REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Declarații oficiale în cazul crimei de la Săcele: 'Susține că fata s-a SINUCIS'. Individul a fost ARESTAT

Declarații oficiale în cazul crimei de la Săcele: 'Susține că fata s-a SINUCIS'. Individul a fost ARESTAT

Replica API 24 ianuarie 2019 | 14:37 1277

Individul acuzat că și-a omorât fiica minoră, la Săcele, a fost arestat pentru 30 de zile! Acesta nu și-a recunoscut fapta, menționând că fata s-a sinucis.

”Pot să vă comunic faptul că, în urmă cu aproximativ o oră, Tribunalul Constanța a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a inculpatului pentru infracțiunea de omor calificat, constând în suprimarea cu intenție a vieții fiicei sale. Inculpatul a încercat să susțină o versiune care să-l exonereze de răspundere penală și și-a construit apărarea în sensul că a fost martor la sinuciderea victimei, însă probele administrate în anchetă au demontat situația de fapt relatată de acesta și așa am ajuns la concluzia certă că el este autorul infracțiunii de omor, pe care a comis-o prin sugrumare. Deci, victima a murit prin asfixie mecanică din cauza sugrumării. Cât despre acele înțepături din jurul gâtului, nu au nici o relevanță judiciară, nici medico-legală, sunt superficiale, subcutanate, nu au produs nici un efect în organismul acesteia. El se apără, afirmând că a asistat la momentul în care ea s-a sinucis, injectându-și o substanță otrăvitoare și că nu a avut timp să intervină. Întrebat fiind despre împrejurările omorului, nu a fost în situația în care să dea o explicație logică. Are o atitudine greu de înțeles pentru noi oamenii, pentru că este foarte greu să încerc să explic de ce un tată este în stare să suprime viața fiicei, probabil că psihologii ar putea să explice. Nu are relevanță dacă era sau nu copilul biologic, era copilul pe care-l creștea”, a declarat procurorul Gill Julien Grigore Iacobici, șeful Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

L.C.

CITEȘTE DETALII AICI: Suspectul de CRIMĂ de la Săcele a fost AUDIAT: 'Nu am OMORÂT-O!" VIDEO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un bolnav mintal !
1
0
Bai fratilor, in ce tara traim ? O scursura a societatii este plimbata cu elicopterul din bani publici iar un bolnav aflat in stare grava, care are urgenta nevoie de ajutor medical asteapta pana crapa ? 'tu-va-n gura de nemernici !
4
2
Asta voiam sa zic si eu ...a mai fost dus si cu elicopterul smurd...poate altii chiar aveau nevoie in acel moment
5
2
Eu v-am spus ca trebuia lasat sa crape, nu plimbat cu elicopterul! Voi nu batman, batman!
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614