REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
12.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Dăncilă: Prin refuzul numirii unui ministru interimar la Educaţie, Iohannis periclitează o generaţie de tineri medici

Dăncilă: Prin refuzul numirii unui ministru interimar la Educaţie, Iohannis periclitează o generaţie de tineri medici

Replica API 5 octombrie 2019 | 01:12 417

Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă spune că prin refuzul de a aplica decizia CCR şi a numi un ministru interimar la Educaţie, preşedintele Klaus Iohannis "periclitează o generaţie întreagă de tineri medici, care nu vor putea susţine la timp examenul de rezidenţiat".

"A mai trecut o zi de încălcare a Constituţiei de către preşedintele României. Prin refuzul de a aplica decizia CCR şi a numi un ministru interimar la Educaţie, Klaus Iohannis periclitează o generaţie întreagă de tineri medici care nu vor putea susţine la timp examenul de rezidenţiat fără un ordin de ministru. Preşedintele Iohannis ignoră nevoia pe care o are România de medici şi servicii medicale de calitate şi blochează cu bună ştiinţă accesul a mii de tineri absolvenţi la sistemul medical", a scris Dăncilă, vineri, pe Facebook.

Premierul îşi încheie postarea întrebându-l pe preşedinte: "Domnule Klaus Iohannis, când puneţi în aplicare decizia Curţii Constituţionale?".

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunţat vineri că examenul de rezidenţiat de anul acesta se amână pentru data de 8 decembrie. El ar fi trebuit să aibă loc pe 17 noiembrie. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si Dragnea nu credea ca o sa faca puscarie asa nu crede iohanis daca va fi dat in judecata pe penal ca nu respecta constitutia cind nu va mai fi presedinte copii nostri nu il va erta pentru raul facut romaniei
1
3
Toate LEGILE pe justitie ale lui tudorel toader, sluga psd, facute in ultimii doi ani, TOATE in favoarea HOTILOR si CONDAMNATILOR PENALI, URGENT ABROGATE! La fel si PENSIILE SPECIALE! Si musai reactivata Legea 18 ILICITUL.
6
0
nu iti este rusine jigodie bucatareasa- asteapata somajul
7
0
Cat tupeu, ai madam! Ati schimbat 3 premieri - guverne, 80 - 90 de ministri, tot va remaniati.. Ce ati facut in guvernarea voastra, voi, cand mai si MUNCITI !?
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272