REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

DETALII ȘOCANTE despre TÂNĂRUL care a DECEDAT la SCOICA LAND

DETALII ȘOCANTE despre TÂNĂRUL care a DECEDAT la SCOICA LAND

Replica API 27 iulie 2020 | 00:09 9389

O adevărată tragedie s-a petrecut joi, 23 iulie, în jurul orei 17.50, la restaurantul Scoica Land din Năvodari. Un tânăr aflat la început de drum și-a pierdut viața, după ce s-ar fi intoxicat cu substanțe, încă necunoscute anchetatorilor. Evenimentul a intrat și în atenția Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța.

CUM S-A PRODUS ACCIDENTUL

În data de 23.07.2020, în jurul orei 19:30, la SC LASCU BROS SRL - restaurant SCOICA LAND MAMAIA cu sediul în Constanța, a avut loc un eveniment soldat cu decesul unui angajat - Andrei Florin, având ocupația de muncitor necalificat, în vârstă de 17 de ani. Sub clădire, la demisol, se afla un spațiu tehnic de cca 1,5 m înălțime în care datorita apropierii locatiei de lacul Siutghiol se aduna apa - probabil din infiltratii. Accesul in acest spațiu se face din baia personalului.

DECLARAȚIILE MARTORILOR

Din declarațiile martorilor reiese că victima si-a informat seful ca s-a acumulat apă în spațiul tehnic și merge să o scoată folosind o pompa submersibilă. La ora 19.:30 Andrei a fost văzut în baia personalului spălându-se pe față. Ulterior a început să vomite, iar starea de sănătate i s-a agravat brusc. A fost alertat serviciul 112, cadrele medicale sosite la fața locului au efectuat manevre de resuscitare, însă victima nu a răspuns acestora și a fost declarat decesul.

Evenimentul se cercetează de către ITM Constanța, fiind desemnat un inspector de muncă pentru efectuarea cercetărilor. În baza constatărilor efectuate de acesta, declarațiilor martorilor și a documentelor preluate de la societate vor fi stabilite împrejurările si cauzele care au condus la producerea evenimentului precum si reglementarile legale încalcate și pe cale de consecință răspunderile și măsurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare.

DSP efectuează măsurători

Accesul în spațiul tehnic a fost interzis urmând ca o echipa a DSP sa efectueze măsurători pentru a se stabili natura eventualelor gaze/noxe existente.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de H2 S a auzit cineva? e un gaz mai greu decit oxigenul care se poate intilni in spatiile inchise .miroase a oua stricate si poate cauza moartea instanrtaneu. inainte de a patrunde in acel spatiu , era necesar sa se faca o masuratoare cu detectorul de gaze .
0
0
super tare comentariul de mai jos,am ras cu lacrimi.
2
0
adriane pe ce sa fiu ma invidios ? ca va rupeti in cur sa va faliti ? Nu calatoriti nu va distrati decit la nuntile voastre de kkt intre veri sa nu se duca averea .cu marul infipt in cruce si dansind pamboreas ? ca sunteti mici si cracanati si nevestele cu curu mai aproape de pamant decit de cap ? ca ati umplut cimitirele cu copii vostri morti in porche ? De ce as fi invidios pe kkt-urile voastre de fala si zgircenie .nu multumesc .ramaneti in casele voastre cu coloane si scari la intrare .si cu bunicile voastre tatuate cu cruce in frunte .Aveti bani dar degeaba ca tot prosti ramaneti .
12
1
bietul copil a murit fiindca sa cacase Lascu in baia personalului si din cauza basinilor makidonesti s-a intoxicat.
12
2
Mai dar invidiosi sunteti pe machedoni, pentru ca stiu sa faca afaceri. Comentarii de frustrati.
5
24
Pacat de copil. Exista canalizare acolo? Dc nu, unde se duc dejectiile? Gazele acumulate de la dejectii sunt f periculoase. Dc in Constanta a fost racordat ilegal la apa potabila ce va face sa credeti ca ar fi totul ok la Mamaia Sat?
19
3
bietul.baiat cred ca a intrat in bucatarie, a vazut ce e acolo si a murit. Cine pula mea mananca la.makidoni? Alti idioti sau turosti prosti
31
5
Otrava chinezeasca interzisa care sa amestecat cu apa de lac. He he cine i vinovat ?
15
1
Restaurant cipanej
28
2
Mai bine mananc la Chernobyl decat sa mananc la scoica . Am mai mari sanse acolo sa nu patesc nimic
47
2
Sa fie oare blestemul baiatului din flori al patronului Mitica, pe care nu vrea sa-l recunoasca ???
28
2
Doar in tarile din lumea a treia poate exista asa focar de infectie in incinta unui local care se vrea de lux . De Raja au auzit?
49
2
Patronul de la scoica land este futacios plateste si fukhe tot prin oras eu iam dus fetize sa fukha
21
2
numai trageti pe nas.
4
20

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272