REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Custodele coroanei, mesaj de Ziua Regalității: Din păcate, în acest an, nu putem face la fel

Custodele coroanei, mesaj de Ziua Regalității: Din păcate, în acest an, nu putem face la fel

Replica API 11 mai 2020 | 00:00 1019

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a transmis un mesaj tuturor românilor cu ocazia sărbătorii naţionale de 10 Mai, Ziua Regalităţii.

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei

„Astăzi este sărbătotarea naţională de 10 mai. În fiecare an, Palatul Elisabeta deschide larg porţile pentru mii de români din ţară, din Republica Moldova şi din toate colţurile lumii. Din păcate, în acest an, nu putem face la fel. Suntem în gând alături de toţi cei care sărbătoresc astăzi Coroana Română, istoria noastră modernă şi aspiraţiile noastre de libertate, progres şi democraţie. De-a lungul unui secol şi jumătate, toate generaţiile familiei noastre au luat parte la această mare sărbătoare românească, a primăverii şi a identităţii naţionale. Chiar dacă zilele acestea sunt dificile pentru noi toţi, vă doresc tuturor o sărbătoare de 10 Mai cu speranţă, încredere şi convingerea în destinul ţării noastre. La mulţi ani!", se arată în mesajul Custodelui Coroanei, scrie stiripesurse.ro.

Anul acesta, Ziua Regalităţii va fi una fără evenimente, în contextul epidemiei. Vor fi depuse coroane de flori la Statuia Regelui Carol I şi la bustul Regelui Mihai I din Bucureşti.

În 2015, Camera Deputaţilor a decis ca 10 mai să fie sărbătoare naţională, fiind ziua care marchează trei momente istorice - începutul domniei lui Carol I, Independenţa de stat şi încoronarea primului rege al ţării.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ase este altetele astea alterate de istorie si pana la urma de spiritul vremii au ramas NISTE LIPITORI MUFATE LA LOVELELE STATULUI!!!! Nu au facut nimic in viata
0
0
Urmasii dinastiei hohenzollern au cerut si in Germania despagubiri de 1,2 mil Eur, revendicarea unor castele , opere de arta, insa li s au respins pretentiile pe motiv ca membrii familiei regale au fost implicati in miscarea nazista, fiind declarati criminali de razboi. La noi nu prezinta importanta ca in timpul iresponsabilului Carol II tara a pierdut 30 la suta din teritoriu , li s au dat si ce n au avut , mai mult, proprietatile celor care au fost declarati criminali de razboi au fost retrocedate.
4
1
aceste coropisnita,capuse ,au supt totul din tara noastra,bunicul meu care a prins cele doua razboie mondiale ,a povestit ca au fost detasati 8 saptamani ,compania sa ptr. a umple 4 garnituri de tren cu de toate ,aur,argint,mobila ,tablouri cu valoare internationala,opere de Brancusi .etc. istoria de ce nu consemneaza asta ? acesti regali care nu stiu macar sa vb limba romana corect. Ce dracu,mai zicea un kkt de guvernant ca facut f bine ca le-au dat renta viagera acestor capuse. Tara cu populatie spalata pe creier. Doamne ,stau si ma crucesc,asa de fara creier in cap suntem ?
4
1
cacatul regal moale !!! Astia patru de supt mine. Si pesedeii muisti !!!
3
3
IEPELE LEPRELE REGALE sa le trag o MUIE REGALA
5
3
au venit toate cele cinci iepe asa zise regale sa manance o paine alba din banii acestei tari... li s-au retrocedat tot ce au cerut , ba le mai da in plus si bani lunar ptr cheltuielile palatelor primite moca. de ce bulgarii sau grecii , ori italienii nu le dau inapoi imbuibatilor moca bunuri trecute prin legi in proprietatea statelor respective la fel ca si in cazul Ro...?!?
5
2
grajdul caprelor regale toaca milioane de euroi din bugetul romanicii,basca taie padurea de a luat-o muntele la vale
5
3
Fatuca mea,matusi'ta aia de la Londra Elisabeta sau cum mortii ei o cheama,are unul dintre copii mare PEDOFIL il cheama Andrew il cunosti?Ce familie de cacat sunteti toti!Pai var'tu asta numai pe Insula Lt St.James se plimba cu Jeffrey Epstein daca nu era acolo era in Manhattan tot cu Jeffrey Epstein statea la el in penthouse ca nu avea bani de hotel?sau?Cat de mare e consumul de Adrenochrome la voi in familie?sau voi nu...?iesti pisha m as pe blazoanele voastre pe coroane si pe sceptrul reginei indiferent al carei tari este!
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212