REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

De la Sănătate, la Canale Navigabile. O funcţionară din Constanţa, numită la şefia ACN

De la Sănătate, la Canale Navigabile. O funcţionară din Constanţa, numită la şefia ACN

Replica API 7 februarie 2018 | 00:36 729

Georgeta Bumbac

Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA Constanţa are de puţin timp doi noi membri în Consiliul de Administraţie (CA). Potrivit informaţiilor oficiale, unul din noii veniţi este secretar de stat în Ministerul Transporturilor, în timp ce al doilea vine din Ministerul Sănătăţii.

Noul CA al ACN este alcătuit acum din Sorin Ovidiu Cupşa, Cristian Mircea Blede, Ion Laurenţiu Voicu, Voicu Cheţa, Sorin Lucian Ionescu- toţi făcând parte şi din vechiul CA, în timp ce Lucian Dorel Taropa şi Ioana Sânziana Marin au fost înlocuiţi cu Dragoş Virgil Titea şi Georgeta Bumbac. Despre Titea se poate spune că are experienţă în domeniu, fiind la al doilea mandat de secretar de stat în Ministerul Transpoturilor.

Constănţeanca Georgeta Bumbac vine la Canale dintr-un post de director în Ministerul Sănătăţii, pe care îl ocupă de mai mulţi ani. Potrivit declaraţiei de avere datate 25 ianuarie 2018, Georgeta Bumbac şi soţul ei, Sorin Bumbac, deţin câteva mii de metri pătraţi de terenuri în Tuzla, 23 August şi Glina, o casă în Constanţa şi au depus anul trecut 40.000 de lei în bancă. Georgeta Bumbac a încasat de la Ministerul Sănătăţii un salariu de 129.923 lei, ca director general (aproape 11.000 de lei net pe lună), în timp ce soţul a câştigat, conform declaraţiei de avere, 75.319 lei. Georgeta Bumbac mai este membru şi în Consiliul de Administraţie de la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numiti ba specialisti, nu doar fosile de partid
0
0
Mai psd-istilor mafioti ,va sta in gat toate functiile banoase,asa va dati arama de incompetenti,numind pe functii banoase alti neispraviti,fara nici o legatura cu specialitatea.Veti dispare o data cu mafia voastra.
3
0
Numai genii astia cu kktul lor de psd
5
0
Pentru Nu se merita, fraiero - Poarta Alba este numai pentru barbati, inchisoarea pentru femei este in alta parte ... Dar cine stie, poate ca unora dintre ele le-ar place
0
0
daca a recoltat bine!
3
0
vreau si eu in consiliul de admin la unei companii , cum pot sa intru , multumesc anticipat
14
1
ce cauta Sorin Ionescu asta la canale navigabile? Va faceti de ras definitiv.
15
0
Asa este PSD a avut mereu femei frumoase
12
11
Ce femeie frumoasa
4
21
Madama e constienta ca va fi obligata de sefii ei sa semneze acte pt care ar putea apoi sa fie interogata la DNA si apoi inchisa la poarta alba? Crede ca merita? psd se pare ca a inceput sa fie refuzat de barbati, iar acum convinge femeile sa accepte riscul sa faca puscarie
21
0
se pricepe la toate,,,si la impins ,si la stat capra la toate meseriile din lume.
23
0
Buna gandirea Psdistului suparat care o sa va dea de trei ori ...UE in alegerile viitoare. Si noi simpatizantii o sa procedam la fel.
25
0
Foarte distractivi astia cu partidele, la campanie sunt chemati unii si apoi ajung altii pe functie.... daca sunteti prosti si slujiti partidele
32
0
Prin aceste numiri pe posturi cheie ale unor oameni care nu au niciun merit,nu faceti decat sa inraiti situatia si asa dezastruoasa a organizatiei PSD Cta. Dracu mai alearga pentru voturi! Si credem ca 90 la suta gandesc ca noi.Unde era aceasta madam bumbac la alegerile parlamentare? Voi ne dati la muie o data da noi o sa va dam la muie si la europarlamentare si la prezidentiale si la locale,adica de 3 ori
44
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272