REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.3° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Dan Barna, despre propunerea unui deputat liberal de a interzice TikTok în România

Dan Barna, despre propunerea unui deputat liberal de a interzice TikTok în România

Replica API 4 ianuarie 2021 | 00:00 1437

Deputatul PNL Pavel Popescu propune interzicerea TikTok în România și o reglementare foarte dură a rețelelor sociale. El susține că rețeaua este folosită de China pentru a colecta date despre oameni și fac experimente cu inteligență artificială și recunoaștere facială.

Dan Barna

Liderul USR PLUS Dan Barna reacționează și susține, pe Facebook, că lui îi miroase „a luptă financiară povestea asta”. „Păi și Facebook, ce face Pavele?! Sau Instagram? De Google nu mai zic?! La ăștia e ok, că ne spionează frații noștri, americanii??”, îl întreabă liderul USR pe liberal.

„Bună rău asta: deputatul PNL Pavel Popescu vrea închiderea TicTok în România. Motivul: cică este un mijloc prin care ne spionează chinezii. Află ăia de la Beijing lucruri intime despre utilizatorul mioritic...

Păi și Facebook, ce face Pavele?! Sau Instagram? De Google nu mai zic?! La ăștia e ok, că ne spionează frații noștri, americanii??

Mie îmi miroase a luptă financiară povestea asta. S-a speriat jupân Zuckerberg că au scornit chinezoii ceva și îl lasă fără monopol pe piața rețelelor de socializare, așa că a apelat la prietenii săi sus-puși să îl ajute cu boicotul concurenței. Și unde puteau americanii să înceapă un asemenea proiect pilot, decât la noi?!

- Dragi români, atenție mare pe ce rețele vă scălămbăiți! Până și alea trebuie să fie ale cui trebuie...”, scrie Dan Barna pe Facebook, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
era mai bine cu uncle ivan ? ca vrei nu vrei trebuie sa fi intr-o barca A incercat si ceausescu cu izolarea si ati vazut cum a fost Ne-a transformat in prostii lumii
0
0
nu ii inghit pe astia neam, dar Barna are dreptate. Doar ca aici se vede ipocrizia, el gandeste corect, dar nu se expune ca cine stie va zice lumea. Nu fratioare, e corect ce spui, se colecteaza date i prostie prin toate aplicatiile. Se duce un razboi financiar la momentul actual. Noi am tinut intotdeauna cu invinsii, istoria a aratat o. Imi e scarba de vuvuzelele platite din presa si politica care pupa in cur pe uncle sam.
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212