REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Decebal Făgădău, între două necunoscute: primar sau parlamentar?

Decebal Făgădău, între două necunoscute: primar sau parlamentar?

Replica API 21 februarie 2020 | 00:00 282

Primarul Constanței, Decebal Făgădău arată că se pricepe și la fotbal. Edilul constănțean ar putea rivaliza cu tacticieni de top din lumea fotbalului. Jurgen Klopp, Jose Mourinho sau Pep Guardiola ar fi invidioși pe „schemele de joc” ale lui Decebal Făgădău.

Actualul primar al orașului de la malul mării nu știe dacă va candida pentru alegerile locale sau parlamentare din acest an. În joc se află prea multe necunoscute, cea mai importantă dintre ele fiind alegerile anticipate. Acest scenariu ar apropia datele în care alegătorii vor merge la urne pentru alegerile locale și pentru parlamentare, iar Decebal Făgădău nu vrea să riște să facă de pe acum o mișscare. Deocamdată analizează adversarii și după va alege calea contraatacului. „Nu știu în momentul de față dacă voi candida sau nu pentru că nu știu când se joacă meciul, nu știu în câte reprize se joacă meciul, nu știu cine mai joacă pe teren. Orice om politic responsabil ia o decizie după ce face o analiză. Normal că am discuții în interiorul partidului, dar în orice caz nu mă voi da la o parte din a susține partidul meu și candidații din partidul din care fac parte, fie pentru alegerile locale, fie pentru cele parlamentare, fie pentru ele la un loc”, a declarat Decebal Făgădău.

Decebal Făgădău este un om serios, un „soldat disciplinat”. Dacă armata era obligatorie și în prezent, probabil că edilul constănțean se află în prima linie și coordona ceilalți soldați din spate. Edilul a mai punctat un lucru notabil. Candidaturile la alegerile locale pot reprezenta de fapt o trambulină pentru alegerile parlamentare, în consecință, unii candidați la alegerile locale, ar putea opta mai degrabă pentru post de parlamentar. Da, sună ciudat și utopic, însă calculele de pe hârtie din spatele ușilor sunt făcute probabil de pe acum.

”Este ciudată situația pentru cei care și-au anunțat candidaturi la alegerile locale, în realitate dorind o trambulină pentru alegerile parlamentare. Eu atât vă spun. Voi candida ori la una, ori la alta, ori la niciuna. Eu sunt soldat disciplinat, nu mă cunoașteți? Când am fost eu rebel?”, a mai spus primarul Constanței.

Este o perioadă atât de incertă în poilitica românească, încât calculele din culise par atât de sigure. Singurii afectați de această „doză” de incertitudine, venită dinspre spațiul politic sunt de fapt cetățenii, care încep să arunce fel și fel de scenarii în spațiul public, unele credibile, altele mai puțin credibile.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stalpisor!,,
3
1
Si pe mine cui ma lasi?
6
0
Citesti comentariile si iti dai seama ce aplaudaci retardati are opozitia.
4
8
Locul hotului fagadau e la parnaie !!! Muit cu cacat !!!
11
2
O sa vina Ion Stelian si va face exact ca si ceilalti :interse proprii si atat.La fel si Cupsa.Macar asta a miscat ceva, dar voi vreti sa faca in 4 ani ce NU s-a facut in 20 de ani.
10
12
Fagadau si Babu doua nulitati , Perverse si Avare care au distrus orasul Constanta ! Rusine
18
4
nu e suficient ca a distrus un oras, vrea ceva mai mult!
16
3
Stie ca nu il mai voteaza lumea si isi asigura sau negociaza vreun loc cald! Ce face el acum in oras este sa adune bani de campanie
15
2
Nu ai ce sa ceri de la un incompetent
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920