REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Cum a câștigat un Lover Boy 50.000 de euro prostind credulele!

Cum a câștigat un Lover Boy 50.000 de euro prostind credulele!

Virgil STOIAN 8 noiembrie 2022 | 00:00 3561

Ion Nica a fost condamnat la 3 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism în formă continuată. Sentința a fost dată de Judecătoria Constanța, pe 4 noiembrie, și nu este definitivă. Bărbatul este acuzat că a determinat  victima să practice prostituţia pe teritoriul Italiei și al Germaniei,  însuşindu-şi cea mai mare parte a sumelor de bani obţinute din această activitate, fie preluându-i personal, fie prin serviciile de transfer rapid.


Bărbat a cunoscut victima în timp ce aceasta lucra ca vânzătoare la un magazin, în Năvodari, și prim metoda Lover Boy a convins-o să practice prostituția în Italia. În aceeaşi perioadă, inculpatul  se afla într-o relaţie cu altă femeie, care se afla în Italia unde practica prostituţia, iar o mare parte din banii obţinuţi îi trimitea inculpatului, aşa cum rezultă din tranzacţiile financiare aflate la dosar în care se poate observa faptul că, doar prin intermediului serviciului Western Union, primise suma de 5750 euro. Începând cu a doua zi de când ajunsese în Italia, inculpatul a instruit-o pe victimă cu privire la faptul că urmează să practice prostituţia la stradă, prezentându-i tarifele pe care urma să le perceapă clienţilor, respectiv 50 de euro pentru un raport sexual, 30 de euro pentru 10 minute, 50 de euro pentru 30 de minute şi 100 de euro pentru 60 de minute. În urma analizei efectuate din conţinutul tranzacţiilor financiare a reieşit că Ion Nica, a beneficiat în mod direct şi prin intermediul unor persoane cunoscute, de suma totală de 53.367 euro, sume de bani provenite din practicarea prostituţiei de către cele două femei.


Instanța a constatat că, în ceea ce priveşte latura obiectivă, elementul material al laturii obiective a infracţiunii de proxenetism a constat în acţiunile inculpatului, care, a determinat victima să practice prostituţia pe teritoriul Italiei și al Germaniei, însuşindu-şi cea mai mare parte a sumelor de bani obţinute din această activitate (43.467 Euro), fie preluându-i personal, fie prin serviciile de transfer rapid. Totodată, a înlesnit desfăşurarea acestei activităţi prin identificarea unor zone pretabile practicării prostituţiei şi a urmărit obţinerea de foloase patrimoniale de pe urma acestei activităţi. Instanţa reţine că faptele inculpatului au avut drept urmare imediată starea de pericol pentru relațiile de conviețuire socială, respectiv lezarea libertății și demnității persoanei. Pentru aceste considerente, instanța a decis condamnarea lui Ion Nica la 3 ani de închisoare, în regim de detenție. Sentința nu este definitivă.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Și ea de ce a acceptat sa facă sex cu atâția bărbați ? Trebuia sa plece nici o femeie serioasă nu prestează astfel de servicii .
0
0
Și Olga tot la muncă în Regat, eu Roby de Cernavodă!
3
0
Și eu stau și mă minunez câtă prostie este printre semenii noștri, are dreptate Gigi, unde dracu caută ăștia de le găsesc
0
0
din ...tarife nu i oprea pentru contributia sociala? asistenta medicala, control ginecologic, dezinfectii si impozit pe ...placerea prestata!
1
0
fetelor, faceti imediat plangere la politie si la parchet, nu acceptati asa ceva ca astia se imbogatesc de pe urmele voastre si voi va alegeti cu traume
6
0
ba,unde gasesc astia frate pproastele astea? Eu dau bani la toate uritele,si asta mai si ia o gramada de bani de pe urma lor.Unde cresc frate ydioatele astea???unde le gasiti?
9
0
Dar pusi la lucru ,nu ca sanatatea nui supporta detentia,a vrut sa fie smecher/bombardier dati sa duca,nu ca scrie carti si se face telectual.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272