REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
14.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Dana Budeanu, creatoare de modă:

Dana Budeanu, creatoare de modă:

A.F. 31 august 2023 | 00:00 906

Dana Budeanu, creatoare de moda:

„Toamna fierbinte a început un pic mai repede deschizând balul URII care va urmă. Tragedia Crevedia nu este decât un început la atacurile în valuri care vor veni peste PSD. Campania noului Colectiv era pregătită țiplă, hashtagii sărind din toate catacombele pentru a se urcă pe un nou val de suflete pierdute. De această dată impactul mediatic este mult diminuat, acești neterminați neavând acces la acest moment la butoanele sistemului.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PE MATRACUCA ASTA O P,IRLESTE HREBENCIUC JUNIOR , CARE E PLIN DE BANI DE LA TASU ROSCATIU CARE A FURAT DE ARUPT IN TARA ASTA !
4
2
Ce față de câine p***t are
7
3
CAT DE RETARDATI SA FIM SA O ASCULTAM PE COCOTA ASTA, O CURVAAA VOPSITA CARE SE DA MARE CREATOARE DE MODA.....UN FEL DE TATOIU PUTIN MAI TANARA !! PAI CAND TE ARZI CU BAIATUL LUI HREBENCIUC, OARE CU CE PARTID SIMPATIZEZI !!! INTREBARE RETORICA ! CA DOAR NU CU PNL/USR!!!??? CU PSD !!! VEZI PUPINCURISMUL VIS S VIS DE FIREA !!!! DISPARI PANARAAMA !
8
3
Ma uimeste cum aceasta femeiusca , care nu stiu de unde a aparut, le stie pe toate! De la fotbal, sex , spatiu cosmic , bucatarie, moda , industrie , pama la moda si arta conversatiei degeaba! Este exact exemplul romanului atotcunoscator, care bate apa in piua si taie frunza la caini! Mai avem si alti specialisti de genul acesta , dar dansa ii intrece! Eu as vrea sa o vad , sa o aud , sa faca vorbire doar de moda! Si atat!
16
4
I2I (...)Pe lista companiilor care au facut afaceri cu Irakul in acea perioada se afla si cele din Romania-Rompetrol, Bulf Oil si Hash Ro Shipping Oil SRL, care au cumparat titei irakian, precum si companii care au livrat echipamente si au prestat servicii in domeniul petrolier, ca Upetrom 1 Mai Ploiesti, UPET Targoviste, PCC Sterom Campina, Romtek Special Industries, Petrotub Roman, Black Sea Technochim, Electronum, General Turbo, Sancamex". Am lamurit,"duamna amanta patronului CAN.CAN Budeanu/care este/"? Te joci cu focul si raman chilotii necusuti. Ai nevoie de un metru mai mare, ca nu poti cuprinde COAlELE noastre de otel, ale celor"neterminati"cu bananele mai lungi decat media sudaneza/ecuatoriana. "Duamna Budeanu agent de influenta/imagine"a PSD, vesnic"loiala PSD"care mentinte NAUCA gloata utila de aplaudaci pesedisto-fesenista cu aplicatia ei pe care o copiaza si agentul rus GEORGE SIMION. Uita ca lupta PE TERITORIUL NOSTRU al"neterminatilor"IT-isti BINE DOTATI, deloc asiatici.
16
2
I1I Celebrul raport independent Volcker al ONU cunoscut drept"Petrol contra hrana"acuza companii din intreaga lume ca ar fi dat spaga in Irak-ul lui Saddam Hussein pentru petrol. Printre aceste companii, si una in care era asociat TATAL DIANEI BUDEAN, modista suparata. La adresa la care functiona firma Romtek Special Industries, in care era asociat Adrian Gutila, functioneaza azi multe dintre firmele DANEI BUDEANU (in care aceasta este asociata cu mama sa, Lucretia Gutila - o arhitecta, altfel, apreciata si care pare sa nu impartaseasca ideile fiicei ei): Love is Flying SRL, Love is Glowing SRL, Love is g***y SRL, Love is Flirtatious SRL. In 2015, Romtek a fost lichidata. In 2005, insa, in anul aparitiei raportului Volcker, aceasta functiona. Conform ZF,"Comisia ONU condusa de fostul presedinte al Bancii Centrale a SUA, Paul Volcker, a dat publicitatii, la finele saptamanii trecute, raportul privind programul , administrat de Natiunile Unite pe timpul regimului condus de Saddam Hussein
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272