REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

DOSARELE COVID AJUNG în INSTANȚĂ: printre inculpați, INFRACTORI cu VECHIME

DOSARELE COVID AJUNG în INSTANȚĂ: printre inculpați, INFRACTORI cu VECHIME

Replica API 17 iulie 2020 | 13:59 4147

Oamenii legii au deschis, în perioada Stării de Urgență, mai multe dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor. La nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, potrivit procurorului șef, au fost înregistrate 6 astfel de dosare, dintre care 3 au fost soluționate. Însă, pe rolul instanțelor, la nivel național, cele mai multe au fost înregistrate la Buzău. Totodată, două astfel de dosare se află înregistrate la Judecătoria Tulcea.

foto: reporterglobal.ro

Patru dosare privind săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor au fost înregistrate la Judecătoria Buzău, 1 la Brăila, 3 la Iași, 2 la Fetești, 2 la Tulcea, 1 la Brașov, 1 la Cluj Napoca și 1 la Piatra Neamț. În cauze urmează să se stabilească primul termen în procesul penal. Spre exemplu, unul dintre dosarele de la Tulcea a fost înregistrat pe 26.05.2020. Este vorba despre Memet Regep, din Babadag. Celălalt dosar a fost înregistrat, tot la Judecătoria Tulcea, pe 30.04.2020, urmând a se stabili primul termen. Aici inculpat este Geapan Dacian Regep, cunoscut cu antecedente penale.

Citește și: Procurorul Mihai Stanciu: ATENȚIE, metoda Accidentul a fost înlocuită cu metoda COVID-19! VIDEO

Cunoscut pentru furturi

Geapan Dacian Regep este cunoscut pentru furturi, el fiind trimis, în trecut în judecată. Întrucât era minor pe atunci, adică în 2016, a primit măsura educativă a supravegherii, pe o durată de patru luni, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt calificat. Acesta, alături de un alt minor, a pătruns în șase locuințe și într-o societate comercială, de unde au firat tot ce au prins.

Liliana IONIȚĂ

Citește și: Peste 10 dosare penale au fost întocmite pentru ''zădărnicirea combaterii bolilor''

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu ai sa vezi tigan turc muncind!vind tigari,fura,asta fac toata viata,sponsorizati de pesede din banii nostri,normal!
1
0
Trebuie sa se faca diferenta intre infractori: avem infractori cod penal si infractori covid tot prin cod penal! Smekereala covid este in desfasurare, boala covid este numai medicala si exista cu adevarat in forma severa avand caracteristica principala si periculoasa--dificultate in respiratie!
2
1
procesele penale sunt de durata, subiectul contamineaza si sala de judecata, nu ar fi o tragedie dar acolo mai sunt cativa oameni nevinovati !
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272