REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Dorian Popa a provocat isterie în rândul tinerilor cărora le-a dat shaorma moca. Video

Dorian Popa a provocat isterie în rândul tinerilor cărora le-a dat shaorma moca. Video

Virgil STOIAN 15 octombrie 2022 | 00:00 4518

Isterie demnă de prezența unui adevărat superstar, la Constanța, produsă de Dorian Popa. Prezent, la inaugurarea unui fast-food, vedeta a strâns sute de tineri, care s-au adunat ca să își vadă idolul... sau ca să mănânce o shaorma gratis, aceasta fiind promoția oferită de respectiva locație.

Prezent la Constanța, la inaugurarea unui fast-food al cărei imagine este, Dorian Popa a strâns sute de elevi dornici să își cunoască idolul și, de ce nu, să mănânce o shaorma gratis.

Video:

Spațiul din fața fast-foodului a fost neîncăpător pentru cei veniți, având în vedere că în jur sunt două școli și două licee. Aglomerația a început de la primele ore ale dimineții, iar la ora 18 mulțimea încă era la datorie.

Chiar dacă orele de curs erau în toi, lucrul acesta nu a părut să îi deranjeze pe cei prezenți la eveniment. Ce mai contează o oră de matematică când obțin un selfie cu Dorian Popa? Și pe deasupra, mai mănânc și o shaorma gratis” a declarat unul dintre cei prezenți, pentru Replica de Constanța.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu stiu cat e de ras sh cat de plans...ce porcaranie a pus asta pe piata?
5
0
Dorian popa o zdreata
12
0
Ce sa mai inghesuie prostimea la mancare gratis..ba saraciilor nu aveti nici bani dar nici mandrie.un kkt Dorian Popa, plin de steroizi si manelism maxim.
20
0
O descrii perfect pe mata. Pe tactu cred ca nu-l cunosti. Asta sa fie motivul pentru care spui ca mata si-a vandut p... a pe bani????
2
32
O p******a de om influențează o p******a de generație. Și mai lăsați-ne ca nu va înțelegem pentru ca voi sunteți preocupați să fiți neintelesi și adorati interlopii si bloggerii în loc sa incercati ceva pentru a fi în viitor niște adulti cât de cât normali.
15
0
am deschis aicisea. analfabetul asta borat nu poate fi decat idolul unei generatii ce atinge cu greu un scor de 70 al IQ-ului.
22
1
Baiat destept, face bani frumosi, il duce capu! Bravo lui, a dat si mancare gratis, si a facut si reclama afacerii lui!
3
14
Bai, cum sa ai idol pe dezbracatu asta?! Mai copii, voi ce aveti in cap, pleava si puzderie, rahat si coji de seminte?
23
2
"Prezent la Constanța, la inaugurarea unui fast-food al cărei imagine este" "Prezent la Constanța, la inaugurarea unui fast-food a cărui imagine este" Care o fi varianta corecta? Aveti un cenzor, care sa puna ordine in anomaliile gramaticale pe care le emiteti?
13
0
Pana la faza cu ucrainienii am zis hai ca nu esti chiar asa p***t. Cand ai zis ca ucrainienii mor la coada la paine gata, esti oligofren. Ia-i acasa luati-as mortii in p**a si tie si lor
7
10
Pentru INDREDIBIL! Aia sunt copii, ba! Baga-mi-as p**a in gura ma-tii de tradator! Cu ce drept insulti poporul roman sau pe copiii aia fara drept de vot macar? Nu vezi ca esti prostul satului? Ce mentalitatea de idiot util din AUR ai. In primul rand, magazinul ala tocmai s-a deschis. Copiii aia au venit pentru Dorian Popa mai mult, fiind in mare parte subscriberi, urmaritori, fani ai lui. In al doilea rand a fost o situatie de WIN WIN, nu va mai cacati pe voi comunistilor ca sunteti vai de mortii vostri, sunteti rupti rau de realitate. Copiii aia au primit shaorma gratis, s-au distrat putin de Dorian Popoa, s-au pozat cu el, au iesit putin din rutina, s-au intalnit si cu amicii. Plus de asta in mediul online, in special in cel romanesc, shaorma este unul dintre alimentele preferate ca tinta a glumelor si ironiilor. Au venit la o caterinca oamenii, au venit pentru live, au venit pentru evenimentul in sinte. Ofticatilor! Plus de asta l-au si ajutat pe Dorian, au ajutat si imaginea magazinului, au bagat si "o chifla" in burta "moca". WIN WIN! Toata lumea a avut de castigat. Numai voi cacati pe voi din exterior, de ofticati, de habar n-am ce alte motive. Sunteti ca babele alea care stau la colturi si urmaresc tot, barfesc tot. Lasati copiii in pace, prapaditilor! Au dreptate astia, ca ne tineti in loc. Sunteti vai de mortii vostri astia care ati trait in comunism. Inca ducem greul pe umerii nostri si mai avem de tras pana muriti voi si abia atunci iesim COMPLET din noroiul in care ne-au tinut rusii si comunistii lui Ceausescu cat timp ati trait voi, incultilor, slugilor care stateati ca milogii la cozi de mancare pe vremea lui Ceausescu. Situatia de fata e cu totul din alt film. La fel stau si francezii cand sunt oferte la Nutela in Franta sau americanii la unt de arahide, ori rusi la vodka. La fel ati mancat cacat si cand stateau ucrainenii la coada la alimente si radeati de ei ca de ce nu se ascund cand i-au bombardat rusii si i-au omorat la coada la paine... Pai prostilor, daca nu-i omorau bombele, ii omora foamea, ii omora lipsa abei in 3-10 zile. Le-ar fi murit copiii in brate. Va grabiti voi repede sa criticati, dar aveti ditai barna in ochi. Ipocriti! Ce pretentii sa am de la voi. Multi dintre voi v-ati nascut din mame c***e, care isi vindeau p***a pe alimente, in saracia aia ceausista si acum mancati cacat de copiii astia care se distreaza. Hahahaha! Daca nu ar fi de plans as fi ras. De fapt, eu rad oricum, pentru ca am lacrimi la p**a, de la durerea in p**a. Hahaha Voiam doar sa-mi bat putin p**a de voi, mai ales ca au mancat cacat cativa orfani pe aici. Pofta buna!
51
19
DORIAN POPA PRESEDINTE! Ba, numarati-i pe astia! Fii atent ca Dorian al nostra a strans mai multi decat Georgica Simion pe 2 octombrie. HAHAHA! M U I E SIMION!!! HUUUUOOOOOOOO! HAHAHHA! CE M U I E si-au luat rusofilii din AUR, fel si putinistii din SOS. NATO FOREVER!!! Sa moara rusnacii de ciuda! ROMANIA MARE IN NATO SI UE!!! Inca o data, hai, toti in cor! M UIE SIMION!
13
5
popor degradat, dezumanizat, fara urma de demnitate.
17
7
ba sa moara mama nici la bac n ai scris atat:)) du te drq de anonim flausat
12
11
Generatie de copii batuti in cap, plina de fitze si nesimtire.
23
2
Circarul ala de George Simion ar putea lua exemplu de la gluma lui Dorian Popa. Mai bine sa organizeze niste "proteste" in care sa ofere alimente in valoare de vreo 500-1000lei fiecarui participant in parte. Daca i-ar fi pasat cu adevarat de traiul greu al romanilor afectati in ultima perioada, ar fi putut face asta. Are de unde, ca nu da de la el. Primeste finantari de zeci de milioane de euro de la "afaceristi dubiosi" din eurasia, ca sa ogranizeze o "lovitura de stat" si roexit, respectiv iesirea din NATO, cum doresc Rusia si China.
23
3
Nu va mai cacati pe voi, f**u-va-n gura de comunisti. Aia sunt numai copii, nu vedeti? Nu s-au dus acolo neparat pentru burti pline, s-au dus pentru evenimentul in sine. Plus de asta, evenimentul in sine este si unul foarte amuzant, pe seama acestui aliment facandu-se mai mereu glume de-a lungul timpului. Totul a fost facut mai mult pentru amuzament. Lasati copiii sa se distreze, nenorocitilor! Oricum prea multe zile amare le-ati facut prin prostia voastra cu urme de comunism, de al carui umbra si fantoma nu am scapat inca, tot datorita faptului ca voi si mentalitatea voastra ceausista inca exista. Iar Dorian Popa este un exemplu pentru astia mici, din mai multe puncte de vedere. Fizicul fiind unul dintre ele, iar voi invidiosilor va cacati pe voi ca-si arata muschii. Si eu as fi facut la fel si voi la fe. Stateati numai in pufoaica, daca at fi aratat ca el? In primul rand promovozea sport. Luati-va de altii daca vreti cu adevarat sa faceti gargara. Luati-va de videochatiste si alte anti-modele care distrug imaginea socetatii romanesti. Nu de Dorian Popa ar fi trebuit sa va luti, primitivilor. El nu exagereaza cu nimic, ba chiar copiaza extrem de bine alti youtuberi celebri din afara. El a castigat mai multi bani din youtube, decat din muzica la viata lui. El este un exemplu pentru multi, iar voi va ofticati, ca are muschi, ca are o iubita frumusica foc, ca face o groaza de bani din youtube, e adevarat si datorita faptului ca a fost si actor si cantaret. Dar toate chestiile astea s-au "pupat" intre ele si a devenit o celebritate in sensul ok al cuvantului. Omul are succes, acceptati adevarul. Si eu sunt invidiosul, dar nu la modul in care sunteti voi. Adica, mi-ar fi placut sa fiu in locul lui, dar nu ma apuc sa arunc cu noroi in el. Respectati-l! O merita! Mai degraba am promova astfel de modele de "youtuberi de succes' decat de vede pe onlyfans cum promoveaza latrina tv la iumor si aduce curvele alea virtuale ca se le dubleze preturile. Chiar si asa, banii astia din videochat, onlyfans, vizualizari pe youtube vin de afara si intra in buzunarele romanilor. Acesti bani intra pe piata din Romania, raman aici. Asta inseamna ca ei pun umarul la dezvoltarea romaniei, asta dincolo de oricare alta eticheta pe care le-o lipim noi pe frunte, criticandu-i. Voi ce cacat ati facut pentru Romania? Nu va convine ca s-au scumpit multe? Nu va convine? Ce solutie ati gasit voi? Sa ne "imprietenim" cu rusii care au invadat pamanturile romanesti de 12 ori in istorie si sunt inamici nr 1 ai Romaniei, adica unicul si vesnicul inamic al Romaniei este Rusia, ca sa lamurim. Asta vreti? Gaze rusesti mai ieftine? Combustibil mai ieftin? Dar nu mai bine va mutati voi la tara si faceti focul cu lemne si ce mai gasiti? Basinile voastre de lux, dependenta de gazele rusesti si alte d-astea a facut ca banii din Romania si in general din UE sa iasa de aici sa mearga in Rusia, in bombe si echipamente militare care acum omoara crestini nevinovati. Iar alimentele, produsele romanesti... saracii producatori romani fac foamea, companiile si bat joc de ei, cumpara la preturi de nimic si dau la export, pentru ca voi, basinosilor de lux, suferiti de fructe de mare, caviar si alte tampenii exotice, alte mancaruri de fite si bauturi scumpe, ca alea romanesti nu sunt bune, nu? Alea va stau in gat? De ce nu ati facut nimic sa sustineti producatorii romani? Aaa acum va deranjeaza scumpirile. Este amuzant faptul ca oamenii aia de la tara nu prea au probleme acum. Acum doar voi astia cu basini de lux, cu gaze rusesti, cu masini cu motoare mari (second-hand la mana a 10-a) aveti probleme. Aaaa pai ia puneti si voi toale de oameni normali pe voi acum, ia mergeti cu loganuri romanesti, mancati mancare roamneasca si suportati traiul pe care il au romanii normali, in timp ce voi faceati evaziune, dadeati bani pe droguri scumpe la concerte si pe bauturi scumpe etc, bani care IESEAU din tara, pentru ca toatea alea erau aduse la n***u in tara, prin contrabandisti, traficanti etc. E amuzant cum fix astia care fac probleme mari Romaniei, fix astia urla mai tare ca sa ne critice sau sa ne aduca AUR ca "salvatori" cand in spatele apritiei AUR sta Dan Puric (Cristian aka Paracioasa Mica in dosar) fost turnator la securitatea ceausista, dar si Teodosie tot turnator la securitatea ceausista. Acesti indivizi au fost dovediti oficial ca turnatori la securitatea ceausista. Langa ei se mai numara si Nicolae Voiculeta (afaceri cu comunistii din partidul comunist chinez), Calin Georgescu din Clubul de la Roma care are rusofilie si euroscepticism la ideologie pe pagina sa de wikipedia. Nu stiu ce cacat impresie buna aveti voi despre AUR, dar sunteti manipulati in ultimul hal. ROMANIA este atacata pe toate fronturile, inclusiv in politica prin partidul de sabotaj AUR. Singura sansa ca Rusia sa scoata Romania din NATO, este sa aduca AUR la putere in Romania si baga bani in partid prin "afaceristi dubiosi" in legatura cu Calin Georgescu din Clubul de la Roma, prin Sebastian Ghita, Marius Lulea si alti rusofili si putinisti. La fel, razboiul din Ucraina a inceput si pentru a-l ajuta pe Trump sa castige alegerile in 2024. Trump nu mai avea sanse, dar pentru Satana Putin a invadat Ucraina si pentru ca la alegerile trecuta Biden a castigat la diferenta mica, prin nemultumirea provocata de scumpiri, pandemie si alte teme de propaganda finantate de catre afaceristii dubiosi din spatele lui Trump, s-ar putea ca in 2024 diferenta aia mica dintre Trump si Biden sa se fi intors in favoarea lui Trump, asta inseamna ca Putin ajutandu-l pe Trump (fiind foarte cunoscuta pritenia dintre cei doi), atunci Trump il va ajuta pe Putin sa scoata Romania din NATO, dar si Bulgaria, Ungaria va iesi sigur, iar incetarea ajutorului din partea SUA pentru Ucraina ar insemna ca Rusia va castiga razboiul. Iar Rusia chiar are tot interesul in prezent sa tina conflictul in Ucraina si sa traga de timp pana in 2024. Pentru ca obtine mai mult decat pierderile de soldati rusi. Obtine preturi mari si nemultumiri in UE, inclusiv in Romania si SUA, asta inseamna ca romanii si americanii vor vota partide RUSOFILE precum AUR sau pe republicanii lui Trump, care promit preturi mici. Si cum ar putea saracii sa refuze asta in schimbul unui banal vot...? Iar apoi fara ajutor din partea SUA, Rusia ocupa complet Ucraina... ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, pentru ca oricum nu da doi bani pe rusii de rand, iar Trump va face in asa fel incat AUR sa ajunga la conducerea Romaniei, ba chiar va fi de acord cu Putin ca Romania sa se uneasca cu Moldova, dupa ce iesim din NATO. Apoi nato revine la granitele din 1997 cu europa de est o zona buffer, o zona gri, cu armate slabe "defensive" si care vor putea fi distruse fara efort in viitor... cand vrea "muschiul" lui Putin sau urmatorul dictator rus. Da, de acord cu voi, ROMANIA MARE este visul nostru, dar daca Romania va mai vrea sa intre in NATO in viitor, cum vrea Ucraina azi va fi EXACT acelasi scenariu, rusii acuzandu-ne ca vine NATO prea aproape, ca blablabla, ca au decis sa "operatiune speciala militara" in Romania blablabla, nato nu va putea sa faca nimic decat sa ne ajute cu arme ca pe Ucraina... si unde ajungem asa? Va fi distrusa Romania la scurt timp dupa mirjaul "ROMANIA MARE" neutra? Este un risc prea mare, dat de lacomia asta. Pentru o palmam de pamant riscam sa distrugem definitiv Romania, ireversibil. Cine nu a dat doi bani pe fratii lor de sange, pe ucrainenii, nu va da doi bani pe Romania si viitorul nostru sau cuvantul si lacrimile noastre. Ne vor ucide fara ezitare, fara regret. NICIODATA LANGA RUSIA! Niciodata nu votam AUR (RUSIA). Nu va lacomiti! Daca va lacomiti, veti ajunge ca aia de la coada la shaorma, ci nu ca Dorian Popa!
41
20
Ptr.CTA. Ai punctat foarte bine,mai vin si eu cu o complecatare.Astia de azi sunt aia de maine care vor cara mancare la Glovo si pentru 2 mititei vor fi in Piata Universitati sa dea jos guvernul ! Cu o sapca si o galeata isi semneaza slugarnicia pe viata. “Slava Ucraina “au sarit preturiile in sus pentru sustinerea razboiului ii cazam ii hranim si pe ai nostri ii haituim.Popor de idioti!
15
20
Mai mare rușinea , de mici sunt mocangii ! Vine un sac de plastic cu ifose de mare " sculă" , care indiferent la ce face reclamă se dezbracă ca sa-si arate ...steroizii , si gata, toti viitorii asistați sociali vor sa se pozeze cu haidamacul. Și ..., daca tot e mocangeală , să bage și ceva la burdihan. Si uite asa , mai " educăm" o generatie... Daca se dadea gratis o carte sau o invitatie la muzeu , nu venea nimeni !
35
16

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212