REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Dacă nu a promovat concursul pentru postul de secretar... Georgiana Gospodaru a ajuns șefă la Direcția de Urbanism

Dacă nu a promovat concursul pentru postul de secretar... Georgiana Gospodaru a ajuns șefă la Direcția de Urbanism

Mirela PASCAL 8 noiembrie 2022 | 00:00 6487

Dacă nu a promovat concursul pentru postul de secretar al municipiului Constanța și-a încercat norocul la Direcția de Urbanism. Și l-a găsit ! Vorbim despre Georgiana Gospodaru, care a dat concursul pentru funcția de șef Biroul Agricol, și l-a promovat cu 173,70 puncte.

La proba scrisă a obținut 86, 50 puncte, iar la interviu… 87,20 puncte. Gospodaru a fost singurul candidat.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si cand a avut timp sa invete bibliografia aia imposibila, ca sa promoveze in secret un concurs, cu note mari? Madam menajera sefa a orasului, ce zice?? Ehe, nu suntem p****i, bai!
1
0
prea bun, prea ca la tara. dedicata celor care iubesc futaiurile rurale.
4
0
A cui pila mai este și pyzda asta obosita și ofilita?! Dacă o mai și freaca vreun imbecil, e și mai grav: e urata cu spume.
6
0
Unde mai sunt posturi dar fara concurs? ca eu sunt un lenes care nu munceste, freaca menta toata ziua la RAJDP si prostii aia ma platesc chiar daca intarzii sau nu vin la munca
8
4
Comentam ca prostii si pe aia sau pe ceilalti ii doare in cot. Faptul ca ii toleram le permite sa se poarte atat de josnic, sa fure cat mai mult, sa insele cat cuprinde. Stau pe munti de bani facuti murdar. Nu este nimic nou. Copiii lor scuipa si injura la semafor, din masini scumpe, despre care nimeni nu a intrebat cum le-au cumparat parintii lor. Traim intr-o mizerie de tara. Trebuie sa inghitim asta sau sa nu mai toleram nimic. Agresiv. Atunci, poate, lichelele vor disparea si bunul simt va fi printre noi.
14
0
Coruptia din primarie este o realitate. Constantenii trebuie sa schimbe coruptii la viitiarele alegeri. Sa intre la furatvsi alrui. Astia au facut destul. Sa mai manance su altui. Care va bagati?
7
1
Știi cată gutuie ai luat pentru comentariul tau zdreanta?
7
2
A prostit-o Economu de a cumpărat un rahat de apartament în Mamaia, a și cracit-o, i-a luat și banii, și tot singura e. O pasează ăia în primărie după bunul plac.
10
2
Asta e o folcloristă protejată de ăia cu ochi albaștri...!
10
1
Cati ratati frustrati aici. Pai ba terminatilor, ajungeti si voi directori si pe urma comentati dobitocilor! Bravo fata, o sa ajungi departe, mue celor ce te critica.
5
20
deci la scris 86.5 puncte, da la ORAL numai 87.2? nu cred ! la oral a luat punctaj maxim!
10
1
cu greu mai vezi pe strada! Adevarata gospodara!
7
3
cat hate sa aiba pe ea si cat de zdrente fiti voi sa ii dedicati articol hahahah
4
5
Până la urmă ai promovat și câștigat concursul de belit pwlla la urs.
12
1
Da o cunosc pe lepra asta..a fost si secretară de birou in 3 orase...in Milsuge..Milmoaie ...Milbelește
15
3
Cine o F.U.T.E pe aschilopata asta , de e tot pe acolo ?
19
1
Asta a fost sefa mereu. Are doar calitatea de a nu face nimic, de a se freca de colo-colo tot timpul. Si mai duce cafeaua la Cocargeanu. Atat.
20
1
Unde a ajuns? La Birou agricol sau la Urbanism? Articol de 2 lei
16
4
O pot angaja la RAJDP. Are toate calitatile pe cale le am si eu. Nu stiu sa fac nimic dar sunt director.
20
3
cata mooie a facut asta la sefi doamne , doamne , sa vedeti la regia de drumuri ce analfabeti sunt angajati auzi director achizitii nepotul lui lupu , un hot
20
4
Cat a dat, sau ce a dat...
17
0
Face si videochat?sau doar la domiciliul clinetului deplasari?geme cand il simte in gat?
18
1
Amanta cui este?
24
0
Mari sunt minunile in Primaria Constanta. Pe cine are in spate ?
26
0
Si mai spun uni ca pe timpul comunistilor era coruptie,era nu zic ca nu dar nici chiar asa cum este acum;pai atunci pentru ca sa ai un loc echivalent cu cel ocupat de pitipoanca asta trebuia sa fii absolvent al unei facultati cu profil agricol dupa care in productie,erai vreo doi trei ani ajutor sef ferma dupa care sef de ferma si pe la vreo 30 de ani daca aveai rezultate f.bune ca sef de ferma ajungeai director,deci in cel mai bun caz,apoi din nou ca director trebuia sa fii cel mai bun pe judet la cultura mare,adica grau,porumb,orz,ovaz,floarea soarelui,sfecla de zahar culturi dastea inseamna cultura mare"pentru cine nu stie am scris"ca nu ajungea director la directia agricola unul de la legume-fructe sau pomi- viticultura decat foarte rar,cultura mare asta insemna meserie pentru Partidul Comunist Roman. Acum vin si eu si intreb,ce studii are fata asta unde si cat timp a lucrat si ce rezultate a avut,poate stie cineva.
24
3
Dar chiar nu mai aveti nici o jena ?
17
4
Agricultura la birou!
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272