REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
15.2° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

DJ interzis în România din cauza unei manele

DJ interzis în România din cauza unei manele

Replica API 20 iulie 2019 | 00:00 1026

DJ-ul estonian Tommy Cash a adus, vineri seară, pe scena de la Electric Castle, maneaua "Așa trec zilele mele", a lui Adrian Minune, iar oficialii manifestării au anunţat ulterior că aceasta a fost ultima reprezentaţie a artistului în festival, potrivit Mediafax.

"Mulţumim, Tommy Cash! Pentru ultima ta reprezentaţie la Electric Castle", se arată într-un mesaj publicat pe contul festivalului de pe reţeaua de socializare online Facebook.

Acesta este al doilea festival dedicat muzicii electronice, de la începutul lunii iulie şi până în prezent, la care maneaua lui Adi Minune devine "vedetă".

DJ-ul suedez Salvatore Ganacci a încântat publicul festivalului Neversea, de la malul Mării Negre, când a introdus în recitalul său o secvență dintr-o manea a lui Adrian Minune, "Așa sunt zilele mele". Luat prin surprindere, publicul a reacționat prin urale, mulți dintre cei prezenți începând să cânte versurile melodiei.

Tomas Tammemets, cunoscut sub numele de scenă Tommy Cash, este un rapper şi artist conceptual estonian, foarte cunoscut mai ales pe scena dance din zona ţărilor baltice.

Cea de-a șaptea ediție a Electric Castle a început miercuri, la castelul Banffy din Bonţida, iar capetele de afiș ale ediției din 2019 sunt Florence + The Machine, Limp Bizkit, Nils Frahm şi Thirty Seconds To Mars, printre alţii. Festivalul se va încheia duminică.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cei care au dat din fund , pe manea , la Neversea , de fapt au girat , in mod direct , tiganizarea acestui oras . Deasta in Constanta , totu merge contra civilizatiei .....iar civilizatia , este altceva in afara de mall , bmw , cluburi de basini si aroganta .
1
0
Felicitari Electric Castle pentru ultima sa editie!
0
2
fatza de ghertzoii din constanta care au cintat versurile lui rahat minunea asta la EC dj-ul a fost huiduit .asta e nivelul constanteanului manelizat si tiganizat e aia orasul asta e cum e.
8
1
Mi se pare si normal
5
1
Caterinca, ala oricum nu mai venea pe la noi.
6
1
TOTI ANALFABETII AJUNSI DJ AI PULII MELE
9
4
Adi minune are o voce de exceptie si canta foarte bine si alte genuri muzicale, dar manelele au prins la public si din asta face bani.Fiecare cu talentul si munca lui.Chiar nu pricep de ce atatea critici.Lasati omul si manelele lui in pace.
4
7
Ma rog, eu nu ascult manele, nu-mi plac, dar de unde pana unde concluzia ca DJ asta e "interzis in Romania"? Poate ca omul mai mixase in Ro, iar multumirile vizau ultima sa prestatie...
6
5
mama prostilor e mereu gravida si pe deasupra romanca... Acum as vrea s-si inchipuie organizatorii ca le raspunde Tommy: cum plm sa decizi tu ce fac eu ca DJ , ca nu m-ai adus tu acolo unde sunt, stimate organizator?... si faptul ca te umfli in pene ca vai, fata, e ultima mea participare nu ma afecteaza deloc pot sa-ti raspund cu aceeasi moneda ca ma pis pe tine daca nu imi intelegi arta. E bine?
6
9
eu ascult manele si imi plac foarte mult. ai tu cultura muzicala
4
11
Bravo! Asa da!
13
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212