REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Diana Șoșoacă nu-l slăbește pe Arafat: 'Niciodată nu a avut bărbăția de a discuta cu mine față în față'

Diana Șoșoacă nu-l slăbește pe Arafat: 'Niciodată nu a avut bărbăția de a discuta cu mine față în față'

Replica API 17 martie 2021 | 00:21 1908

Diana Șoșoacă a acuzat, săptămâna trecută, că Raed Arafat ar fi condamnat la moarte, în ”țara sa”. Raed Arafat i-a răspuns senatoarei, însă nu este suficient pentru avocata intrată în Parlament.

Diana Șoșoacă

Șoșoacă îl provoacă pe Arafat la o discuție bărbătească, față în față, pentru a discuta ”despre crimele și ororile din sistemul sanitar”.

”Iată că există ceva ce îl face și să răspundă. Acea știre cu condamnarea sa la moarte circulă pe internet de 5 ani de zile. El nu a ieșit niciodată să o dezmintă. Nici acum nu a pronunțat țara.

Dovezile că el e condamnat la moarte circulă în presă. Niciodată nu a avut bărbăția de a discuta cu mine față în față, despre orice. Mi-ar plăcea să discutăm despre crimele și ororile din sistemul sanitar.

El nu prezintă nicăieri diploma de bacalaureat și diploma de licență. Chiar îmi pare rău că l-am pus pe fiul meu să dea bacalaureatul că poate ajunge ministru secretar de stat”, a spus Diana Șoșoacă, marți seara, în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in anus ai arahatului. Dupa ce va saturati de inghitit de la harap, sa treceti si pe la sosoanca.
0
1
Pe Teodosie l-a pacalit ca e avocata si i-a pierdut procesul...Bine faceti ,dle Arafat ca o ocoliti ,cine stie ce ghinion va poate aduce! Jenant pt un doctor ca dvs sa se apropie ,macar ,de cetateanca asta care protesteaza si impotriva spalatului la cap
4
2
Ce as vrea sa vad diploma lui arahat.cu cat o fi cumparat-o de la slugoii din invatamantul romanesc?!.ce mare doctor e araboiul asta? Daca era bun il pastrau aia acolo in tara lui
2
9
Sa discute cu colegii ei avocati, caci doar cu ei se intelege. Ei au votat-o, ei fac legile de 31 ani in parlament. Da, ei avocatii din parlament fac legi neclare, interpretabile, ca sa poata castiga cat mai mult avocatii la care suntem obligati sa apelam. Asa sunt ei se pare. Ea e oglinda lor. Ea e reprezentativa pt ei. Noi asta intelegem.
13
0
Aveti mai jos stenograma convorbirii dintre Arafat si Shosho. Groh, grohh, guitz, guitzz, guitzzz !!!
8
4
Mai sosoaco, mai zuza nebuna, mai zdruncinato, mahalagioaico,...etc. Ce sa discute cu tine d-ul Arafat ?? Tu realizezi ce mare este diferenta intre tine si d-ul Arafat ?! Vai de capul tau! Esti o Rusine, esti o GRESEALA, o mare GRESEALA in parlament. Da, te-au votat tiganii si cei de teapa ta.
15
5
Ce sa vorbrasca cu tine mai roaba de kakat, mai taci dracului ca ne-ai plictisit
14
6
na avut jucarii cand a fost copil,arafat a refuzato,e o victima ca una mulatra care discuta proiecte in camera de hotel
12
4
bansosocoaie,discuta tu cu colegii tai intelectuali din aur si tiganime,ca sa va intelegeti intre voi,nespalato!
11
7
BA..MALDAR DE CACAT...IMI MOARE PULA CAND TE VAD....TE FUTI CU ELEFANTII...BASHITA DRAQ!
10
9
Vaco termina cu minciunile si cu circul ai vazut ca multa lume este proasta si acum iti bati joc de ei mars nenorocita manipulatoare de retarzi
17
10
sa-l pupati in cur pe arahat
12
12
Mai incet Schoschoanco,pentru ca se poate sa iti crape vreo vena de la cap si dai ortul popi,dupa care se va spune ca ai murit din cauza COVIDului care te-a innebunit.
14
12
Scroafa asta in calduri trebuie sa fie pacienta la Socola. Nesimtirea si tupeul ei este direct proportional cu " masa"ei. O vita incaltata!
20
12

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272