de ce sa vina turistii si nici de ce sa ramana aici cei mai buni.Sa ceri unui primar sa educe un oras intreg este totusi mult,insa se poate crea sansa de a aduce investitori si poate cu ei modele pozitive.
3
1
Mie imi face bine ca prostanii isi vor indrepta voturile catre mine. Daca sunt atat de prosti sa accepte sa fie condusi de un tatar la partidul ... unitatea romanilor va dati seama ca daca le mai bag 3 poze montaje cu minciuni castig detasat asa a facut si Tusac cu macheta de carton cu locuinte si a costat 10000 euro pe mine minciunile nu ma costa decat 20 minute la tastatura ca oricum nu muncesc bai frate nici cand eram vames la frontiera nu vedeam atatia prosti
5
3
Acesti derbedei,cum zice Clau,polul toxic PSD,asa este,toti sunt toxici,pe unde calca,nici iarba nu mai creste.Tanasa de la PSD,nu il halea pe Iorgus,il barfea si il imita incontinu prin oras,nici pe Tanase de la ALDE fost membru PNL,nu il inghitea dar iteresul i-a unit pe acesti borfasi si au urcat impreuna in barca PSD sperand ca poate asa au vizibilitate mai mare si prostimea o sa-i voteze.Partidul lor ALDE se scufunda pe zi ce trece si in momentul de fata este sub 2%.Nici ei nu o sa obtina mai mult de 10-11%.Prin minciuni si dezinformari nu o sa cresteti in sondaje,sunteti jalnici.
6
3
Astfel de fake news nu fac bine nimanui,numai niste oameni bolnavi la cap pot intoxica opinia publica cu asa subiecte.Asa inteleg acesti indivizi sa-si faca campanie electorala,sa minta si sa induca in eroare electoratul din Mangalia cu fel si fel de fake news.Fiti barbati,luptati barbateste si fara mizerii,asta vrem noi electoratul,nu ne mai mintiti si sa stiti ca usor,usor votantii s-au mai desteptat,nu ne mai subestimati domnule Tanase,Moroianu si mai ales domnule Iorgus!
6
4
Foaie verde si-un covrig, Eu nu am niciun COVID, Sunt intreg ies si pe-afara, Si voi candida la vara.
6
1
O sa se dovedeasca inca o data ca noua gasca toxica din Mangalia,in frunte cu Iorgus,continuand cu catelusii lui,Moroianu,Tanase,Tanasa si Ozzy,mint si dezinformeaza lumea,asa sunt invatati ei sa faca,dar minciuna are picioare scurte.Noul pol toxic din Mangalia,reunit sub umbrela PSD-ului si avandu-l dirijor pe Iorgus,se va prabusi cat de curand,datorita caracterelor urete pe care le au toti acesti borfasi.Nici Radu Cristian nu este sfant,dar alegand intre el si polul toxic PSD,Radu Cristian va fi alesul meu.Mangalia se misca,se fac multe lucruri,se dezvolta,se infrumuseteaza.
7
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272