REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
13.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Cu ce s-a ocupat INNA înainte să devină celebră? Jobul nu i s-a potrivit artistei

Cu ce s-a ocupat INNA înainte să devină celebră? Jobul nu i s-a potrivit artistei

Replica API 29 iulie 2020 | 19:28 1603

Înainte să devină cunoscută în toată lumea, INNA a trebuit să lucreze, însă într-un domeniu nu foarte atractiv.

INNA

Într-un interviu exclusiv oferit pentru ediţia de august a revistei Unica, cântăreaţa a povestit care a fost primul ei job:

„Primul meu job oficial a fost cel de secretară la agenţia imobiliară de atunci a actualului meu manager. Eu am studiat la Facultatea de Ştiinţe Politice, dar sigur nu aş fi lucrat în domeniu (râde). Mi-ar fi plăcut tot în zona artistică – fotograf, poate chiar şi make-up artist, dar şi să dublez vocea unor personaje din desene animate”, a povestit artista, scrie clickpentrufemei.ro.

INNA, pe numele ei real Elena Alexandra Apostoleanu, este o cântăreaţă de muzică dance, pop şi house din România. A început să colaboreze cu echipa de producători Play & Win în 2008, an în care a fost lansat şi primul său disc single, „Hot”, piesă ce a ajuns pe primul loc în clasamentele radio din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia şi Grecia.

În adolescenţă, în încercarea de a se afirma pe plan muzical, INNA a cântat într-o formaţie de muzică pop-rock, care însă nu s-a bucurat de succesul scontat. Primele sale înregistrări sunt balade sau piese lente precum „Goodbye”, „Oare” şi „Sorry”, cântece nelansate până la momentul debutului său.

Ulterior, după ce interpreta i-a întâlnit pe membrii grupului Play & Win, stilul său muzical s-a schimbat radical, iar liniile melodice ritmate domină înregistrările sale actuale.

Fiind întrebată dacă este o adeptă a cântatului „live”, INNA a menţionat că „din motive technice nu se poate cânta 100 % live în majoritatea cluburilor din ţară. Cu siguranţă, dacă voi avea ocazia să cânt live, o voi face cu cea mai mare plăcere”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo ei. O persoana care a reusit sa ajunga de la nivelul de jos, la cel de sus.
0
3
a vindut papuci pe plaja la saturn n-a fost secretara .Asta nu stie sa scrie .Si cu cintatul live nu i-a iesit niciodata pentru ca nu are voce este praf fara CD-ul facut de producator cu care s-a futut 3 ani sa o faca vedeta .
4
0
sa cante live. Doar daca vreti sa intarcati copilul!
5
0
cu nimic!a fost,este si va ramine o panarama.Ar fi bine sa.si puna bani deoparte,caci o s.o vedem cersind pe la tembeliziuni.N.a muncit o ora in viata ei!
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272