REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° ConstanÈ›a Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.4° ConstanÈ›a Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Curtea de Apel Ploieşti revocă mandatul de arestare emis pe numele lui Sebastian Ghiţă

Curtea de Apel Ploieşti revocă mandatul de arestare emis pe numele lui Sebastian Ghiţă

Replica API 8 martie 2019 | 00:00 417

Sebastian Ghiţă

Curtea de Apel Ploieşti a admis, joi, contestaţia formulată de fostul deputat Sebastian Ghiţă şi a decis revocarea măsurii arestării preventive emisă pe numele acestuia în dosarul în care acesta este cercetat de DNA Ploieşti pentru trafic de influenţă, spălare a banilor şi constituirea unui grup infracţional organizat.

"Prin Încheierea din data de 07 martie pronunţată în dosarul 687/105/2019, Curtea de Apel Ploieşti - Secţia Penală şi pentru cauze cu minori şi de familie, a dispus următoarele: (...) admite contestaţia formulată de Ghiţă Sebastian Aurelian împotriva încheierii 74 din 4 martie pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalul Prahova pe care o desfiinţează în totalitate şi rejudecând cererea inculpatului: (...) admite cererea şi dispune revocarea măsurii arestării preventive a inculpatului, luată prin încheierea 98 din 15 martie 2017 a Tribunalului Prahova şi devenită definitivă prin încheierea din 3 aprilie 2017 a Curţii de apel Ploieşti şi în baza cărora a fost emis mandatul de arestare preventivă 2/UP/14 aprilie 2017 emis de Curtea de Apel Ploieşti. (...). Definitivă", se arată în minuta deciziei.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se aude prin targ ca Ciuvica, ,Badea, Gadea si nespalata Norica NICOLAI vor veni sa se arunce in mare daca Codruta castiga ca procuror-sef european. Evenimentul se va derula in spatele cazinoului, acolo unde se aruncau ce care pierdeau la ruleta in periooada intrbelica.
1
0
Se aude prin targ ca Ciuvica, ,Badea, Gadea si nespalata Norica NICOLAI vor veni sa se arunce in mare daca Codruta castiga ca procuror-sef european. Evenimentul se va derula in spatele cazinoului, acolo unde se aruncau ce care pierdeau la ruleta in periooada intrbelica.
1
0
justitia puscariasului draknea, sustinut de criminalul tudorel si ajutat de curva analfabeta florea. Vor ajunge toti in puscarie
5
0
Justitie in functie de interes
7
0
Adica se poate judeca fara sa se tina seama de geniul conentatorilor fascisti,fara sa se ia in considerare propaganda stalinista? Interesant. Muie Iohannis,muie sistemului iubit de Iohannis,muie USR si hastagi ! Muie prostalailor inculti si degraba sugatori de sule ale celor ce sprijina abuzatorii.
2
7
muie ma-tii care a fatat un biped fara creier , care nu a supt cand era mic , suge acum . Mai tineti nevasta acasa , ne-a stors , mai avem si neveste !
2
7
deci hotul ghita e spalat si curat iar fapta nici macar nu exista. Bravo pesedeilor !!! Muie ghita cu cacat, muie dragnea cu si mai mult cacat moale, muie pesede !!!
7
2
Laurei Kovesi i s-a rezervat, de catre cleptocrati, un program complet. Luptatoarea anticoruptie a fost mai intai asiduu linsata la televiziunile arondate. Apoi au fost inregimentate in asaltul asupra ei autoritatile. Slugarel a fost pus s-o dea afara pe baza de pretexte stravezii. Simultan s-a vazut inundata cu dosare penale, care mai de care mai subtiri, juridic, dar cu atat mai eficiente la capitolul maculare de imagine. Tara toata si UE trebuie sa fie alaturi de LCK in lupta cu HOTII si CRIMINALII economici care au distrus Romania si pe noi toti! LCK va fi procuror sef European si va invan
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272