REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Din categoria:`MUȘCHII MEI MINTE NU ARE, dar sunt tare ca o floare`

Din categoria:`MUȘCHII MEI MINTE NU ARE, dar sunt tare ca o floare`

Replica API 2 mai 2020 | 00:00 4759

Patru bărbați, Cristian Burnaz, Ștefan Nechifor, George Buciuc și Gheorghiță Dane, au fost trimiși în judecată pentru loviri sau alte violenţe, de data recentă fiind condamnați. Aceștia și-au umflat mușchii în discoteca din Rasova și au luat la bătaie alți doi bărbați, pe seama unor conflicte mai vechi.

Polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă, la data de 27 aprilie a.c., au depistat un bărbat, de 30 de ani, pe numele căruia Judecătoria Medgidia a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 9 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind vorba de George Buciuc.

Conflict în discotecă

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Rasova au fost sesizați prin apel SNUAU 112 de către o persoană cu privire la faptul că doi tineri, în timp ce se aflau la discoteca din Rasova, au fost agresați fizic de numiții Cristian Burnaz, Ștefan Nechifor, George Buciuc și Gheorghiță Dane. Ulterior, persoanele vătămate au depus plângeri. Victimele au declarant că, pe fondul unui conflict mai vechi, inculpații i-au agresat.

Pe primul l-au alergat pe străzi, întrucât acesta fugise pentru a se salva, dar a fost prins, loviturile continuând. L-au lăsat întins pe asfalt și s-au întors la discotecă, acolo unde l-au găsit pe fratele celui agresat, luându-l și pe acesta la bătaie. Agresorii și-au recunoscut faptele, unii dintre ei precizând că doar s-au apărat.

Liliana IONIŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oricum acesti indivizi au dosare penale pentru furt de motorina ...
0
0
La camp nu stiu sa meraga ? Stau in discoteca ?
2
0
Cand lipseste inteligenta se foloseste forta. Frica de pedeapsa inca mai tine romanimea in frau in ce priveste folosirea fortei,asta pentru ca la nivel macro,inteligenta nu e. Exact,nu e. Avem cativa cu care ne tot laudam fara sa incercam a-i imita ,insa ne dezvoltam o societate tembela,impotriva valorii ,a civilizatiei. Brute,salbatici,nespalati,cu duhoare la propriu si la figurat,astea sunt idealuri catre care merg enorm de multi romani,dar se vor a fi considerati ,,barosani de barosani''.
4
0
Ai dreacu rasoveni sa unflat porumbu in ei de tarani jegosi cu 4 clase asistati social
2
2
animale jeguri care nu au ce cauta in societate la canal cu ei
21
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272