REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

De ce l-a schimbat Antena 1 pe Dan Badea cu Ilona Brezoianu la iUmor sezonul 12

De ce l-a schimbat Antena 1 pe Dan Badea cu Ilona Brezoianu la iUmor sezonul 12

Replica API 14 februarie 2022 | 21:29 2584

Antena 1 a venit cu surprize majore, vineri seară, la debutul iUmor sezonul 12. Pe lângă cel de-l patrulea jurat, care, în prima ediţie, a fost actriţa Rodica Popescu Bitănescu, producătorii l-au înlocuit şi pe co-prezentatorul Dan Badea cu Ilona Brezoianu.

Prezența actriței la brațul lui Șerban Copoț este însă justificată. De ce l-a înlocuit pe Dan Badea.

Badea, în carantină, pe o insulă

Dan Badea era prezentator Tv alături de Șerban Copoț, însă sezonul 12 a venit cu câteva schimbări, printre care se numără lipsa lui din culisele emisiunii. Se pare că Dan Badea nu se afla în țară când filmările au început și nici nu a revenit prea curând, susţin cei de la Antena 1.

Comediantul a plecat în vacanță, dar acolo a rămas blocat în carantină și nu a mai putut părăsi locul exotic. Din acest motiv echipa iUmor a fost nevoită să-i găsească un înlocuitor și cea mai potrivită prezență, care are și priză la public, este actrița Ilona Brezoianu pe care am putut să o vedem la X Factor sezonul trecut.

Cum s-a descurcat Ilona la iUmor

Actriţa a încercat, cu această ocazie, să se afişeze cu un nou look, mai elegant.

”Îmi place foarte mult idea de a prezenta iUmor, mai ales că eu și Șerban am mai prezentat împreună o emisiune (pe care nu că zic eu, dar e musai să o urmăriţi din 16 februarie, la Antena 1) și avem o chimie, chiar dacă am filmat un singur sezon la Stand-up Revolution.

Mă bucur mult că m-am întâlnit cu Mihai într-un alt context față de cum îl știam până acum.

Un alt element surpinzător pentru toată lumea este felul în care arăt în cadrul acestei emisiuni, s-au făcut și glume pe acest subiect, că sunt mai elegantă ca niciodată”, a declarat Ilona Brezoianu, potrivit national.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272