REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
12.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

DEZASTRU! Lacul Tăbăcărie înghite MALUL! Autoritățile... DORM!

DEZASTRU! Lacul Tăbăcărie înghite MALUL! Autoritățile... DORM!

Replica API 8 februarie 2020 | 00:00 370

Atenție, constănțeni! Există pericol de accidentare în parcul Tăbăcărie. O simplă plimbare poate deveni o adevărată tragedie dacă autoritățile locale nu iau măsuri. Apa inundă treptat și sigur tot țărmul, iar în unele porțiuni nici nu se mai văd bucățile de beton.

Parcul Tăbăcăriei este locul preferat de majoritatea constănțenilor, datorită peisajelor superbe, fiind singurul parc din oraș, în care fauna și vegetația pot oferi un tablou de neuitat. Acest lucru este stricat de anumite porțiuni, unde nepăsarea și incompetența au oferit tot un fapt de neuitat.

Peisajul dezolant arată încă o dată grija oferită de administrația locală celui mai frumos parc din oraș, aflat chiar în vecinitatea stațiunii Mamaia. Se pare că atât constănțenii, cât și turiștii care vor veni pe litoral în viitorul apropiat vor putea observa ruinele scufundate în lacul din Tăbăcărie. Situația persistă de ani buni și chiar dacă este an electoral, nimeni nu ia vreo măsură în acest sens.

Orașul Constanța este presărat pe alocuri cu zone unde istoria aduce aminte de vechile ruine ale cetății Tomis, însă acest ”aer istoric” trebuie limitat în parcul Tăbăcăriei. Cu siguranță, constănțenii preferă un loc, unde să se relaxeze în detrimentul unuia în care să evite pericolele.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta se intampla de 30 de ani. Cheiul betonat al lacului nu a mai fost reparat de mult timp. Borfasii de toate neamurile si gintele sunt cu ochii pe parc , sa-l imparta si sa faca case si blocuri. Nimeni cu bani din orasul asta nu face un atelier sau o fabrica. Bine ca am scapat de cancerul Pastaie. Asta transforma orasul Constanta in bordel si raiul drogatilor.
3
0
Unde se ascund hotii de la muke security?
3
0
Mai bine vedeti cum au inghit mazare cu elan o treime din parc ca sa faca silozul city, asta cu complicitatea consilierilor locali de la toate partidele, cu complicitatea prefectilor din acea perioada, cu complicitatea sri si a asa zisilor magistrati constanteni. Oare nu merita toti astia cate o bila de picior si aruncati in lac sa vedem, poate-i inghite si pe ei si pe copiii lor.
13
1
primaria constanta este o agentie imobiliara makidoneasca. Ea se ocupa de aprobari de puzuri nu are timp de prostii
23
3
Vine hobbitul Constantinescu transformat in Smeagol de la pacate sa ne salveze,noroc cu el si cu NASU NASTASE! A zis nasu ca de data asta la regia shootingului pune esarfa de la HERMES ca Burberry e de saraci!Ne rezolva Horia acum ca deja incinge telefoanele prin interlopi sa caute voturi!GATA FRANA cu neamul vostru blestemat!O sa mai prindeti loc in fata LA VEDERE la alegerile din 2098 prin progenituri dar si atunci o sa fie si ale noastre sa va MONITORIZEZE!
12
4
asta meritati.Ferentariul in Tomis Nord,mocangeala ptr prostanacii de pensionari care te dau Jos fara mila de pe scaun,ca sa stea ei,chiar DACA AI copil,parcari cu plata,fura tiganimea nestingherita,singurul oras fara camere de luat vederi pe strazi,nu se vrea taxarea pe la sofer,ca sa mearga tiganii gratis,sa ne buzunareasca,sa ne vandalizeze noaptea masinile,sa distruga orice spatiu verde primarul,cu malluri hidoase ptr pitipoance si parveniti,in functie de spagi. Tineti-I pe mosi in case la alegerea primarului,ca nedistrug viitorul cu comunistii astia. Cine muta HC in Palas,are votul TomisN
18
2
....................... avem nationalitati conlocuitoare numiti pe functii de conducere................
12
1
Hristu Uzun este cel mai incompetent si corupt director abadl din istoria existentei acestei institutii de stat; se crede Patronul ei si nu un angajat iar toate actiunile lui au scopul ascuns al Spagii; Unde-i DNA-ul sa-l interogheze pentru toate nenorocirile pe care le-a facut de cand este-n functie ? Cum de-l suporta PNL-ul pe acest cameleon psd-ist ?
25
0
Replica de ce bagati filtre si nu va lasati cititorii sa comenteze pe margina articolelor??
21
0
Mai Petrut Iacob tu ai descoperit apa calda si noi nu stiam. Probabil ca Fatalaul vrea sa asaneze lacul si sa dea terenul machidonilor sa faca blocuri.
10
0
Colegul de la 06:08. Malul ala e asa de muuulta vreme. O fi descoperit si Petrut acum partea aia a orasului...
11
0
acum ati vazut si voi ?! aceasta situatie este de peste 10 ani. ma mir cum de au mai rezistat acele bucati de beton.
21
0
Io ma blimp cu picileta be acolo. Noabtea, sup clar de luna. Am sapia la mine. Daca ma ataca careva, il tai in doua! Astept brovincia! Adica doritori! Va bub!
5
9
CE NEVOIE AVEM DE LAC CAND AVEM MAREA APROAPE ? SEACAL SI SI DAI CONTRACT LU CAMBELA SA FACA BLOCURI CA E DIN BEIDAUD VECIN BUN
29
1
Lacul si malurile sunt a Apelor Armane Dobrogea Litoral. Tot personalul si conducerea sunt machedoni daca nu e nimic de furat nu-i intereseaza.
44
1
City Parc trebuie sa se exinda si are nevoie de spatiu amandonat, contantenii e prsto, hai la MALL
21
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272