REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

De ce nu s-au demolat toate garanjele din Constanța?! Video

De ce nu s-au demolat toate garanjele din Constanța?! Video

Victor ROTARU 6 noiembrie 2022 | 00:00 4251

În 2019, Primăria Municipiului Constanța a demarat o amplă campanie de eliberare a domeniului public de garaje, acțiunea vizând peste două mii de garaje din toate cartierele din oraş. Anii au trecut, iar în multe zone din Constanța, precum Far sau Tomis II, garajele sunt încă pe poziții, multe dintre acestea fiind folosite pentru depozitarea altor lucruri.

Problema garajelor din Constanța persistă de foarte mulți ani. De-a lungul timpului, o parte din acestea au fost dărâmate, dar multe dintre ele încă mai rezistă în zone precum Far sau Tomis II.

Cele rămase încă pe poziții nici nu sunt folosite pentru parcarea mașinilor, acestea fiind în mare parte utilizate pentru depozitarea diferitelor alimente, sau transformate în ateliere mecanice.

Multe dintre acestea sunt construite ilegal, iar conform măsurătorilor, în locul a 10 garaje ar putea fi parcare 15 mașini.  

Care este situația actuală

Reprezentanții primăriei spun că „știm că mai există garaje în Municipiul Constanța, însă acestea vor dispărea odată cu resistematizarea orașului.

În locul unui garaj se pot amenaja 2-3 locuri de parcare, însă acele garaje nu vor fi demolate până nu va exista în acea zonă un plan bine definit de efectuare a acelor parcări.”.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In noile blocuri construite un loc de parcare neacoperit costa 7000 euro. Astia din blocurile ,majoritatea construite de comunisti si vandute de capitalistii anilor 90 cu pret de inventar, cat platesc pe un loc de parcare ? .200 lei pe an parca . Nu toti ,cei care au prins ,cum au prins .
1
1
Citește titlul articolului...
1
0
S-au pus în multe locuri, în altele nu. Sucevei, Hasdeu... Oricum, orataniile din primărie nu au soluții, nu au făcut decât sa traseze locuri de parcare pe unde au putut, în goana după bani ușor de obținut. Numai panara-me le primărie până acum, au distrus Constanta.
1
0
cand sau vandut tot primaria a luat bani si taxe dupa ele, acum de ce sa fie demolatae, daca oamenii aau platit, javvre pnl. comuniste, stire de 2 lei
1
3
Atunci sa vina psd si nici nu veti mai vedea parcări supraetajate niciodata, ca le e foame rau
2
4
Ziceti ba ca l ati sunat pe distrusul ala de Rusu.nu o mai ardeti aiurea.si da, garajele alea sunt o mizerie. Dar pana se vor face parcari supraetajate in Cta mai trec 2 3 milenii.cu incompetenti ca Chitac si Rusu si toata sleahta usrista n ai ce sa faci.va arde psd ul din toate pozitiile.si bine va fac.ca v am votat si am luat teapa
13
2
Pentru ca, nu va iese niciun para-ndarat la afacerea asta, de-aia!!!
16
4
Pentru ca s au construit blocuri peste tot unde s au demolat
9
0
Pentru că în blocurile alea stau foști .... securiști.....ce va este greu de înțeles.....
25
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272