REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.3° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Directorul CERONAV, Ovidiu Cupșa, a rămas înzăpezit pe autostrada A2. Video

Directorul CERONAV, Ovidiu Cupșa, a rămas înzăpezit pe autostrada A2. Video

Ana Maria LIPAN 26 noiembrie 2023 | 10:47 6502

Urgia albă s-a dezlănțuit în zona Dobrogei. Pompierii militari acționează în întreg județul, încercând să facă față sutelor de solicitări. Circulația a fost oprită pe toate drumurile naționale de pe raza județului Constanța, iar zeci de persoane au rămas înzăpezite. Aceeași situație s-a produs și pe A2, unde Directorul CERONAV, Ovidiu Cupșa, a rămas blocat în această dimineață.  

Directorul CERONAV, Ovidiu Cupsa, a ramas inzapezit pe autostrada A2. Video

Directorul CERONAV, Ovidiu Cupșa, a distribuit duminică, 26 noiembrie a.c., un videoclip unde pot fi văzute mașinile blocate pe A2, din cauza vremii severe. Asemenea situații au avut loc pe întreaga rază a județului, zeci de persoane rămânând înzăpezite. 

Directorul CERONAV, Ovidiu Cupsa, a ramas inzapezit pe autostrada A2. VideoOvidiu Cupșa

"Nu am reușit să ne mișcăm. Au zis că o să vină dinspre Drajna o mașină. S-a blocat circulația pe ambele sensuri. Noi am reușit să ne deplasăm lent, pentru că am avut un autobuz în față. Autoturismele au început să se blocheze în zona Cernavodă, unde a început viscolul. Acum suntem în zona Drajna. Stăm pe loc de vreo oră. Am plecat din Constanța în jurul orei 6. S-a circulat în condiții de iarnă. ", a declarat Ovidiu Cupșa pentru Replica. 

Directorul CERONAV, Ovidiu Cupsa, a ramas inzapezit pe autostrada A2. Videoimagini surprinse de Ovidiu Cupșa

Inspectoratul General al Poliției Române a precizat că circulația rutieră a fost închisă pe A2 București - Constanța și pe tronsonul kilometric 160 - 212, între Cernavodă și autostrada A4. Astfel, nu se poate circula între kilometrii 35 - 144 și 160 - 212.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cupsa asta, unul care vorbeste si nu face nimic. Doar vorba e de el ca sa isi vada sacii in caruta.
0
0
Zderanta asta disperata vrea sa aunga primar,cat de tampit s-a dus singur sa se bage in zapada numai ca sa ajunga la TV,erau femei cu copii,batrani dar a aparut el in presa.Mai tineti minte cum a salvat Turcia la cutramur ce traba avea el acolo A invatat de la colegul lui Mazare numai gainarii bune pt noul partid din care face parteAUR,aporopo a fost in toate partidele pana acum
10
0
ce tot il bagati in seama pe acest neimportant personaj, tot se lauda ca face ca drege si nu face mai nimic,s-a laudat ca se va implica in constructia de nave si nimic.
10
0
CE VESTE! Un papagal parvenit care a ramas blocat in zapada... Vine aur si-l scapa!!! SVF!!!
12
0
Uite impostorul asta va candida la primăria Constanței din partea AUR. Penelistul asta de o viața, pus director la ceronav de PNL, a fugit la AUR, ca e pe val. Și-a adus in partid și haita de coorve și fripturiști.
14
2
E Dumnezeu e sus , vezi ce patesti cand te plimbi pe motorina statului?
12
0
Îl pupa ereu în fund subalternii,asta chiar se crede ce nu e.Du te bai nene la muncă. Ce a muncit exact până acum ? Care i problema lui de apare în peisaj deși nu prea ara de ce.
17
1
Are importanta numele ccelui înzăpezit?, toți suntem egali cu o mare excepție, excepție votată de cei ce și au dat-o, ați ghicit drogații noștri speciali, prieteni cu interlopii, drogații ce calcă pe cadavre, nu i impresionează copii ce se culca nemâncați, pensionarii cărora nu li se indexează pensia datorita acestor drogați, dezumanizati de obsesia banilor. Nu înțeleg că toți plecam cu mâinile pe piept. Haideți sa dam curs corect acestor situații, și dacă nu era director, da nu putea sa i apară numele. Îmi este, la propriu scârbă, de astfel de articolr
18
0
Psihopatul E P U R E este fratele idiotului Cupșa. 2 escroci de talie mondială.
20
1
sa plece la..gunoaie k marinar , nu este, la fel si mikal cioiu, de la sln, doi spagagii hotzi ,puslamale sa stea ,acasa un la intins mana de la navigatori, hmm
19
0
Ca nu prea e iubit omu'.Da' de ce? Poate și pentru că ștergeți voi comentariile și asta va să zică ceva.
21
0
se ducea sa faca cursuri de prim ajutor pe autostrada alo DL MINISTRU bani la cursanti cheltuieli in + nu stie sa administreze
16
0
Si cine-i maimuțoiul ăsta care vrea să lingă scările Primăriei ? Ăsta poatr vrea , dar nu-i cu putință. Se pișă Murat pe cupșuleț ăsta! Oricum , CERONAV este paaa, gata cu manglele și șpăgile Ovidiule , gata , marș la muncă tupeistule!
21
0
Sariti oameni buni, sa-l salvam pe viitorul primar al Constantei.
19
3
Alooooooo Raja ,aici e Romania nu Africa ,Ce treaba are energia si prostia voastra din minte cu furnizarea apei .Ceausescu cât l-ati considerat voi de rău nu ne-a lasat niciodata cu jegul pe noi la servici .......Ce sa facem ,trebuie sa ne spalam pentru servici nu pUTEM MERGE ca:-SCOMSIII in mileniul III . Dacaă sunteti incapabili si depasiti de situatie dati-va demisia lasati locul altor mai capali care stiu să gestioneze situația
14
4
Cine este acest personaj de i se acorda atat de multa importanta ?
32
0
Mare stire! De ce a trebuit sa aflam noi ca dl.respectiv este blocat pe autostrada? Nu stia de avertizarile meteo? Era in interes propriu? Ro-Alert a trimis avertizari si la 3.30 dimineata,nea Cupsa nu stia de starea vremii si a drumurilor?
33
1
Nu-l ajuta, era in masina cu pitzi Mihaela !!!
24
0
Sa-i coaca plua si pixda aluia care mai sterge comentariile.
22
1
Cand esti prrost si semnalizezi!
22
0
Dupa ce ca e p***t, mai si semnalizeaza!
26
0
Se ducea sa se trateze de hemoroizi? Mai chinuie si soferul. Il doare-n plua de avertizari si de combustibil. Ca doar nu plateste el.
26
1
Zici ca o fi vreo mare scula și asta....
27
0
Replico,de ce ai șters postarea mea?deja acest Cupsa a început să caute voturi?Chitac a făcut așa ceva și în timpul pandemiei!pe milogeala am ajuns!RUSINEEEEE!!!!!!!
28
0
Ne pierdem o valoareee!
17
0
La fel ca Mazare. O fi un semn?
20
0
Avertizarile meteorologice sunt pentru oamenii de rand. Personajul acesta, alias AUR, se comportantă așa cum se va comporta dacă va ajunge Primar. Il doare la bască de toți și de toate. După ce a plecat ca un inconștient la drum, ignorand avertizarile autoritatilor, mai posteaza și pe FB și anunta presa.
34
0
Ai pierdut avionul dr Zanzibar!
23
0
Intre 2 mai si Vama Veche sunt troiene de zapada, nu am vazut vreo masina de desapezire. Acum cateva zile cand ploua erau non stop
17
0
Sunt baiatul cu masina de ANAF, va multumesc ca ati venit sa ma ajutati…din pacate nu am reusit sa ies…tot aici sunt blocat…sper sa vina cineva pana la urma…!!!
10
9
Mare paguba-n ciuperci. A ramas domnul doctor inginer Cupsa inzapezit cu Fordul de la CERONAV. Asa, si? De ce trebuie sa aflu mereu despre acest domn care a razbit in aceasta functie datorita lui mazare.? Are brevet de ofiter 3 mecanic si n-a navigat decat cu Neptunul in anul 3 de institut.
49
1
Nu inteleg cine este domnul din articol si de ce ar trebui sa ne pese!
50
0
Mereu mereu iarna nu prinde descoperiți…
21
6
Cumpărați un 4x4 tăticule...Știi ce zic nemții...Pleci cu Fordul și te întorci cu trenul
39
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468