REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Curtea de Apel anulează concursul prin care Dan Tivilichi a obținut postul de director general în Port

Curtea de Apel anulează concursul prin care Dan Tivilichi a obținut postul de director general în Port

Replica API 29 ianuarie 2019 | 00:00 564

Lovitură de teatru! Curtea de Apel Constanța a decis anularea procedurii de selecție prin care Dan Nicolae Tivilichi câștigase postul de director general al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța (CNAPMC).

Decizia Curții de Apel este definitivă și vine în urma unui proces prin care Mihaela Stăetu, fostă directoare din cadrul CNAPMC, contestase în 2017 concursul de ocupare a funcțiilor de director general și director economic al Portului Constanța.

Pe parcursul procesului, Dan Nicoale Tivilchi a făcut cerere de intervenție în proces, care însă a fost respinsă.

Iată soluția: "Admite cererea de chemare în judecata. Anuleaza Procedura de selectie pentru ocuparea functia de Director General al CN ADMINISTRATIA PORTURILOR MARITIME S.A. initiata în baza Hotarârii Consiliului de Administratie nr. 24/28.11.2016, Procesul - verbal privind verificarea si evaluarea conformitatii administrative si eligibilitatii dosarelor privind candidatura pentru functia de Director General si Director Economic nr. 3098/27.01.2017 în ceea ce priveste functia de Director General precum si actele ulterioare de numire în functia de Director General al CN ADMINISTRATIA PORTURILOR MARITIME S.A. întocmite urmare a Procedurii de selectie pentru ocuparea functia de Director General al CN ADMINISTRATIA PORTURILOR MARITIME S.A. initiata în baza Hotarârii Consiliului de Administratie nr. 24/28.11.2016. Respinge cererea de interventie accesorie formulata de catre intervenientul TIVILICHI NICOLAE DAN ca nefondata. Definitiva. Pronuntata prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin intermediul grefei instantei azi, 28.01.2019".

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Responsabilitatea nu e la Tivilichi, e in curtea Ministerului
7
0
In toate porturile e la fel si la Giurgiu, Galati si consiliile de administratie tin administratori provizorii de 3 ani. Le tot prelungeste contractele din 4 in patru luni contrar legii. Alo, Rovano!
5
0
Dar este si rau si ingamfat. Se lauda cu traficul portuar, pentru care nu are nici un merit. Are si ajutoare de nadejde, persoane care ii spun ce vrea sa auda, mai mult decat atat, il manipuleaza cu informatii mincinoase despre alti salariati. Se stiu ele care sunt, dar Dumnezeu nu doarme.
11
1
Ce cauta buhaiul asta in fruntea portului Constanta,porta de intrare a Romaniei?Un galatean prost si urat
8
4
Domnule Tivilichi daca va dau afara atunci spuneti si dvs.despre increngaturile din port.Eu personal nu stiu dar asa spune lumea ca in port ar fi multe lucruri interesante pt.politia economica D N A etc
9
1
Nu-i nimic, sa face alt concurs.
5
2
justitie de cacat.idiotii de la psd au dreptate doar cu judecatorii idioti si nepregatiti care dau hotariri apsurde
7
5
Sugeti p.... Tivilichi ramane director la APC. La fel si Doamna...
7
9
Vesti proaste, papagalilor! Bratulescu si Gheorghe nu ingenuncheaza in fata nimanui!
7
3
Pe cand o astfel de decizie a instantei si pentru C.A.?
14
1
In sfarsit, s-a factut dreptate. Daca instanta a dat aceasta sentinta, inseamna ca la acel "examen" a existat, totusi, ceva...Asteptam cu mare curiozitate noua propunere...
21
3
Ca este moldovean, nu are relevanta aici. Ca este prost, ingamfat si rau intentionat, da, are! Mai rau este ca in CA, sunt numai periculosi care isi vad doar interesul personal si umflarea averilor, care si asa sunt considerabile. Nimeni nu vrea sa faca ceva pentru port, real. Uitati-va la mizeria aia de constructie si modificarea benzilor rutiere de la poarta 1. Sa vedem la vara cand o sa fie plin de turisti, unii care vor sa faca stanga pe varianta si ceilati sa coboare sau sa urce de la poarta 2. O sa fie jale!
26
1
Damokle, la tine e sigur.Tu ingenunchezi in fata celui mai mare hot din port, Burlacu.Spor la supy!
11
7
Sa vedem aku maidanezii Bratulescu si Gheorghe Eusebio in fata carui madular vor ingenunchea.
15
6
Vai vai ce plinge mafioa PSD-spagari numiti poltic acolo
10
4
Tot ceea ce a facut individul asta in cei doi ani si jumatate de cand este la conducerea companiei s-a bazat pe incompetenta frauda si minciuna. Sa se verifice toate contractele angajarile si selectia lui in consiliul de administratie. Demisia!
22
7
nu e mache, e moldovean de la galati
20
6
Cu Burlacu director o sa luati salari ca la gsp o data la cativa luni!
22
7
Complexatule nu e mache. Dar tu zii asa ca esti complexat, probabil iti fute nevasta vre un mache
16
12
De ce nu pleaca acasa acest mache batran care abia respira pt a lasa loc tinerilor care asteapta un concurs nearanjat!
17
15
Un om despre care se spune ca a tinut la lucratorii din port. Se pare ca avea un plan de modernizare a portului 2019-2021 astfel incat sa ia fata portului Rotterdam, si asta nu a dat bine statului paralel. Asa sa fie?
20
25
Asta a fost numit ca sinTrancuta! Sa vina hotul de Burlacu. Toti jos! Si directorri si CA. Jooos impostorii!
26
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272