REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Dăncilă: Analizez posibilitatea convocării unui referendum pentru înăsprirea pedepselor pentru crimă, viol, pedofilie

Dăncilă: Analizez posibilitatea convocării unui referendum pentru înăsprirea pedepselor pentru crimă, viol, pedofilie

Replica API 29 iulie 2019 | 03:29 464

Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat sâmbătă că analizează posibilitatea convocării unui referendum pentru înăsprirea drastică a pedepselor pentru crimă, viol, pedofilie.

"Analizez posibilitatea convocării unui referendum de consultare a românilor pentru înăsprirea drastică a pedepselor pentru crimă, viol, pedofilie", a precizat premierul, într-o declaraţie susţinută la Palatul Victoria. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa-i inchidem pe criminali? Dancila, poate poporul ruman nu vrea asta. SI tu ai dubii, nu?
1
0
ar trebui reintrodusa pedeapsa cu moartea,de ce sa cheltuim timp si bani pentru niste ciurucuri asasine fara folos
2
0
Parca este D-na Prof. Elena Iatan !!! Ce jigodie rosie!!!
3
0
Proasta satului in frntea statului!
4
0
proasta satului, ti-a ramas o singura analiza de facut,cu cat mai repede cu atat mai bine-DEMISIA
5
0
Nici nu cunosti atributiile primului ministru.Iar ai citi de pe o foaie prostii.
3
0
Nu statul este vinovat pentru tragefia de la Caracal ci angajatii prin felul lor de a fi ca oameni Cei de la REZIST,agitatorii care vor destabilizare in stat, abia asteptau un eveniment sa-si exprime ura fata de PSD..
4
12
Muie Psd! SINGURUL REFERENDUM NECESAR ESTE CEL PENTRU INTRODUCEREA PEDEPSEI CU MOARTEA!
12
1
Cam nehotarata ca si partidul pe care il conduce nu ei au scos infractori di puscarie? Nu ei au vrut sa modifice legile justitiei? Acum s au sicit? Si de cand dna poate face referendum? Parca in lege spune altfel dar poate a schimbat legea ....sa mai cirim
7
1
Dar de ce nu da o ordonanta sau o lege in parlament? O poate face intr-o sapatamana, cu costuri zero si cu implementare imediata.. Dar doamna Antonescu cand isi ba da demisia? Pentru copii morti in haznale cu fecale?????? Niste jeguri....oportuniste
11
4
Sunt in sfarsit de acord cu doamna asta cu coc. E normal ca pentru pedofilie si crima cu premeditare sau cazuri de genul celui de la caracal sa fie pedepsite cu inchisoare pe viata sau chiar pedeapsa cu moartea prin injectie letala
7
3
Alexandra a tipat din casa monstrului ca o ucide ,sunt si martori ,vecina care a sunat la politie ,sunt si SMS-urile si odiosul criminal ,ESTE ATAT de PROTEJAT de maine poimaine MONSRUL o sa ceara statului roman dezpagubiri ca l-ati deranjat .
12
2
Dar cand comisia Iordache a eliberat puscariasii si a schilodit legile justitiei, s-a facut referendum?
14
8
da' nu il pui tu pe ciordache si tudorel sa refaca ce au stricat?
20
4
luni schimbati legislatia , MAI functioeaza dupa legi din 2007 ......lasati referendum , bani cheltuiti de pomana
9
3
Iata un demers inteligent
7
17
moarte pt moarte
21
3
Bai idiotule coruptia nu distruge doar o familie ca in cazul unei crime de exemplu ci distruge o tara intreaga asa cum s-a si intamplat in Romania,noroc cu U.E.pentru ca au avut unde merge oameni la munca,corupti si corupatori politico economici au distrus Romania nu cum a spus binomul penal Tariceanu--Dragnea inpreuna cu patridele lor care au acuzt U.E si NATO.
21
5
Prostia a fost ridicata la nivel de stiinta. Pentru inasprirea pedepselor penale la infractiunile contra persoanei nu este nevoie dr referendum. Trebuie doar treziti din somnul adanc ministrii, parlamentarii si presedintele!
19
2
Ptr proxenetism sex anal,normal si total nu dati oug ?.Pentru copii praduiti si case ciordite?.Pentru frecat pula naveta marti si joi de la Sibiu via Cotroceni,plimbat prin tara cu bicicleta,jucat tenis si golf nu dati oug ?...sa se dracului in pizda masii in Germania de samanta nazisto hitlerist.La Auschwitz cu el bagamia s pula in neamul lui de neamt obosit penal.
5
22
Si pt abjectia asta de om care doreste referendum.bai terminatilor pt omor calificat se poate da si inchisoare pe viata.puneti mana si cititi codul penal tu va n gura de psdisti spurcati.gata,va agatati cu ghearele de cazul asta sa castigati capital dar sunteti prosti de bubuiti.fmm dancila,cu recursul mortilor ma ti compensatoriu ca sanki e igrasie in celule.face vreunu toata pedeapsa?NU.A AVUT GRIJA PSD DE EI.PT CA PSD ARE GRIJA DE INFRACTORI SI DE CORPUTI NU DE OMUL DE RAND.FU TU VA N GURA DE JEGURI MIZERABILE!POLITIA LU CARMEN DAN SI JANDARMERIA LU CUCOS.MORTI VOSTRI DE JEGURI.
21
6
Analizezi pe ma-ta, dupa ce in mod constant ati hacuit intregul sistem juridic u singurul scop de a va favoriza infractorii. olac peste pupaza mai si numesti un taranoi mitocan si betiv la interne. Mars!
29
5
Sefa e simplu demisia si alegeri anticipate!! De ajuns cu toate cacaturile pe care le-ati facut s-a ajuns la capat de linie!
21
7
Dulapul de sibiu a facut referendum pt coruptie. Nu il interesa viata romanilor
10
32
Pentru faptele astea nu mai trebuie referendum
29
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212