REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Delegație chineză, prezentă la Constanța. A vizitat Secţiile de Pediatrie şi Ortopedie din cadrul Spitalului Județean

Delegație chineză, prezentă la Constanța. A vizitat Secţiile de Pediatrie şi Ortopedie din cadrul Spitalului Județean

Replica API 25 septembrie 2019 | 01:07 562

Consiliul Județean Constanța și Primăria Constanța au fost marți, 24 septembrie, gazdele unei delegații chineze formată din 7 membri. Scopul vizitei: sistmul integrat de sănătate. Delegația a fost primită cu pâine, sare și palincă de către doi tineri îmbrăcați în costume naționale.

Gazdele și musafirii s-au întrunit în Sala Ovală a Prefecturii Constanța, eveniment la care au participat Horia Țuțuianu, șeful CJC, Mirela Matichescu, Mihaela Petrachi, subprefectul Ali Șenol, primarul Decebal Făgădău, managerul Spitalului Județean Constanța, Cătălin Grasa, directorul DSP, Cristina Schipor și Ion Constantin, șeful CJAS Constanța. Au fost abordate discuții din domeniul sistemului integrat de sănătate, finanţarea serviciilor de sanatate, rolul Guvernului în gestionarea economică a spitalelor publice și medicina muncii.

După întâlnirea din Sala Ovală, delegația s-a deplasat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa. S-a făcut un tur la Secţiile Pediatrie şi Ortopedie cu ATI. Delagației urmează să-i fie prezentată și Complexul Muzeal de Stiințe ale Naturii Constanța. Miercuri, 25 septembrie, musafirii se vor deplasa la Techirghiol, într-o vizită oficială la Sanatoriul Balnear şi de Recuperare și se va face un tur al Secţiei de pediatrie. Delegația chineză se va plimba și cu barcă pentru a i se prezenta modul de extragere a nămolului. Tot miercuri, musafirii vor face o vizită oficială la Sanatoriul Balnear Corp B Mangalia. De asemenea, programul implică și o plimbare cu o ambarcațiune în Port Turistic Mangalia, dar și o vizită la Muzeul de Istorie şi Arheologie Callatis Mangalia și la Moscheea „Esmahan Sultan” din Mangalia.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
china are,saptesprezecemilioane,optsutezecemi de medici !
0
0
Fecala fecala GRASA CATALIN sta departe de Primar.Semn oare oare ca ar fi pe faras.NU nu stiu de ce dar nu compatimesc deloooc bufleiul facator de nimic.
1
0
Nu exista politie locala in Constanta. Toata lumea stie asta
0
0
nu i nici macar un cartier intr un oras din china...
0
0
marele popor chinez a iesit la cumparaturi.
1
0
Sa le dea amenda politia locala ca au consumat bauturi alcoolice in spital!
2
0
La sectia de la Palazu Mare nu au mers???
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212