REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Dorel de la Termoficare lovește din nou: se luptă cu jetul de apă fierbinte

Dorel de la Termoficare lovește din nou: se luptă cu jetul de apă fierbinte

Virgil STOIAN 5 noiembrie 2022 | 00:00 3292

În ultimele săptămâni, unii constănțeni au fost privați de apa caldă din cauza deselor avarii din rețea. Unul dintre vajnicii angajați de la Termoficare încearcă să repare o astfel de avarie cu niște ”unelte„ neconvenționale și anume niște cartoane.

Scena pare ruptă din fimele cu Stan și Bran, intervenția muncitorului fiind inutilă, jetul încăpățânându-se să țâșnească în continuare. Într-un final se pare că ”fântâna arteziană” a fost oprită cu  vată minerală și pietre de pe jos, însă reprezentanții Termoficare au negat că ar fi avut probleme în zonă. Vorba aia... nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu îi miroase.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca u ar fi de plans ar fi de râs....dar ce vina are un simplu angajat daca nu are mijloacele si uneltele necesare dituatiei in carr se afla?
3
0
Nici nu o sa avem apa calda și căldură...unde este primarul???? Ar trebui sa ieșim în strada sa-i dam jos pe toți de la mic la mare,unde sunt banii constănțenilor de oe impozite,utilități...etc...în buzunarele lor fără fund RUSINE CONSTANTA
4
0
HUTUCA???? CAND VA AVEA APA CALDA, CONSTANTA?????? TU AI HABAR CA CONSTANTENII NU AU APA CALDA DIN LUNA AUGUST????? CUM AI PUTUT SA LE MARESTI INDEMNIZATIILE MEMBRILOR CA????CE ATI FACUT PENTRU CONSTANTA???
4
0
La aceasta societate incompetenta dobitocilor de directori se scurge pana la portar.Toti sunt loviti de o prostie pandemica in cadrul Termoficare Constanta.Mai rau este ca o freaca pe bani multi ,pe banii nostri.Cand da 2zile apa calduto-calaie este sarbatoare mare.CHITAC PROSTANAC DE DOI BANI UITE-TE BOULE PE CINE AI PUS SI AICI ,TOT UN SUBMEDIOCRU DE-AL TAU.VITA CE ESTI.
13
0
toate h a h a l e r e l e astea de comentati, uitati-va in oglinda si vedeti adevaratii vinovati, ce-au adus prin votul lor. acordat vremelnic mascariciului puscarias, orasul in halul asta. votul vostru a nenorocit orasul asta, nu muncitorii de la termoficare, raja, telefonie, enel si alte utilitati ce se chinuiesc sa tina in viata lucruri vitale pentru confortul de zi cu zi.
9
2
*incapabilitate
8
1
termoficare constanta nu are egal in incompetenta, impotenta, incabailitate si nesimtire. Desfiintati-i!
13
1
daca avaria care a oprit toata apa calda in oras a avut loc pe 2 noiembrie dupa amiaza de ce promisiunea de revenire este abia pe 5 noiembrie - nu se poate mari forta de munca si organiza mai bine si dota cu utilaje mai bune ? ca altminteri vad ca se dau o gamada foarte mare bani de beculete de craciun si panselute si cine stie ce alte lucruri lipsite de importanta in conditiile in care nu avem apa calda de aproape 3 luni cu cateva mici exceptii - minimul de civilizatie in 2022
18
1
Oricum, celor de la termoficare gura le miroase a fecale!
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212