REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
13.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Doi nou-născuți au murit după ce au fost diagnosticați cu COVID-19

Doi nou-născuți au murit după ce au fost diagnosticați cu COVID-19

Replica API 28 septembrie 2021 | 00:00 1430

Tragedie fără margini pentru două familii din Suceava! Copiii acestora au murit după ce au fost diagnosticați cu COVID-19. Ambii nou-născuți sufereau de probleme cardiace și fuseseră transferați în urmă cu o săptămână de la Spitalul Județean Suceava la o unitatea spitalicească din Iași pentru mai multe îngrijiri medicale de specialitate, scrie spynews.ro

Doi bebeluși, unul născut de 22 de zile, iar celălalt de două luni, au murit după ce au fost infectați cu COVID-19. Micuții au fost transferați de la secția de Pediatrie a Spitalului Județean Suceava la o altă unitate spitalicească din Iași pentru îngrijiri medicale de specialitate, însă din nefericire, cei doi nou-născuți s-au stins din viață.

În urmă cu o săptămână, cadrele medicale de la Spitalul Județean Suceava au decis să transfere doi bebeluși de 22 de zile, respectiv de două luni, la o unitate spitalicească din Iași pentru mai multe îngrijiri de specialitate, asta pentru că situația micuților se înrăutățea de la o zi la alta.

De precizat este, însă, că nou-născuții erau diagnosticați de la naștere cu probleme cardiace, iar cel mai mic dintre cei doi, respectiv bebelușul de 22 de zile avea și Sindromul Down.

”Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru ei”, a declarat medicul urgentist Dan Teodorovici, purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Județean Suceava.

Totodată, medicii suceveni au declarat că numărul copiiilor diagnosticați cu Covid-19 continuă să crească, astfel că secția de Pediatrie a Spitalului Județean Suceava a fost împărțită în două, iar 16 paturi sunt acum doar pentru noul coronavirus.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pentru rating nenorociti dracu care santeti ! va e foame tare !
5
1
Bai reporterii pwlii mele! Macar voi sa fiti cerebrali. Unde mortii mami voastre va e mintea?! In pwla este, va spun eu. Ati inceput sa bagati si la copii decese la ca batranii cu comorbiditati. Sa va iau in pwla pe toti!
8
4
Vreti sa faceti rating ptr. covid cu niste copii care aveau afectiuni cardiace din nastere ? Nenorocitilor , sa vi se usuce mainile cu care scrieti articolele astea...
11
4
Au murit de probleme cardiace, ci nu de covid fgm de ticalosi.
13
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272