REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Delia Matache, despre afecțiunea de care suferă

Delia Matache, despre afecțiunea de care suferă

Valentina CAMARA 3 februarie 2023 | 00:00 1126

Delia Matache este, fără îndoială, una dintre cele mai iubite artiste din România. Celebra cântăreață a vorbit, de curând, în cadrul unui interviu, despre afecțiunea de care suferă. Cu ce probleme se confruntă vedeta și cum reușește să la țină sub control, mai ales când e în public.

Delia Matache, despre afectiunea de care sufera

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat, Delia Matache a recunoscut că are unele probleme de sănătate și că, din cauza acestei afecțiuni cu care a fost diagnosticată, a trecut prin momente destul de dificile.

Delia Matache, despre afecțiunea de care suferă

Delia Matache, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de la noi, a vorbit despre afecțiunea de care suferă. Celebra cântăreață a mărturisit că nu este o chestie pe care o poate controla foarte mult.

"Dispare și reapare, nu e o chestie pe care s-o pot controla foarte mult", a declarat Delia Matache.

Vedeta a recunoscut că are momente în care o cuprinde anxietatea, din cauza stresului sau a emoțiilor puternice.

"Nu pot să spun că am avut niște probleme, niște drame, dar am faze în care mă cuprinde anxietatea. Pot fi minute în care simt o stare care nu îmi este foarte confortabilă și poate fi legată de un mic detaliu, poate fi provocată de o ieșire în public pe care nu o pot controla sau care nu-mi provoacă plăcere", a mai spus vedeta în cadrul unui interviu.

Delia Matache, sfaturi pentru femeile trecute de 40 de ani

Delia Matache este extrem de activă în mediul online, acolo unde își ține fanii la curent cu aproape tot ceea ce face, le arată locurile pe care le vizitează și, uneori, oferă și sfaturi. În urmă cu ceva vreme, aceasta a avut câteva sfaturi pentru femeile trecute de 40 de ani.

”Nu vă mai puneți singure piedici de genul: Aoleu, am peste 40 de ani, nu mai pot să mă îmbrac, nu mai pot să fac, nu mai... nu, prea mult nu mai ... Nu vă mai puneți limite! Nu vă mai faceți asta! Nu vă mai pedepsiți!”, a spus Delia pe rețelele de socializare, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E ca era o nimfomana de la 15 ani care nu o putea sarisface o dicotică intreagă.
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272