REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Decebal Făgădău: În momentul de față am oprit montarea stâlpișorilor în oraș

Decebal Făgădău: În momentul de față am oprit montarea stâlpișorilor în oraș

Replica API 20 decembrie 2019 | 17:32 528

În cadrul conferinței de presă susținută, joi, 19 decembrie, după ultima ședință de Consiliu Local Municipal pe anul 2019, primarul a răspuns la o serie de întrebări pe care reprezentanții mass-media i le-a adresat. Una dintre acestea se referă la campania de montare a stâlpișorilor în oraș.

”Noi ne-am oprit în momentul de față pentru că nu facem efectiv față celor două procese: Primul: Avem peste 300 de cereri de la proprietari, asociații de proprietare, asociații de locatari, instituții să montăm, ele au intrat în dezbaterile Comisiei de Circulație, au avizul Poliției Rutiere, au toate avizele necesare, dar în același timp multe dintre cele pe care deja le montasem începuse să fie deteriorate, accidente, vandalizări, așa că am oprit montarea de noi stâlpișori, doar cu dispoziție de la mine se mai montează în continuare și doar în situații bine justificate. Între timp noi trebuie să remediem din ceea ce am montat”, a spus primarul Decebal Făgădău.

L.M.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/stalpisorii-lui-babu-sunt-doar-pentru-fraieri-smecherii-ii-scot-si-ii-pun-la-loc-dupa-bunul-plac-video-411871/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
FATALAU STiLPaLaU SA NE CACAM IN BORSUL TAU!!!
0
0
Ce dracu cu tigania din poza ?? Baaaaaa bolnavule , marsh dracu.n natia ma.tii de bou acasa !! Apropo , ba cacatule , de ce ai blocat toata zona peninsulara , si.ai pus analfabetii aia de la locala sa blocheze toate stradutele , astfel incat de fiecare data cand are loc ceva unde da lumea buluc ,singura iesire este un singur sens care duce la poarta unu , si de acolo in oras ?? Ba distrusule de ce ai blocat iesirea spre oras din zona peninsulara pe langa banca nationala?? Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , marsh dracu si da.ti demisia!! Numai rau ai facut!!
9
1
Puteti merge pe strada Pandurului sa vedeti ce a facut acest primar cu creier de gaina. A distrus spatiul verde s a facut niste trotuare de 4 m latime iar o banda de circulatie a transformat-o in parcare. Daca vine un autobuz si un camion se blocheaza strada
13
0
de ce sunt montate doua randuri de stalpisori pe trotuar?
11
2
primarel k mine nu mai gasiti voi . valoarea mea !
2
8
FOSTUL PRIMAR! CONSTANTA ARATA JALNIC! PRIMARE TU CHIAR NU VEZI SAU ESTI.......!
11
1
sa ii montezi lu ma-ta stalpisori in X in gaoz
16
0
Gandeste dupa ce face: stalisori - nu e ok, - taxa mamaia anulata, puz uri anulate, regulament peninsula anulat, mai bine stai acasa
19
1
De cind incepeti sa-i scoateti pe cei plantati?
23
1
Bai Cacadau. De ce nu spui cat costa un stalp montat? La 650 lei cat costa un stalp inmultit cu cati stalpi ai montat faceai o parcare etajata. Dar de mai bine pui bete in rote soferilor si proprietarilor de masinidecat sa faci ceva pt ei. Ca de doar platesc impozite iartu nu faci nimic bun pt ei decat sa incurci circulatia si sa pui stalpi. Sa iti iau neamul in pula primar imputit care esti!!!
29
2
Mare IDIOT E ACEST PRIMAR! Un hot si un smecher!
31
4
La locale sigur nu va fi un vot pro contracandidatul tau caci oferta este slabuta dar sigur va fi un vot impotriva ta deoarece ai sugrumat orasul!
22
3
...dormiti linistiti...Cacadau lucreaza pentru el ...Ce casuta frumoasa cu zabrele ar iesi din toti stalpisorii din oras...da, da...la Poarta Alba...cu trei camere sa fie casuta ...!!!
27
6
aa am facut bani de sarbatori. la 1000 de lei stalpul eu o sa ma distrez de revelion. voi sarakii? tot in piata ovidiu? hai ca va pun brad anul asta. sa ma votati si la anul. sclavilor
21
5
putem sa vedem si noi cererile alea?
27
5
Se renegociaza Spagile ...erau in lei dar Euro a crescut ! Stie omu sa maximizeze profiturile , personale si de group Organizat !
23
4
Ai si in ... stalpisori ?
25
2
pai a intirziat vaporul cu stilpi din china?
31
4
cat mai multi!!!terbuie opriti meltenii sa parcheze pe trotuare!!!
17
29
Si mamica ta vrea stalpisori montati in cwr...
35
10
Am sistat montarea de stalpisori ca vin sarbatorile , de la anul incepem iar...
43
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272