REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
14.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Dosar penal după bătaia dintre două eleve de la Colegiul ”Mircea cel Bătrân”

Dosar penal după bătaia dintre două eleve de la Colegiul ”Mircea cel Bătrân”

Virgil STOIAN 13 octombrie 2022 | 00:00 14430

Scandal la Colegiul ”Mircea cel Bătrân” din Constanța, luni, 11 octombrie. Incidentul ar fi pornit de la un conflict mai vechi între două eleve, de 16 respectiv 17 ani, cea mai mică agresând-o fizic pe cea de-a doua. Tânăra de 17 ani a fost transportată la spital, acuzând dureri de cap.  În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Inspectoratul Școlar Județean a transmis un punct de vedere în privința acestui incident: ” În cursul zilei de luni, 11.10.2022, Inspectoratul Școlar Județean Constanța a fost informat cu privire la existența unui incident desfășurat în curtea Colegiului Național „Mircea cel Bătrân” Constanța, incident în care au fost implicate două eleve de clasa a XI-a și, respectiv, a XII-a. Inspectorul Școlar General, prof. Sorin Mihai, s-a prezentat în unitatea de învățământ imediat ce a fost informat, constatând că managerii școlari au demarat procedura de acțiune specifică acestei situații: convocarea de urgență a membrilor Comisiei pentru prevenirea şi eliminarea violenţei, a faptelor de corupție și discriminării în mediul școlar și promovarea interculturalității, asigurarea prezenței consilierului școlar, precum și a reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Constanța (care la momentul respectiv se aflau în unitatea de învățământ). Inspectoratul Școlar Județean Constanța a solicitat Colegiului Național „Mircea cel Bătrân” Constanța finalizarea cercetării incidentului, cu aplicarea măsurilor ce se impun, conform prevederilor legale în vigoare. În paralel, inspectorii de sector sunt prezenți la acest moment instituția școlară în vederea analizării modului de gestionare a incidentului respectiv și în vederea demarării anchetei care se impune.”

Ce spun oamenii legii

”Luni, în jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 3 au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în incinta unei unități de învățământ din municipiul Constanța, fiica sa ar fi fost agresată fizic de către o altă minoră. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, pe fondul unui conflict mai vechi, o minoră, de 16 ani ar fi agresat-o fizic pe o altă minoră, de 17 ani. Tânăra de 17 ani a fost transportată la spital, acuzând dureri de cap. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. De asemenea, urmează a fi sesizată D.G.A.S.P.C. Constanța, în vederea luării măsurilor din competență.” au transmis reprezentanții IPJ.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
200 calc pedala turatie baga sport
0
0
Nota scăzută la purtare tuturor colegilor care au asistat și nu au intervenit să le despartă
12
5
s-au batut makedoancele intre ele ?
14
0
baga.i tigancii spray cu piper in ochi,sa vezi cum se racoreste.tiganii numai de bita stiu,nu aveti ce vorbi cu ei,sint cazuti din copac.cind bate vintul,se scutura copacii si mai cad citeva maimute din astea.daca ajungnla scoala,terorizeaza,asa ca le trebuie ceva in ochi,spray!
7
1
"Fa zdreanto mi-ai furat clientii " asta spunea parasuta de 16 ani
7
1
Fake news o sugeti
0
5
Ce masuri a luat generalul? Bla, bla, bla! Nimic! Este total depasit! Parca citeste niste articole dintr-o carte! El nu reuseste sa stapaneasca clasele de elevi de unde preda la Mircea si se lauda ca a gestionat situatia?
9
0
Toti toparlani au bagat copii toparlani la liceu ca sa aiba unde sa isi poarte silicoanele si sa isi etaleze nurii ca le arde calcaiele dupa sex si liceul e un loc bun de desfasurare.Parinti care au avortat educatia in sant si copii fara viitor produse de acvariu de mall, fara viitor, fara cultura, viitori ratati inutili social. Imaginea societatii degradate moral intr-un oras degradat moral de coruptie de sistem in toate domeniile.
20
2
M-ati spart cu luni 11 Octombrie. Luni a fost 10 Octombrie toata ziua
5
1
Mlti de aici spun Exmatricularea baa și unde ajung ma copilele astea exmatriculate? Se lasa de școală se apuca de ce? De prostii ca la mega mai rar sa se duca....pe strada degeaba parcuri droguri. Mai bine trimise la psiholog, psihiatru, sport de contact pentru reeducarea sportiva al lor într-un cadru organizat unde sa își folosească toată energia+ + + ar fi nevoie de niște pedepse bine puse la punct 5 ore sambata la biblioteca, cel puțin și dacă le faceți asa ceva sigur le ies figurile din Cap. Iau și bacul ajung și ceva in viata plus va vor mulțumi mai târziu asta contează nu? Plus un sportiv bun cu moderație, echilibru în viata ! Asa ca lăsați voi exmatricularile ca NU ajuta la nimic. Dacă aveți nevoie de idei ziceți și va ajut eu Gost cu 10 clase ;) teoretic p***t practi fac angajări hahahah
12
7
Ce-i mai place romanului sa-si dea cu parerea despre ce nu cunoaste! De ce sa fie exmatriculate ambele eleve? Adica cea agresata trebuia sa stea sa fie batuta pana la inconstienta? Aici ajungi cand sub asazisa lupta impotriva discriminarii romilor inscrii elevi care apartin sau nu acestei etnii, fara examen!!! Pt ca agresoarea este exemplul perfect.
16
1
Exmatricularea
5
4
Ba nepoatelor,ati innebunit?ce va bateti,veniti la bunicul porno sa faceti un ban,acceptam si abonament lunar.
5
5
Eu o stiu pe fata care a incasat și nu vreți să fiți în locul ei!
4
4
Doua makeedoance coorve. Mitceaiceu de puslamale si prifesoti spagari. Cel mai de kkao liceu unde sunt doar cipanezi. Mircea de kkat cu profesori de kkat.
18
9
Au fost destule cazuri prin scoli unde ala sau aia mai schmecheri si cu muschi ii cam luau la bataie pe ceilalti mai linistiti acestia din urma fiind cosiderati fraieri,p****i,papalapte,pampalai,tocilari,etc,daca tu spui sa fie date amandoua fetele afara eu spun sa se gaseasca vinovata si aia sa fie data afara cea vinovata;sau cine stie poate tu le cunosti si daia ai spus amandoua afara,aici este altceva si inseamna ca ai dreptate.
8
4
Poate cineva care cunoaște personajele implicate sa le dea numele? Ar trebui sa știm și noi cum se numesc pușlamalele...ne mai ferim de ele, ne mai ferim copiii, se mai fac părinții de râs în oraș dacă tot n au știut să și educe micile pirande
12
6
ciupanez!!
16
2
CNMB din profesionist devine ...profesional, din pacate.
17
2
Nici Mircea nu mai este ce a fost vreodata, daca a fost...
27
2
amidoua la futut !si pe urma exmatriculate
16
6
Exmatriculare pentru cel puțin 1 an !
19
4
Doamne ajuta.Asa ne creste electoratul
16
3
O institutie putreda, cipanizata pana la refuz. Nu ma mira comportamentele de stana.
48
4
Conducerea liceului ,comisia de disciplina ,cred ca trebuie sa aplice exmatricularea elevelor ,pentru a nu incuraja aceste practici .Este in joc prestigiul liceului si nu este normal sa se creeze precente .
27
10
si liceul nu putea sa aplaneze cazul trebuia neaparat sa fie implcata si politia ??? mare lucru s-au paruit amandoua si....cacanarii de liceu de elita HA HA
15
16
Doua machedoance s-au luat la bătaie. Buna știre....
34
8
mircea s a batut cu turcii , pentru ...goromele si cadane, elevele se bat pentru ce? oare e frumos pt. cel mai ok liceu din constanta?
21
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272