REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Dorin Popescu, consilierul lui Chițac, a plecat din primăria Constanța

Dorin Popescu, consilierul lui Chițac, a plecat din primăria Constanța

Ana Maria LIPAN 9 aprilie 2023 | 13:19 4067

Dorin Popescu, expert în geopolitică și fost diplomat în Rusia, Ucraina şi Balcani, și unul dintre consilierii primarului Vergil Chițac, a plecat din Primăria Constanța. Popescu făcea parte din echipa lui Chițac încă de la preluarea mandatului de primar.

Dorin Popescu, consilierul lui Chitac, a plecat din primaria Constanta
Chițac a semnat vineri, 7 aprilie, dispoziția privind încetarea, prin acordul părților, a contractului individual de muncă a lui Dorin Popescu, din funcția de consilier în cadrul cabinetului primarului.

Dorin Popescu, consilierul lui Chitac, a plecat din primaria Constanta

Dorin Popescu, care se ocupa de Direcția de organizare a evenimentelor, dar și de Serviciul Tehnologia Informației și Echipamente Informatice, intenționa încă de anul trecut să plece din administrația locală și avea planuri de reconversie profesională, fiind vorba despe un post la Ministerul Afacerilor Externe.

Cine este Dorin Popescu?

Popescu este președinte și membru fondator al Asociației Casa Mării Negre din iulie 2017. Lector universitar asociat la Universitatea "Andrei Șaguna" din Constanța, Facultatea de Științele Comunicării și Științe Politice, analist politic, fost diplomat și doctor în Filologie, din 2012. A publicat peste 140 de lucrări, studii, eseuri, recenzii, articole tematice etc. în diferite reviste de profil.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu toate ca au trecut mai multe zile de cand au fost facute publice imaginile cu mizerabilul Lupu , presedinte al Consiliului Judetean Constanta , in Replica nu se sufla o vorba despre acest subiect . RUSINE !!!
8
0
Jos chitac chitac = groparul constantei
7
1
Viespar era la primărie!
6
0
Și umanul,ca domenii,amestecate.Polivalenta,geniu,diplomație,informație, consiliere.Cam mult pentru o persoană. Dar de fapt,cu ce s a ocupat și cu ce se ocupă?Că astea nu s meserii,astea s mai mult hobby uri,după ce ți ai câștigat cinstit pâinea. De zi cu zi.
4
2
DE CAND A CEDAT VERGILICA SI ATRIBUTIILE DE CITY MANAGER LUI RUSULICA, DE FRICA PNL-ULUI, NOI NU MAI STAM. SA RAMANA CU RUSULICA, HIRA SI GEORGEASCA. CEA MAI SMECHERA ECHIPA DE PAPAGALI INGAMFATI. SUCCES NEA VERGILICA, CA O SA AI NEVOIE
8
0
Doctor in filologie se ocupa de serviciul tehnologia informatiei! Uluitor! Omul nepotrivit la locul nepotrivit!
8
2
O mare pierdere pentru Primarie! Unul dintre cei mai buni profesionisti in domeniu, singurul intelectual pur sange din echipa lui Chitac! ...si cel mai onest si curat din cati am cunoscut! Sa ai noroc în noul tau proiect, Dorin!!!
10
10
amiralul de apa dulce o sa sfarseasca luat cu izoleta.
11
0
Presa noastră cea vitează, Are-n viaţă mare rost: Este “câinele de pază”, Care latră…contra cost…
7
0
CHiti Chiti soricel de catedra hapleste pensii , salarii si sporuri ca si cum a luptat in Ucraina. Bai Chitibus tu ai stat ascuns la catedra cu cartile ai fost putin pe vaporasele alea ruginite de pe Centura. Bai baiatule explica si mie de ce iti platesc eu tie pensia de 12000 ron pe luna si salariu de 18000 ron pe luna plus sporuri... Cand ai fost cu Marasesti in Spania soldatii furau de mancare de foame si i-a prins politia.
20
1
Se apropie catusele chitcane ! Fuge lumea,pute a Poarta Alba.
16
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468