REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Doi membri ai clanului Săceanu au încheiat acorduri de recunoaştere a vinovăţiei cu procurorii!

Doi membri ai clanului Săceanu au încheiat acorduri de recunoaştere a vinovăţiei cu procurorii!

Replica API 4 aprilie 2018 | 19:51 2080

Au scăpat de arest

Au scăpat de arest

Iașar Bechir și Iașar Elvis au încheiat acorduri de recunoaștere a vinovăției cu procurorii. Sesizările au fost înregistrate la Tribunalul Constanța, pe 2.04.2018, termenele fiind stabilite pentru data de 30.04.2018 (Bechir) și 24.04.2018 (Elvis). Între timp, procurorii au cerut înlocuirea măsurii arestului preventiv în ceea ce-i privește pe cei doi cu măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Judecătorii au admis cererea acestora.

Amintim că mai multe percheziții au avut loc joi, 15 martie, la Constanța, Călărați și București, vizați fiind și membrii clanului Săceanu. Giuniet Suliman, Elvis Iaşar, Bechir Iaşar, Ion Iancu, Adrian Marcu şi Nicolae Cosmin Luca au fost reținuți și, pe 16 martie, arestați.

Acțiunea a vizat destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în comiterea infracțiunilor de camătă și șantaj, înșelăciune, influențarea declarațiilor, fals în înscrisuri sub semnătură privată și complicitate la înșelăciune, susțin procurorii. Potrivit informațiilor noastre, totul ar avea legătură cu jocurile de barbut, cu mese special concepute cu elemente electromagnetice ascunse. Parte civilă s-a constituit și Stila Sarafu, cu 200.000 de euro.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am stropito pe nevasta lu Luca cand era in Anglia fraieru. Alen a stropito primu.
3
1
Nevasta lu putuiu asta de Luca nu e Alexandra care ma jucam cu ea la Sam acasa?
7
0
Luca catelul si-a inselat prietenii. Este o mizerie de om fara caracter si va fi operat.
7
0
Bvo lor ca au pastrat traditia sifonelilor si dupa bunicasu
8
0
Ce umblati copiilor cu ciorile astea borate? Nu-i mai bagati in seama sa ramana la pwla.
7
0
Cati ati mai legat voi Sedan si Bechir de va dat drumu. Rusine dna ca le-ati dat drumu pe baza de praduieli pt ca nu merita sa fie liberi.
11
0
jigodiilor tiganesti trebuie sa plecati din oras ca sa fie liniste
12
0
Luca ne-a dat pe toti la garda. Aveti grija.
12
0
Abeee Justitiaaaaa
12
1
Va suparati degeaba.Nu am suportat detentia si a trebuit sa va dau pe toti pe tobogan.Eu acum imi voi schimba viata, adio Madalina eu ma marit!!!
11
0
Stila este parte vatamata la inselaciune iar astia a lu Saceanu sunt sifoanele care si-au legat to arasii de fapte. Nu este normal ce au facut.
12
0
bai catelule,astia doi sunt mai praduitori decat tine asa ca ai grija ca te leaga astia de te manaca puscaria 100 de ani
0
12
Bai cioroiule tu nu esti turc ba tigane intelege odata ca noi turcii va consideram tigani nici macar nu vorbik aceasi limba voi aveti o limba spurcata, eu m am nascut in Romania pentru ca tatal meu a venit in 92 aici! Sper sa inteleaga toti romanii ca voi nu reprezentati turcii din Romania pentru ca voi sunteti tigani turci si nu turci cum si romanii au tigani romani! Ai inteles Efendi?!
13
0
Eu cred ca voi nu ati inteles cum se fac acordurile in ziua de azi , nu vedeti ca sunt 2 sifoane ordinare care colaboreaza cu politia si stila sarafu si bechir iasar . Iti este si scarba numai cand te gandesti in ce hal au ajuns .
2
0
Sa asi bage toti imperiul Otoman pulile alea belite , in tine in mortii si vii tai si sa mori in ziua de paste ciora spurcata de indian sau moldovean , care traiti cu vacile si oiile.
6
1
Ca si-au legat tovarasii de fapte. Nu-i mai bagati in seama oameni buni ca veti avea de pierdut cu asa mizerii de oameni din piata
14
0
cel mai tare sifon e stilaaa a legat tot orasu
1
9
ciori borate , sifoane mici ce sunteti..respect 0
11
0
fane chioru si cu piky,mafioti adevarati,ala la impuscat in roata pe un taximetrist batran de 60 de ani piky sa combinat cu o oaie pe care a furat o cand era minor si sa indragostit.pe scurt doua sifoane
11
0
in primul rand sunt turci stabiliti aici inainte de 1877 ,tu esti un parvenit din Moldova ,care nu ai vut ce manca acolo si acum esti Constantean get pe get
2
6
Au sifonat pe toata lumea fara rusine
12
1
Uuuuuuuuuuuuuuuuu
13
0
bai ce jalnici suntem nici macar mafioti adevarati nu avem. sau avem dar poarta uniforme
6
0
Atentie DIICOT ! Fraude Informatice Carduri Bancomate si Masluire Pacanele. Luati si pe astia din Mangalia. Nicolae Tutza condamnat zis nicky impreuna cu Tzatza Andrei zis ciusky , Tzatza Nicu tatal , Dani Lupu , Cubanitz Cristian toti cu domiciliul in Mangalia au furat si fura in continuare din bancomate , carduri si aparate slot machine din Romania dar mai mult prin Tari Straine din anul 2008 pana in prezent. Semnat un fost coechipier de sustragere din bancomate , carduri si masluire pacanele care nu si-a luat partea.
5
1
Sifoaneleee!
5
0
Luati l la parnaie si pe ruxandra iulian din satul nou
3
0
cate unu cate unu se iese ca suntpline custile
10
0
Daaa foarte smecheri baietii, asta este nivelul lor de smardoiala o putin circ cu inghetata in parcu tabacarie si daca este mai groasa incep sa planga si fac acorduri de recunoastere...Hahaha
14
0
Abe toti Sifoane suntem la polis
8
0
Bekur sia sifonat tatal .Coroana si Incendierea platite de Sedan
15
0
Ata e ala mijlociu asa i? Ala de sta doar drogat si ala e inteligent are 2 clase ca personalul de mangalia da te n plm de colorat si tu si el! Sa va iau rasa si mortii de ciori imputite!
19
0
Foarte bine ca a scapat . Ata e de o mie de ori mai inteligent decat Beckir. Elvis nu merita sa pateasca asta din cauza lui Arap Procurorul . Oricum toti sunt fetite in afara de Ata .
4
7
gata mai Bechir??? te-ai speriat printule??? pe cine ai mai sifonat ??? iar iesi si incepi cu impresiile tale de print?? hahahh , fetele lu tata . este din neam la voi , toti ati fost sifoane la garda ca sa va mearga bine !!!
27
1
Madam Kovesiiii fa ceva cu procurorii astia milosi si binevoitorii cu crima organizata marca Piata Chiliei ! Ba tiganoilor care va prefaceti turci ati inceput sa va pescariti nevestele si mamele muslmanilor ! AYP
30
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272