REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
12.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

De ziua curățeniei, elevii Colegiului Economic Mangalia au strâns 200 de saci cu gunoaie

De ziua curățeniei, elevii Colegiului Economic Mangalia au strâns 200 de saci cu gunoaie

Replica API 17 septembrie 2018 | 00:52 415

Proiectul ”Ziua națională a curățeniei” din 15 septembrie se desfășoară în context global, fiind organizat simultan în 150 de țări sub numele World Cleanup Day și constă într-o acțiune de ecologizare și de responsabilizare a populației privind depozitarea deșeurilor în spații neautorizate. Obiectivul pentru 15 septembrie 2018 a fost mobilizarea a 5% din populația planetei pentru a curăța deșeurile de pe toată suprafața Pământului într-o singură zi.

În Romania, acest obiectiv se traduce prin mobilizarea a 1 milion de cetățeni, participanți în cadrul proiectului, ca beneficiari direcți ai acestuia.

În acest context, elevi ai Colegiul Economic Mangalia, însoțiți de cadre didactice ale școlii, au dorit să facă parte și ei din grupul implicat. De-a lungul anilor, profesorii și directorii instituției încearcă să insufle prin numeroase activități de voluntariat și de ecologizare dragostea și respectul pentru natură, conștientizându-i în permanență pe elevi de ressponsabilitatea pe care o au față de mediu. Elevii au participat, ca de fiecare dată cu emtuziasm, manifestându-și dorința de a se implica și cu alte ocazii în acțiuni similare.

Activitatea a fost de asemenea un bun prilej de socializare și de lucru în echipă în afara sălilor de clasă și s-a bucurat de participarea unui număr de 50 de voluntari care au umplut peste 200 de saci cu gunoaie dintr o zonă a orașului care avea nevoie de ecologizare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai terimina cu pesta din eprubeta,dintr o data fleoshc peste in 2 puncte diferite ,au inotat 2 porci mistreti deodata dupa ce s au sunat pe whatsup si unul a traversat tisa si altul dunarea concomitent perfect sincronizati si independeti de pesta ce urmeaza de ovine ca aia n au whats up doar telegram,ce bine ca in Cuba in 70 nu erau telefoane mobile si Castro nu facea ce face Dragnea
0
2
scalvi ca si parintii lor
0
2
Daca nesimtirea ar omora oamenii cum face pesta Africana cu porcii,in Romania ar ramane cel mult o jumatate de milion de oameni,fara nici un politician printre ei,deci nevoiti sa-si aleaga niste lideri ,de data asta sanatosi pe bune. Ar fi si curat. Nu va fi asa,dar macar niste amenzi cat casa ca macar de frica sa nu mai face nesimtitii mizerie,se poate. Macar sa mimam civilitatea,ca tot suntem obisnuiti mai mult cu imitatii la orice.
2
0
Indivizii care primesc ajutorul social stau prin carciumi sau joaca la pacanele. Scarba!
3
2
MAINE MUTA SACI IN ALTA PARTE SA SPUNA CA IA ADUNAT.
1
1
Este o stire cu jandarmeria care strange PET-uri. Daaa, le strange dintr-o parcare ingradita. Arata 5 baieti, care au doar bac-ul la bord luat la fara frecventa, si un burtos de jandarm care nu se poate apleca, dar el strange PET-uri. Jandarmeria joaca in Cascadorii Rasului. Nu exista nici o referire la sacii jandarmeriei cu PET-uri. Vad doar zeci de saci la prostavanii astia de copii, care daca vor avea sansa in viata, se vor inregimenta imediat in jadarmerie, miltie.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272