REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
13.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Daniel Fenechiu: Roxana Paţurcă va fi membru al grupului PNL din Senat

Daniel Fenechiu: Roxana Paţurcă va fi membru al grupului PNL din Senat

Replica API 3 septembrie 2020 | 00:00 1046

Liderul grupului PNL din Senat, Daniel Fenechiu, a confirmat miercuri că senatorul Roxana Paţurcă va face parte din grupul pe care îl conduce, scrie Agerpres.

Daniel Fenechiu

El a precizat că includerea Roxanei Paţurcă printre senatorii liberali va "întări" grupul.

"Roxana Paţurcă va fi membră a grupului PNL de la Senat. Organizaţia PNL Călăraşi nu se opune doamnei Paţurcă. Este apreciată atât în organizaţia Călăraşi, cât şi de grupul PNL din Senat. Eu consider că venirea Roxanei întăreşte grupul într-un context în care PSD atacă la baionetă toate măsurile Guvernului Orban şi noi trebuie să fim în măsură să respingem toate atacurile PSD care urmează până în decembrie", a declarat pentru AGERPRES Fenechiu.

Senatorul Roxana Paţurcă şi deputaţii Adrian Todor, Cătălin Rădulescu şi Dan Ciocan au fost excluşi, marţi, din PSD pentru că au lipsit de la şedinţa de plen comun a Parlamentului în care trebuia să se dezbată şi să se voteze moţiunea de cenzură.

Decizia excluderii celor patru a fost luată în şedinţa Consiliului Politic Naţional al PSD.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stii ceva despre doamna in cauza? Ai umblat prin Calaras? Uite eu va spun un lucru, va va depasi USR ul, la Constanta!
1
0
inteleg perfect, aceasta a fost posibilitatea ca PSD,dandu-si OUG in acest sens, pe termen limitat-cat sa atraga mai multi membrii PNL- momiti- mi se pare corect ceea ce se intampla- daca asa stau lucrurile , nu poti permite la infinit, sa fi luat in bascalie- pentru a reusii o majoritate in parlament, in ideea de a-ti duce la bun sfarsit proiectele- respinse sistematic de aceasta marsava majoritate- da este OK. Vom vedea rezultatele, pana nu sunt lasati sa-si rezolve promisiunile si sunt ferm convins ca este diferenta ca de la cer la pamant intre guvernul actul si cel PSD-ist
1
3
De la pupatoare de moaste ale partidului lui Dragnea la liberalii pe care ii lua la misto. Nu se schimba nimic in tara asta. Toti sunt la fel de corupti. PNL acelasi PSD.
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272