REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
15.9° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Cum se vor desfășura examenele pentru obținerea permisului de conducere

Cum se vor desfășura examenele pentru obținerea permisului de conducere

Replica API 14 mai 2020 | 00:17 1935

Începând cu săptămâna viitoare, Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor își va relua treptat activitățile cu publicul. În ceea ce privește activitatea de examinare, se preconizează reluarea acesteia la începutul lunii iunie, în două etape.

Prima etapă

Prima etapă reprezintă examinarea la proba practică pentru cei declarați admis la proba teoretică și programați la proba practică pe durata instituirii stării de urgență, cu prioritate pentru candidații afectați de măsurile restrictive. În vederea programării candidaților sunt luate în considerare două posibilități: programarea din oficiu cu informarea candidaților, în ordinea programărilor anterioare sau programarea prin intermediul școlilor de șoferi.

A doua etapă

În cea de-a doua etapă se va relua activitatea de examinare, proba teoretică la aproximativ două săptămâni, în funcție de volumul solicitărilor pentru proba practică. Activitățile se vor soluționa doar în baza programărilor online, accesibile pe site-ul www.drpciv.ro. Accesul în incinta sediilor se va face în grupuri mici, formate din 5-10 persoane.

Cu măști de protecție

Activitățile de examinare se vor desfășura cu utilizarea măștilor de protecție, atât pentru candidați, cât și pentru examinatori. Interiorul autovehiculelor folosite la desfășurarea probei practice trebuie dezinfectate, înainte de începerea fiecărei probe.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da spaga cat mai e spaga? sa triplat asa cum se aude in targ e foame mare?
0
1
Prost esti nene , citeste ti si tu informarea si vezi ce intelegi !
0
0
Foarte bine va face , cei care nu au aptitudini nu trec ! Orasul ar trebui sa le fie recunoscatori domnilor politisti examinatori mentionati de Elev...Dansii ''ucid'' din frageda pruncie viitorii criminali, au fler , dibuiesc repede cocalarii rutieri...
2
2
Sa scoatei noi posesori de permise. Si asa accidentele sunt multe.
3
1
Am intrare la mi...li..ti..e..ni.
3
1
Tot degeaba daca ramane acelesi animal care respinge pe ori cine,SECAREANU SI NEAGU MIREL,doua animale
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272