REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Doi bărbați și-au cărat pumni și picioare, în cartierul Henri Coandă, pentru o femeie! Video

Doi bărbați și-au cărat pumni și picioare, în cartierul Henri Coandă, pentru o femeie! Video

Replica API 5 septembrie 2022 | 00:00 8089

Cartierul Henri Coandă a fost, de-a lungul timpului, martorul multor evenimente, mai mult sau mai puțin violente. Duminică, 4 septembrie, doi bărbați, „botezați” bine, s-au luat la bătaie pentru nurii unei femei, în imediata apropiere a cartierului Henri Coandă. Femeie care, ca un adevărat comentator, „încerca” să îi despartă, cu toate că spusele ei mai mult turnau gaz pe foc în bătaia care, din cauza stării bărbaților, arăta ca un schetch cu Stan și Bran. Și, ca în Caragiale... și dăi, și luptă... și dă-i și luptă, cei doi combatanți au încheiat lupta nedecis, neștiindu-se cine a câștigat mâna Cenușăresei autohtone.

Lumea s-a strâns ca la circ în momentul în care strigătele femeii, pentru care se băteau cei doi „cocoși”, s-au făcut auzite. Apreciind că băutura îngurgitată nu le permite să aibă o luptă la verticală, cei doi s-au trântit la pământ și au început să își care pumni și picioare și orice altceva mai nimereau. În acest timp, femeia-trofeu îi reamintea unuia dintre combatanți ce viață grea a dus alături de el și cum merită să intre la pușcărie.

După ce s-au umplut reciproc de vânătăi cei doi au mutat ringul în stradă, blocând un pic traficul, și primind pentru acest lucru câteva dulcegării din partea șoferilor. Într-un final, femeia a intervenit între cei doi reușind să-i despartă pe aceștia. Conflictul s-a încheiat cu cei trei îndreptându-se spre locuințele lor, pentru a continua probabil orgia bahică.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in mina cu ei minim 80 de ani
0
0
Un tigsn si un roman aveau case identice,unul linga altul.romanul o vinde pe a lui cu 200000 euro.dupa un timp tiganul o vinde pr s lui cu 400000 euro si.i spune romanului.Cum ai facut asta? Pai eu nu am vecin t***n zice tiganul.
0
0
Astia din lipsa de ocupatie s-au batut.
0
0
asa este, au scazut aici in zona pretul la apartamente mult
1
0
IDIOTII din constanta platesc pentru ca aceste LEPRE DE CULOARE sa PARAZITEZE orasul, inmultindu-se de la an la an !!! TOMIS NORD a fost DISTRUS de catre BLESTEMATUL CLAN MAZARE, prin relocarea acestor LEPRE din PAIATA Ovidiu !!!
0
0
Ce umor scremut regurgiteaza acest chinuit de viata, pe numele lui Virgil Stoian!...
3
0
Pacat ca nu au reusit sa se omoare reciproc. Era mai bine pentru societate daca scapam de 2 paraziti. Mai bine se curata intre ei, ca noi daca ii curatam facem puscarie
0
0
S a dat in stamba si cu acest articol. De cum te apuci si citesti primele randuri iti dai seama ca Virgilica a avut un weekend nefast.neavand subiecte de unde de neunde a scos un un articol in care a pus tot ce a aut el mai bun in creierasul lui de balaur.flamand si trist nu s a dezminit si ne a adus la cunosinta nimic.e ok.acu e luni la tamara e deschis mergi Virgile si cumpara o shaorma si apuca te de scris din nou
0
0
Virgile ti-ai gresit meseria t***. Nu esti praf, esti praf in ochi.
0
0
aia era t*****a turca,nu femeie.drojdia tarii,analfabete,nesimtite,toarna plozi mai cretini decit ele.
0
1
romani t i g a n i z a t i, noua specie aflata in plina expansiune. impreuna cu boratii autentici vor fi majoritari in scurt timp.
0
0
... merita ciomagitzi ! Si asta se va intampla cat de curand ! Ne-am saturat de putorile astea borate ! Este a 4-a oara de cand mi-au furat stergatoarele !
1
0
Virgile tu chiar vrei sa fi futut sa iti aduci aminte cum era in copilarie ?
0
0
Asa e cand aduci jegurile in inima orasului...pe camp cu ei fmm
1
0
Cand se desfiinteaza hanry coamna ?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272