REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Cristian Radu

Cristian Radu

Replica API 25 septembrie 2020 | 00:00 1977

Cristian Radu este pe finalizare... Finalizează una bucată asfalt, finalizează şi una bucată trotuar, a mai trecut în palmares și un loc de joacă. Cu toate se laudă pe Facebook, să știe lumea cum stă treaba la primărie, ca doar nu a stat degeaba 4 ani, cum spun unii. Dar mandatul? Nu se finalizează mandatul?!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nebunaticilor, ce va mai place saorma
0
0
ca "Replica" este ziarul de casa al lui Murad si al lui Iorgus, sau proprietatea lor, din moment ce doar ei au avut, aproape saptamanal, interviuri, in rest, niciun alt candidat la primaria Mangalia.
9
1
Cand si-a inceput campania tradatorul de Iorgus a venit cu sloganul,acasa cu navetistii!Acum s-a sucit ca asa ii este caracterul,vrea primar un arab,care si-a facut buletin de Mangalia in ziua lansarii candidaturii.Murat,arabul,nu are incredere in Iorgus,il cunoaste si ii stie caracterul pervers si a hotarat ca el este singurul care poate sa-si rezolve problemele cu padurea si hectarele de teren din Comorova.Mafia imobiliara care este reprezentata de Murat este disperata,la fel ca si el,vor sa defriseze padurea si sa construiasca acolo.Dragi Mangalioti,nu mai puneti botul la derbedeii astia!
5
1
Are destula treba cu afacerile lui si nu are nevoie de primarie oricum are un cuvant de spus dar sa se lase manipulat de toti ratatii care nu prea aveau sanse si l au scos in fata nu e normal .Oare o sa ne spuna ce i a promis lui Gusa Iorgus si Stroe ????
3
0
Asa de mult iubeste Radu Mangalia ca-si bate joc de Spitalul Municipal si prin asta de pacientii locali. De recunoscut ca si asa de-a valma,macar a asfaltat niste strazi,a mai reparat cate ceva,in loc sa dea locuri de casa in curtea spitalului pentru interlopi. De astea s-a ocupat Iorgus. Murad nu e mangaliot,dar nu e mai rau decat restul candidatilor,ba chiar are calitati mai multe decat defecte . Ce sa zic,din nou nu avem ce alege,taraba e saraca in oferte bune.
1
5
Facand o analiza pertinenta candidatilor la primaria Mangalia,putem trage urmatoarele concluzii, arabul are pistolul la cap,este disperat si disperararea lui se vede de pe luna,grupurile de interese din spatele lui,caracatita imobiliara,l-a impins sa iasa in fata si sa candideze,de ce ii trebuia arabului aceasta candidatura?!Raspunsul este foarte simplu,el nu iubeste Mangalia,el iubeste terenurile ei,sunt foarte multi bani in joc si are pistolul la cap arabul,trebuie neaparat sa descurce problema cu terenurile.Radu Cristian,este nascut,crescut in Mangalia,isi iubeste orasul,pe el il votam!!!
9
3
Alah va fi cu Mangalia???
4
8
Singurul candidat care a facut ceva in orasul asta,se lucreaza prin toate cartierele,Mangalia si statiunile sunt un imens santier,unde se cladeste o noua fata a orasului nostru.Restul candidatilor sunt disperati,nu stiu ce sa faca,cum sa faca sa ajunga ei la conducerea orasului,disperarea lor este foarte evidenta si lumea ii va sanctiona la vot,Radu Cristian este alesul nostru,in Radu Cristian avem incredere,mafia imobiliara v-a disparea de luni!
9
4
Salam alecum, "ex-primare" oficial de luni in Mangalia.
6
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272