REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
12° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Dacian Cioloș are COVID-19: „Eu sunt de miercuri în izolare“

Dacian Cioloș are COVID-19: „Eu sunt de miercuri în izolare“

Replica API 25 martie 2021 | 23:53 1863

Dacian Cioloș, liderul PLUS s-a infectat cu SARS-COV-2 și a anunțat că nu știe unde s-a contaminat. Acesta își liniștește fanii și spune că este asimptomatic.

Dacian Ciolos

”Dragi prieteni,

Am primit acum câteva minute rezultatul unui test COVID-19 care, din păcate, este pozitiv.

Cei cu care am intrat în contact zilele trecute au fost informați, eu sunt de astăzi în izolare, urmând întocmai indicațiile echipei medicale din Parlamentul European.

Am respectat toate măsurile de protecție în toate împrejurările, nu am simptome și mă simt bine în acest moment.

Am fost mereu conștient de periculozitatea acestui virus care ne-a schimbat total modul de viață în ultimul an, a suprasolicitat sistemul sanitar, medicii și asistentele, a luat prea repede de lângă noi mulți oameni dragi.

Fac și un apel la responsabilitatea fiecărui cetățean să fie atent, să-i protejeze pe ceilalți izolându-se dacă are simptome sau dacă primește un rezultat de test pozitiv. Și să anunțe medicii, pentru că starea se poate schimba de la o oră la alta.

Voi continua să muncesc de acasă, pe proiectele urgente din Parlamentul European și din țară care privesc ieșirea din această criză medicală, economică și socială.

Aveți grijă de voi și de cei dragi, protejați-vă sănătatea și fiți atenți.”, a anunțat Dacian Cioloș.

Cioloș a refuzat, până acum, să se vaccineze și a explicat de ce nu o face. ”Atunci când introduci o substanță străină în corpul tău, nu poate să te oblige statul să o faci. E dreptul tău asupra corpului tău”, a declarat Cioloș.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multa sanatate omule! Dupa ce te refaci,fa bine si insanatoseste Romania plecand din tara,la prietenii tai din Franta. Daca totusi ramai acilea,nu ne mai deranja,ca si asa esti dde tot handelul. Fa-te bine si mergi de te odihneste,oricum nu valorezi nimic decat pentru tine si asta e colosal. Vrei atentie,mergi la ,,romanii au talent'',nu mai ocupa functii nemeritate.
2
0
Vedeti sa nu dea covidu-in voi si sa va adune gribu pentru ca de multe ori ce ii doresti unui om se poate sa ti se intample tie,iar pentru D.Ciolos ca si pentru restul oamenilor care sufera din cauza blestematului asta de virus multa sanatate.
1
1
Mai stai 3 ani cel putin in izolare
2
2
Mai stai 3 ani izolat
3
2
pt binele tarisoarei asteia si declinul multinationalelor si lui Macron, te rugam sa ramai in izolare inca 3 ani
4
1
du-te-n pula mea securistule
4
1
ciolanus tata oricum esti si ai fost izolat cu pretentiile tale platite de prostii tarii,cei care ti-au achitat parfumuri,creme,masini scumpe si inca ii suporta pe beneficiarii pensiilor speciale muncind pana la 65 de ani pe cand hotii se pensioneaza la 45,hotilor
2
3
mare paguba!!!
4
1
Sa iti dau la muian esti un mare golan si derbedeu
4
1
pulicica i-o sugi
2
2
Are pe dracul sa il ia.
6
1
Hai cu Doamne ajuta!
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212