REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

DEZASTRU la Restaurantul Rustic din Constanţa! Iată ce a găsit OPC!

DEZASTRU la Restaurantul Rustic din Constanţa! Iată ce a găsit OPC!

Replica API 5 septembrie 2017 | 00:00 1485

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Constanța a fost în cursul zilei de luni, 4 septembrie a.c., la Restaurant Rustic, pentru a efectua un control. La fața locului, comisarii au găsit o mizerie de nedescris, produse depozitate în mod neconform, dar și produse expirate.

Potrivit comisarilor OPC, s-a decis oprirea temporară de prestări servicii la unitatea menționată, mai ales din cauza faptului că sunt condiții improprii de depozitare și procedura de gătire are potențial periculos. Au fost găsite câteva sute de kilograme de carne și pește, diverse sortimente, fără elemente de identificare și cu starea termică schimbată.

Restaurantul funcționează pe societatea Davi Ex-Com Company SRL, unde Dumitru Marin este asociat unic.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar si in prezent este exact acelasi lucru in bucataria de la Rustic,am fost in curand la ei si apoi la spalatoria auto din spatele restaurantului sa imi spal masina...au o usa gen de garaj care este stricata si era sa imi cada in cap,era lantu de ridicare legat cu o sarma,un angajat nervos sa sara la bataie
0
0
Vorba sooferului unde cobori ? IN GHENA DIN PIZDA MATII CARE A NASCUT UN HANDICAPAT! UUUUIU FMM
0
0
Icre de "stuca", ciorba de laturi si multe alte delicatese va asteapta la renumitul restaurant Rustic. Vorba soferului de maxi taxi..."unde cobori sefu? La Ghena de Rustic, boss, te rog"
0
0
elvis navodari
0
0
un alt restaurant unde isi facea veacul cei de la opc in frunte cu omer denis.atentie domnule horia la vechii angajati!
0
0
CAM TARZIU CONTROALELE ASTEA . POPORUL ESTE DEJA BOLNAV 90% ... TRIST DAR ADEVARAT !
4
0
Cum o cheama pe inspectoarea blonda care apare in primul video?
0
4
Felicitari celor de la OPC . Mancarea era veche si proasta .
5
0
la byblbos cand au curaj sa mearga ? sau ii e frica dlui Horia de arabitzoi
8
0
Sunt nutritionist de meserie si vreau sa va spun sa nu mancati niciodata din oras, chiar si din locurile in care stiti ca mancarea este buna si asta pentru ca da poti avea norocul o data de 2 ori sa nimeresti intr-adevar mancare buna...dar va spun eu ca de cele mai multe ori mancati mancare veche care este aproape de termenul limita de expirare...nutrienti care cam dispar din aceste alimente care sunt la limita expirarii...carnea in congelator rezista maxim 6 luni...dupa 6 luni incepe sa-si schimbe culoarea si un pic mirosul insa odata preparata si gatita nu veti mai simti mirosul de vechi.
4
0
cat de nesimtit sa fii ca sa ai asa mizerie in bucatarie animalelor?
9
0
doar inchis fara puscarie ?
10
1
De aia nu mai mananc la restaurante cand merg prin tara. Mai bine biscuiti cu apa decat sa ma ia kkrea .
12
0
Pe la prietenii tai din Costinesti restaurant Ardeleanca pe cand ? vom auzi vreo stire senzatinala ? s-au acolo ai interzis de la CRISTEA ?Ia fane-o o surpriza maxima si delecteaza-ne cu ceva stire senzationala despre RestaurantArdeleanca Costinesti !
8
1
Nu exista nici un restaurant in Constanta care sa indeplineasca conditiile igienico sanitare legale. In fata de fite si in spate latrine. Toate fie din lipsa, neglijenta sau coruptia celor care trebuie periodic si prin sondaje sa faca controlale. Se merge numai dupa spagi, iar multi sunt direct implicati in aceste "afaceri" murdare. Prostimea se da mare si merge numai la restaurant sa "servesca" masa iar smecherii profita. Turistii nu au incotro.
12
1
se credeau tot pe timpul porcului frate cu pastaia.fara iluzii desarte;pariem ca nu exista nici macar o singura carciuma decenta?la noi s-a mers NUMAI la plezneala,pile,telefon dat,atentii.probabil ca erau vremuri cand daca respectai legea dadeai faliment si te lua lumea de prost.
7
4
Ce drac mai voi nu vedeati controale prin oras de ce nu va asteptati k vine si la voi si va faceati curat singuri in asteptare de musafiri va faceati curat in ograda singuri si acum la control erati curati si aveati imaginea curata acum va costa mai mult imaginea murdara mai bine faceati voi curat si era mai ieftin
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272