REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
19.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Diana Şoşoacă, președintele partidului SOS România

Diana Şoşoacă, președintele partidului SOS România

A.F. 2 august 2023 | 00:00 628

Diana sosoaca, presedintele partidului SOS Romania

„Credeţi că aici ne jucăm ca-n filme? Mulţumim domnilor Ciolacu, Ciucă, Iohannis, Ludovic Orban, Florin Cîțu. Ne-aţi băgat în război. Le trebuie taxe şi impozite mai mari că trebuie aprovizionați soldaţii care vin, ei fiind plătiți cu 1000 euro pe zi și stau la 4, 5 stele. Soldatul trebuie să stea în cazarmă, dar ei au fiţe şi figuri. Au 2 ore de antrenament, apoi masaj, fete. Fetele de la Caracal erau pentru poftele soldaţilor. Le plac copiii, pedofilii naibii. Nenorocești un copil pentru poftele mizerabile ale unui nenorocit. Nu sunt acceptată de politica românească şi de CNA pentru că spun lucrurile pe faţă.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai d-na Senatoare d***a Sosoaca,de ce va mirati.Noi avem la CCR,o persona care face legi si desface,un Spagagiu,Pedofil,Prc, jud,Prof stiu sigur ca este,ca a dat 10 lei la o pustoica ca era in ziu grevei a profesorilor si nu avea bani.Si doi presedinti ai Ro,fostul T.Basescu si actualul K.W.Iohannis,plus toti ministri MAI si ai Just si departamentele subordonate acestor ministere,nu au auzit de sesizarile mele.Si toata gasca lui si Prc Adina Florea si Puiu Zarafina in grup infractional organizat au ascuns si musmlizat adevarul cu minciuni si gainari.Cu avocati lor de casa la spagi prin licitatie si martori adunati de pe strada.Si bine inteles campul tactic al servicilor de inteligenta pazesc si ocrotesc infractori pe care iam reclamat si le am cerut dreptate.D-na Sosoaca astia sunt smecheri de smecheri. Saracile,gunoaele si mizeria romanilor nu au dreptate si nu sunt auziti.De peste douzeci de ani fac sesizari si plangeri la toate institutile staului roman si vreo 12 ambasade nu aud.A
1
2
Ceva adevar exista in spusele ei. problema este ca romanii au fost mereu asa,supusi,scandalagii doar intre ei dar tacuti si pupincuristi fata de sefi . Un sef de echipa de lucru are in subordine macar unul care-l pupa adanc in c*r. Va dati seama cate sunete de pupici sunt la nivelurile inalte? Acolo se saruta cururile cu pasiune si precis exista si gelozii intre pupaciosi. Serios,arati adevarul si esti marginalizat brutal,sa nu comva sa strici traditia.
1
6
Malul drept, Lacul Lebedelor. Dansand cu Ivansky.
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272