REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.5° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

DETALII de la VIZITA premierului ORBAN, la Constanța! ASALTAT de constănțeni: Vă pozați cu noi?

DETALII de la VIZITA premierului ORBAN, la Constanța! ASALTAT de constănțeni: Vă pozați cu noi?

Replica API 23 iulie 2020 | 16:39 3507

Premierul Ludovic Orban s-a aflat, joi, 23 iulie, la Constanța, într-o vizită de lucru. După ce a trecut pe la Centrala Nucleară Cernavodă, acolo unde a precizat că este mulțumit de situație, precizând că se vor purta discuții pentru construirea unor noi reactoare și reabilitarea celor prezente, a trecut pe la Șantierul Naval Constanța.

După inspecția de la Centrala Nucleară Cernavodă, la Șantierul Naval Constanța

Aici a urcat pe o navă (un tanc petrolier), construită în perioada pandemiei, care va fi lansată la apă (i se va face botezul), pe 14 august.

În trecere și pe la Cazinoul Constanța

După scurta inspecție din Port, premierul a luat calea Cazinoului. A inspectat lucrările, declarându-se mulțumit de stadiul lor. A precizat că este momentul ca PSD să fie înlăturat de la malul mării, întrucât nu a făcut nimic productiv pentru Constanța. ”Nici măcar lucrări de întreținere la acoperișul Cazinoului”, a spus Orban. A continuat cu faptul că PNL are un candidat puternic pentru Primăria Constanța, respectiv Vergil Chițac, după care a răspuns la întrebări.

Momentan nu se poate vorbi de o modificare a datei alegerilor, a spus Ludovic Orban, urmând ca situația să fie reanalizată în cazul în care cazurile de COVID - 19 vor crește într-un mod alarmant. Cât despre pensii și alocații, acesta a precizat că trebuie să se facă o analiză foarte serioasă, întrucât este nevoie de fonduri, iar cine spune că le poate mări, minte. Prin urmare, situația bate pasul pe loc.

Litoral, pensii, alocații, COVID și alegeri

Discuțiile au luat și calea litoralului, premierul spunând că nu este imposibil ca lucrurile să fie ținute sub control. ”Dacă fiecare dintre noi ar respecta măsurile, infectările ar fi în scădere. Dar, ține de educație. Lucrurile pot fi ținute sub control, nu e imposibil. Controalele vor continua ca și până acum”, a spus Orban.

Constănțenii au vrut să se pozeze cu Orban

La final, premierul, însoțit de prefectul Constanței, George Niculescu, de Vergil Chițac, Mircea Banias, ministrul Economiei, Virgil Popescu, ministrul lucrărilor publice, dezvoltării şi administraţiei Ion Ștefan, parlamentarul Mihai Lupu, cât și alții, înconjurați de stafful SPP, au plecat pe faleză. Constănțenii l-au luat cu asalt pe premier, inclusiv persoane cu dizabilități, aflate în cărucioare cu rotile. Oamenii au vrut să se pozeze cu Orban, felicitându-l pentru activitatea sa.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PNL-ul s-a imbatat cu apa rece,gen rezultatele la alegerile europarlamentare,sau la prezidentiale unde a fost scoasa Viorica Dancila ca si contracandidat al lui Iohannis!Pandemia nu v-a ajutat,dar si voi va dati cu stangu-n dreptul! Electoratul va amendeaza,nu ati facut nimic pt.reducerea cheltuielilor in sectorul bugetar,nu cresc pensii,alocatii,blaturi si imparteli cu PSD,bonus pt.C-ta,ati trimis in carantina in judetul asta o gramada de persoane.Unii din conducere si-au umplut bine buzunarele,dar vine nota de plata! Sa nu ajungeti ca PNT-ul!
3
0
Nu am nimic cu voi, dar vergil chitac, da o incolo, aveati la oameni mai ca lumea. Clar
1
0
VERGIL CHITAT ??? Asta nu tradase partidul acum ceva timp ??? In ce lume traiam, asta se vrea primarul CONSTANTEI ??? Sper sa fie o gluma..
5
1
ma-m urcat pe o statue sa ii dau lui Orban la mooooe,,,,mooooe pnl.
5
5
Banias, nuuu Banias.. Mironescu, Banias...alti 49 achitati, aca nevinovati..
7
3
Eu nu vreau sa aud de Orbete
8
4
Jalnic, jalnic, jalnic
6
5
Atat de adevarat si atat de trist... nu vom scapa niciodata
5
3
mwepnl!!!!!!!
6
5
Replica,esti cam PNL-ista!
14
5
s-au pozat cu cei care profita de handicapul lor ii vezi toata ziua plimbandu-se cersind pri carefour
7
6
Niste maimutoi, care vin asa de sanchi
9
6
constanta a fost CONDAMNATA sa fie FEUDA CLANULUI MAZARE-PORCstantinescu-STRUTinsky pe veci !!! NU VA SCAPA NICIODATA DE ACEST CLAN BESTEMAT !!!
11
3
faceti poze NENOROCITILOR si HOTILOR . Faceti poze cu ce a mai ramas in Romania din cauza tuturor partidelor asa zis politice. Constanta nu mai voteaza partide politrucilor, ca pustiiti totul in calea voastra si vi se maresc buzunarele. Constanta voteaza OMUL nu partidul. Huuuuooo
15
7
astia sunt mai hoti si mai perversi decat psd ii. mai bine fagadau, decat imbuibatul de chitac.
20
8
orban a inceput campania electorala dute ma nenorocitule la cei care sufera din cauza inundatiilor nu la baut pa litoral nu va pasa deloc de oameni.
22
7
Asaltat pe dracu...
15
6
Daca nu se facea nimic nu mai ramanea nici cat a ramas din Cazino
8
8
Ce frumos suna ........
16
4
care au dorit sa ii suga piticu lui sica sa aveti succes la supt cariciul papagalii ROMANIEI.Cu asa om sa ma trag in poza mai bine ma trag in poza cu Tina Turner sau Celin Dion
21
10
Da da, asaltat de lingaii scosi de pnl constanta. Mars in mortii ma-ti Replica cu propaganda asta de doi lei. Ma mir ca ati lasat sectiunea de comentarii limbistilor.
29
10
A venit sa faca poze si cam atat!!! Nu traim cu selfiuri. Lasati campania electorala...si oferiti ajutor celor ce au nevoie...
33
10
Groparii Romaniei
33
13
faceti poze cu maimuta
37
11

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212