REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
14.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Critici dure ale ecologiștilor la adresa președintelui Iohannis: Lasă serviciile să își facă propriile legi

Critici dure ale ecologiștilor la adresa președintelui Iohannis: Lasă serviciile să își facă propriile legi

Replica API 13 iunie 2022 | 00:00 724

Declarațiile preşedintelui Klaus Iohnnis, lipsite de solidaritate civilă cu privire la forma aparută în presă a legilor securitații, nu au generat decât dezbateri TV ci şi un anunt de protest din cauză că Serviciile de informații sunt lăsate să își creeze propriile legi. 45 de ONG-uri au emis solicitări de clarificări şi o serie de intrebări cu privire la aşa-zis-ul draft, susține Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român (PER).

Dănuț Pop

”Partidul Ecologist Român a reacționat printre primii şi a condamnat forma modificărilor aparută în presă. Circuitul neobişnuit şi caracterul secret al modificărilor, lipsa de transparență si a dezbaterii publice, inexistența unui autor asumat precum şi caracterul nedemocratic al modificărilor legislative sunt punctele pe care ecologiştii le amintesc in cadrul acestui comunicat, scrie stiripesurse.ro.

Partidul Ecologist Român consideră că reprezentanții serviciilor de informații ar trebuie sa fie mai discreți în activitatea lor, că o democrație nu se consolidează sporind puterile serviciilor asupra civililor cu încălcări ale drepturilor omului și în niciun caz lărgind influența acestora în Justiție.

Klaus Iohannis ar trebui să fie preşedintele românilor, nu al Serviciilor!”, susține șeful PER într-un comunicat remis presei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Plavanul s-a implicat tot timpul in servicii la fel ca si Petrov inainte. Va avea si el aceiasi soarta
1
0
Ofiter sie. Va dati seama cat rahat mananca si asta?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272