REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
19.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Daniel Funeriu, fost ministru al Educației:

Daniel Funeriu, fost ministru al Educației:

A.F. 2 septembrie 2023 | 00:00 374

Daniel Funeriu, fost ministru al Educatiei:

„Domnule președinte, suntem în fața celei mai mari amenințări din istoria învățământului din România: dacă nu se modifică urgent structura evaluării naționale, care să cuprindă evaluări din toate materiile de mai sus, vom produce în cel mai bun caz tineri de 15-16 ani roboței de rezolvat probleme la matematică și ingurgitatori de concepte prăfuite și ultracodificate la limba română. În cel mai rău caz -din păcate previzibil acum- vom produce, în lipsa profesorilor buni la materii esențiale, generații întregi de infirmi intelectual, și ne vom mira, peste ani, că avem milioane de români fără discernământ și vulnerabili la orice prostie pe care le-o bagă în cap rețelele sociale.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce nu inteleg este de ce te adresezi dlui "presedinte" ce legatura are ficusul cu toate astea?
1
0
Funeriu si Miclea au fost singurii ministri ai educatiei care au incercat sa reformeze cate ceva pe la invatamant. Nu sunt fanul lor, dar sunt fanul adevarului. Cand Funeriu a clasificat invatamantul universitar, au sarit toti shpagagii ca arsi. Pacat ca n-au fost lasati sa faca treaba si asa ne-am procopsit cu Abramburica Antonescu, Liviu Pop Genunche, Sorin Campeanu Secu, Ligia Deca Varza, etc.
8
1
”...ne vom mira, peste ani, că avem milioane de r*mâni fără discernământ și vulnerabili la orice prostie pe care le-o bagă în cap rețelele sociale.” Cam așa, după chipul și asemănarea ta! Te supără concurența? Dar TU ce ai făcut când ai fost ministru? Ah, stai că mi-am amintit: "Aceste faze în care un ministru are un lapsus sau se întâmplă o boacănă sunt savuroase. Lumea le reține. E justificat ca oamenii să rețină aceste gafe, a încheiat Funeriu. ” Erai expert în gafe!
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272