REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
16.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Exclusiv! Consilierul PNL Daniel Tatu s-a înscris în PSD!

Exclusiv! Consilierul PNL Daniel Tatu s-a înscris în PSD!

Mirela PASCAL 18 aprilie 2024 | 00:00 2637

Continuă jocurile politice la Constanța! Dacă strategiile pentru primării și Consiliul Județean au fost, deja, făcute, ei bine acum se fac listele de consilieri locali/județeni. Nu știm cum stau lucrurile la PSD, cert este că liberalii nu se mai bazează pe un om cu greutate din partid, respectiv Daniel Tatu, consilier local municipal, care și-a dat demisia Consiliul Local din... motive personale. Însă, noi știm care este treaba cu „motivele personale“, așa că l-am „descusut“ pe Tatu până ne-a dezvăluit motivul real care a stat la baza deciziei. Vă vină să credeți, sau nu, pleacă la PSD.

Exclusiv! Consilierul PNL Daniel Tatu s-a inscris in PSD!Daniel Tatu

Daniel Gigi Tatu, consilier local PNL, și-a dat demisia din Consiliul Local Municipal, după 3 ani și jumătate de la preluarea primului său mandat. Și, nu doar atât! A plecat și din PNL.

În plan politic, Daniel Tatu joacă, sau mai bine spus a jucat, în linia întâi din PNL Constanța, fiind unul dintre oamenii de încredere ai primarului Vergil Chițac și nașul de cununie al fiicei afaceristului Gabriel Comănescu. Daniel Gigi Tatu a fost un om de bază în Consiliul Local, fiind președinte în Comisia de organizare și dezvoltare urbanistică, realizarea lucrărilor publice, protecția mediului înconjurător, conservarea monumentelor istorice și de arhitectură. De altfel, în 2020 a fost luat în calcul de Vergil Chițac pentru poziția de viceprimar însă, în final, s-a mers pe potențialul lui Ionuț Rusu.

Cum l-a convins Stroe pe Tatu să migreze de la PNL?

O mișcare politică de amploare, neașteptată de zona politic locală, a venit zilele acestea din partea lui Daniel Tatu, care a ales să schimbe macazul, tocmai în marea grădină a PSD-ului. „Am trecut la PSD, fiind într-o coaliție. Vedem pe parcurs dacă a fost sau nu o greșeală. S-ar putea să fiu pe o listă, nu știu sigur. La Consiliul Județean vreau să merg. Mă pune sau nu pe loc eligibil, rămâne să vedem. Nu pot să spun nimic deocamdată, dacă nu voi fi, nu e problemă, rămân în partid. Având în vedere că e o coaliție la nivel central, am vorbit cu  persoane de la nivelul structurii centrale, mă refer la domnul Stroe. La Consiliul Județean e programul mai ușor și pot să mă împart cu treburile pe care le am la Iași“, a  spus Tatu.

Pe domnul Huțucă l-am informat, nu l-am întrebat!

Am avut o colaborarea foarte bună cu domnul primar. Mă bucur că mi-am pus amprenta pe orășelul meu. Domnului Huțucă i-am adus la cunoștință, nu l-am întrebat. Cred că n-ar fi putut să mă roage să rămân”, a subliniat fostul consilier local Daniel Tatu.

Exclusiv! Consilierul PNL Daniel Tatu s-a inscris in PSD!Bogdan Huțucă

Averea familiei Tatu!

De precizat faptul că Daniel Tatu este unul dintre cei mai potenți financiar consilieri locali. Împreună cu soția, deține 9 terenuri, dintre care doar unul în Constanța, restul în Iași, șase case, două în Constanța restul în Iași, și spații comerciale. Familia Tatu deține și firma Flavisem Corporation, unde Daniel Tatu este director general, ce are activității în domeniul agriculturii. Unic asociat este soția sa, Flaviana, iar anul trecut a avut 8, 3 milioane cifra de afaceri, profit de 1,1, milioane de lei și datorii de peste 12 milioane de lei. Familia Tatu mai deține Agricola Astra, cu sediul tot în Iași, care se ocupă de pregătirea semințelor. Anul trecut, firma a avut vânzări de 2,3 milioane de lei și profit de 1,2 milioane de lei și datorii de 3,2 milioane de lei. Flaviana Tatu este asociată în firmă cu Vasile Lungu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La ce va puteti astepta din partea oamenilor politici!? Ciolanul pentru ei si atat! Boborul si ei, 2 linii paralele!
1
0
Domnule Horia ai fost in cartier si ai vorbit frumos ci copi ai suflet bun si ai promis ca nu ne muti de aici noi te vrem primar te votam sa ne acte pentru carute la vara la mamaia sa plimbe frumos turista cu caleasca te rugam frumos nenea horea sa dai despositie la militia locala multumim votem horia
0
1
Bravo la pesedeu are cel mai bun candidad pe horea constantin etnia romani voteaza horea a spus la cartier hanri coada ca nu muta lasa aici unde este sa fie asa dom horea sa faci nu muta si noi r*****s te votam la tine premar toti votam cu tine horea constantinecu premar al nostru noi iubim pesedeu
0
1
miercuri seara si ne-ati anuntat la vreo 2 ore dupa oprire miercuri la miezul noptii ca se opreste ptr 24 de ore dar in realitate termoficare spune ca oprirea va tine cca 65 - 72 de ore dupa prima estimare daca nu se cheama bataie de joc atunci cum ?
0
0
BINE AI FACUT...DRACU TE-A GASIT..DACA ESTI IN PESEDEU LA ORDINUL LUI STROE....CINE TE VA VOTA???RASPUNS....DRACU DE LA 12 NOAPTEA...SI PE TINE SI PE MARELE..STROE...
1
0
Om fara Scrupule, interesat decat de el ansusi sa castige nu conteaza cum si cu cine.
0
0
Mekkedonul Tatu le-a dat mwe la PNL.
0
0
Nici pnlistii nu mai suporta pnlul lui ciuca si wc hitac
2
0
Ca r*mânul nu-i nici unul, unde-s doi, te toarna unul! Suntem renumiti pentru tradare!
9
0
Omul a plecat la PSD ca nu mai sunt locuri eligibile pe listele PNL. Asa vanduti sunt PSD-isti ca isi ocupa locurile eligibile cu oamenii de la PNL. Pacat de oamenii care au muncit si muncesc in PSD. Votati PSD-istilor AUR si USR sa moara PNL si PSD de ciuda.
11
0
schimba partidul dar naravul e acelasi, averea e baza gandirii supreme a politicienilor , daca nu prea merge intr o gasca incearca alta si ...alta si ...tot asa !
8
0
Normal. Ciolanul la Ciuma Roșie e mai gras. Așa fac toți și voi vă duceți ca bo-ii să votați.
9
0
Mă mir ca nu s-a înscris la AUR!!!
9
1
Asta m*****n??? De unde naibi!! Mai degraba t***n!!!
8
2
Baaa tu ai uitat ca nu stiai sa scrii la socoala!??ce amprenta ti ai lasat tu in acest oras?? Asta cat de p***t e saracu dar iti dai seama nevastasa cat de pff este de l tine de nevasta!! Doar no fii el barbatu ca toate sunt l iasi activele el e pisicuta cu noroc!!! Asta este travestit politic nu este traseist!! TATULE MERGI PE GENUCHI CA I NASOALA VIATA PENTRU TINE!!
12
1
Nu conteaza ce avere detine, foamea de ciolan e mare.
13
1
un alt mekkedon care pute a oaie din consiliul local. PNL Constanta pute a oaie in intregul lui. numai imputzitzi.
16
6
Trebuia inca de acum 3 ani jumate!
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272