REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Dăncilă, discurs dur în Parlamentul European

Dăncilă, discurs dur în Parlamentul European

Replica API 4 octombrie 2018 | 01:35 459

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, în cadrul dezbaterii din Parlamentul European, că nu a venit la Strasbourg pentru a da socoteală, ci din din respect și prețuire pentru forul european. Șeful Executivului român a solicitat aceeași atitudine față de poporul român.

"Nu am venit să dau socoteală, am venit pentru că vă prețuiesc și vă respect. Încep cu o întrebare: Pentru cine vrem să construim un sistem de justiție viabil? Trebuie să facem o justiție corectă pentru cetățeni. De la cetățeni trebuie să înceapă orice discuție. Drepturile cetățenești trebuie respectate. În ce fel a apărat MCV cetățenii români de încălcarea gravă a drepturilor lor? Nu am văzut nimic despre încălcarea drepturilor omului, despre protocoalele secrete. În baza protocoalelor, milioane de români s-au aflat sub monitorizarea serviciilor secrete în numele luptei anticorupție. Au fost falsificate transcrieri de convorbiri.

Acest mecanism (MCV) și-a ratat menirea. Dacă suntem sinceri, de la aceste abuzuri grave trebuie să începem. Comisia de la Veneția spunea că în sistemul sovietic Parchetul a reprezentat un mijloc de a controla puterea judecătorească. În România, mii de magistrați au dosare contrafăcute prin care sunt controlați să dea decizii în afara sălii de judecată. Noile legi ale justiției le redau judecătorilor independența. Vom ține cont de recomandările Comisiei de la Veneția. Azi v-am informat pe toți, oficial, despre abuzurile din România. De acum nu se mai pot ignora aceste lucruri. Nu se mai păoate vorbi despre România fără să fie luate în calcul și aceste lucruri.

Despre mitingul din 10 august. Este acuzată jandarmeria pentru că a intervenit împotriva unui miting neautorizat. Nu am văzut aceeași luare de poziție la alte mitinguri din Europa. Vă cer următorul lucru: nu-i interziceți României ceea ce este permis în alte state membre. Vrem să vă fim parteneri, dar vrem să fim parteneri egali. Nimeni nu va abate România de la parcursul său european", a declarat Dăncilă, potrivit știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai pesedeilor voi uitati despre ce e vorba ! E vorba de devalizarea tarii de catre niste infractori ! E vorba de furt organizat ! E vorba de o mafie ce trebuie starpita din radacini ! Comisia a vazut despre ce e vorba si incearca sa salveze tara ! Proasta de veorica nu a inteles ce citea. La fel si proasta grapini care le-a promis ca va da declaratia in scris adica sa i-o scrie pesedeul si ea o da mai departe ! La fel gargamel bubosul s-a facut de cacat pentru ca la comisie nu vorbeste cu pulifrici pesedei ! In concluzie, muie dragnea infractorul, muie pesede si muie postacii pesedei !!!
3
0
Pai cine sa apere tara asta daca nu institutiile cele mai specializate in coruptie si spalare de bani, SRI si DICOT! Jandarmeria?? In america cine-i aduce pe criminali si hoti in fata LEGII, nu CIA, ASI si FBI?
4
0
Cat poate fi de proasta fiinta asta!!!
3
2
numai o cuvantare duru iti face fata ca si curu
3
1
te rog frumos conspecreaza dex si vezi notiunea corecta de patriotism- nu de cuvinte frumoase care sa ajunga la urechiile unora ca tine- pacat, voi suntati adevaratii asistati sociali, milogii ce intindeti mana si va imbranciti la un mic si o bere gratis. Ne meritam soarta
4
1
ue este o uniune de trantori care traiesc din santaj si japca facuta asupra tarilor mai putin dezvoltate , dar in progres . Criminalii din ue au fost pusi cu botul pe labe , sa nu mai ameninte Romania si romanii !
3
4
Dupa ce ca a folosit ,, ne divizeaza'' ascultati discursul , arunca poporul roman pe tabla de joc , incercand din rasputeri sa-l apere pe dragnea ! tara e condusa de cel mai incompetent si corupt guvern ! unde este cresterea economica ? unde a crescut nivelul de trai ? tot pentru gasca psd-ista aservitii puterii ? unde sunt 98% dosare achitate? in rest ??? foamete si durere, prostie si ignoranta !
4
3
Pai ce ne facem , ca doamna Macovei urla prin televiziuni ca a fost praf discursul? Nu poate nimeni sa o interneze in locuri mai calme..gen balaceanca pe dna Macovei?? Sau mai bune la dezalcoolizare...Imi pare rau ca Dancila a avut un discurs curajos si apreciat.
4
5
in sfarsit a spus si tanti asta ceva inteligent despre Romania. Oricum vesticii se uita de sus la tara asta
5
3
Frate nu-mi place PSD si nu-mi place Dancila , dar pentru prima data , a avut tarie exact cand trebuia . Acum 100 de ani Romania avea politicieni de otel . Asa au reusit , sa faca o Romanie demna .
6
4
Daca ar fi buni sa se bata si in fapte , interesul clasei politice sa fie bunastarea tari numita ROMANIA ,asi fi mandru de un asemenea roman dar ,clasa noastra politica o intreseaza decit interesul de partid si de grup, ii putem numi mafioti ca au aceeas organizare si scop.
12
2
O atitudine plina de demnitate. In sfarsit cineva a gasit de cuviinta sa le spuna la Bruxelles sa nu mai fim tratati ca pe o tara de mana a 3 a si sa nu se mai minta cu nerusinare despre ce se intampla in tara. Din partea mea multe multe placute de inmatriculare lui Iohanis, Orban, Macovei si a celor care nu le pasa de romanul de rand. Cum face valuri Timermans cum sare euro la 4,6660. Oare se gandeste cineva si la asta. Iohanis in niciun caz. Pe el nu il leaga nimic de tara asta. Nici macar parintii. De copii nu are nicio apasare.
7
6
La copiat pe Matteo Salvini, numai ca italianul a fost mai dur spunand ca discuta doar cu persoane treze.Cand faci o astfel de afirmatie stii ca esti beton in fata UE, dar cand ai bube in cap si mai esti si tare in clont, lucrurile stau altfel.
6
6
Tu esti o marioneta o sluga cum.poti vb cu gura lui liviu tiganu
7
7
Care milioane de romani au dosare si de ce numai afaceristi si hoti cu nume grele ?.S-a luat DNA-ul de ei ca boala de omul sanatos ?
7
12
Miting neautorizat, transcrieri, anticoruptie, wow... imi vine sa borasc
5
10
ma mir , dar a fost bine.
10
7
BRAVO! DACA O TINETI ASA , AVETI VOTUL MEU! Si ar cam fi cazul sa ne orientam spre niste acorduri bilaterale cu SUA si Rusia adica ROMANIesire
11
10
PENTRU JUSTITIE TREBUIE SA FIE ACELEASI LEGI IN TOATA UNIUNEA
16
1
Timermans o say confections o noua placuta cu muuuu.psd si o sa o dea psd ului fara numar !
8
7
unde sunt urmasii lui macacovei de pe aici ca pensionaru ,europeanu ,tutmes sa vad ce mai reproseaza acum ? Sunt mandru ca sunt in sfarsit reprezentat cu adevarat de pesede .Poate Orban mai face o plangere penala de inalta tradare pentru cele spuse de PM ul Romaniei in plenul parlamentului european Felicitari D-nei Dancila si echipei care a insotit-o si parlamentarilor romani din Europa care sunt cu adevarati patrioti. Rusine cozilor de topor ca Macovei, Preda si rapciuga aia aleasa pe listele PSD !
17
8
Discursul a fost f bun ! De data asta !
22
14
jegoasa de macovei ar trebui sa faca 20 de ani de puscarie pt ce cacat mananca despre Romania ! Bravo Dancila , bravo patriotilor care isi apara tara , care apara poporul roman . Muie timmermans !
16
20
Bravo doamna prim ministru ! E pentru prima data cand va spun asa si nu Veorica ! Sunt incantat. Nu va iubesc, dar iubesc patriotii ! Si esti patriot atunci cand ii pui la respect pe cei care arunca cu rahat in tara ta. In rest numai de bine, ne vedem in piata !
23
15
ramane de vazut cu ce ochi au privit si cei din Parlamentul European acest discurs, nu?
20
12

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212