REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Dialog cu Jean-Claude Juncker - Klaus Iohannis: 'Nu sunt mulțumit de ce se întâmplă în România' vs. Iohannis: 'Suntem doi'

Dialog cu Jean-Claude Juncker - Klaus Iohannis: 'Nu sunt mulțumit de ce se întâmplă în România' vs. Iohannis: 'Suntem doi'

Replica API 9 mai 2019 | 02:12 502

Președintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, în cadrul unei întâlniri cu tineri europeni, că nu e mulțumit de anumite lucruri din UE. În replică, președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a spus că nici el nu e mulțumit de ce se întâmplă în România.

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat, la o întâlnire cu tinerii, că deja trăim în „lumea digitală și nu suntem pregătiți”, conform stiripesurse.ro.

„Asta e ceva pe care ar trebui să o luăm ca o pe provocare imensă. Deja locuim în lumea digitală și nu suntem pregătiți. Vorbiți despre ceva ce va veni, 5G, următoarea generație de comunicații. Telefonul tău va comunica cu mașina ta, cu mașina de spălat... Faceți ceva să înțelegeți asta pentru că asta se întâmplă. Vorbeam de smartphone-uri că în trecut nu ne imaginam că se poate. Avem informații care acum 10 ani erau greu de descifrat și de specialiști. Nu sunt satisfăcut de ce se întâmplă în UE”, a spus președintele Klaus Iohannis.

În replică, președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker a spus că nici el nu e mulțumit de anumite lucruri care se întâmplă în România.

Președintele României, Klaus Iohannis, i-a răspuns, râzând: „Înseamnă că suntem doi”.

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, și președintele României, Klaus Iohannis, participă, la Sibiu, la dezbaterea „Dialogul cetățenesc”, eveniment organizat de către Comisia Europeană, în contextul Summit-ului care va avea loc, joi, la Sibiu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jenica asta nu era cel care si-a pus un pantof negru si celalalt maron? Nici noua nu ne place cu bosorogi care ne dau lectii de cum sa ramanem sclavii Europei si nici cu Iohannis,un cutu-cutu care latra cum e dresat de tembeli tradatori de tara.
2
5
juncker , nu mai pleaca sacii de bani , vreti portul Cta , vreti traficul pe dunare ? javrelor , nu ne luati drept slugi !
2
5
Cata diferenta intre ce-a fost la Sibiu si la Iasi! La Sibiu, oameni bucurosi, frumosi, educati, civilizati, fericiti sa vada la ei acasa greii europei! Creste inima de roman cand vezi asa ceva! La Iasi, saracie, oameni tristi, posomorati, obositi, pusi pe drum de un inconstient penal care se poarta cu ei ca animale in transhumanta manate de un nebun care crede ca oamenii aia adusi cu arcanul il va vota! Nu-l vor vota. Nimeni nu mai crede in PSD, un partid care umple burtile trantorilor cu pensii speciale si care este plin de HOTI si condamnati penali. Romanii nu sunt HOTI si nu iubesc HOTII.
6
1
Nu ma,asta vine cam asa:guvernanti romani conduc prost tara,raspuns:asta e si parerea mea si le-am spuso dar degeaba cu corupti nu te intelegi.
3
2
Normal ca nu esti mulrumit, pentru ca nu mai puteri dace cu frumoasa noastra tara ceea ce vreti.
2
2
un ofilit care se plimba pe banii altora , bea , mananca si latra pt cei ce ii tin companie . El e deja in lumea viselor.....
2
4
Tara de cacat! Furi milioane si daca te prinde si iti ia ceva inapoi si te condamna putin strigi in gura mare ca esti victima! In timp ce oamenii cinstiti muncesc o viata pentru o casa si ceva mancare cat sa nu moara de foame!! Halal tara, mai rau ca in Africa! Mai votati PSD, tatucul hotilor, penali macar sa stim ca ne-a luat Dracul pe toti!
8
6
Doi oameni de nimic pe care banul i-a transformat in slugile lui indiferent de pretul platit.
3
5
iohannis bot de cal ,,ranjeste la soare.
7
8
Asta vine cam asa: iti vine unul in vizita, tu il primesti in casa ca o gazda buna, dar ala zice ca la tine e ceva jeg pe tocul usii, ca aragazul n-a fost curatat de nevasta-ta si ca, in general, cam putea a cacat. Ce faci tu? Zici: asa-i, ai dreptate, sunt un imputit! Asta e Ciolannis-sase-case...
7
8
Atat Juncker cat si Klaus vor fi judecati de istorie pentru toate abuzurile pe care acum le fac.
8
6
Cum sa fie multumit ?. El e de la ppe si guvernul de la PSD. Deci dusmani. Cand o sa inteleaga Europa ca cu ppe care impune migrantii si austeritatea o sa se scufunde o sa fie cam fie tarziu.
9
5
Aceste personaje vor disparea din cadru peste 6 luni sa nu se mai agite
8
6
Neamt prost tradator de tara.
9
10

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272