REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Două MINORE, de 9 și 11 ani, date DISPĂRUTE, la Cumpăna, găsite de polițiști

Două MINORE, de 9 și 11 ani, date DISPĂRUTE, la Cumpăna, găsite de polițiști

Replica API 20 martie 2021 | 00:04 5865

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cumpăna au fost sesizați cu privire la dispariția minorei CIOARĂ MIRUNA IOANA, de 9 ani, din Cumpăna.

La data dispariției, minora purta o geacă de culoare roz.

De asemenea, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cumpăna au fost sesizați și cu privire la dispariția minorei JALBĂ GEORGIANA MARIA, de 11 ani, din Cumpăna.

Din primele informații, cele două minore ar fi ieșit la joacă pe stradă în jurul orei 15.30, iar până la acest moment nu au revenit la domiciliu.

UPDATE:

Poliția, jandarmeria, poliția locală au organizat căutări, se fac cercetări, sunt verificate toate zonele, inclusiv cu câinele de urmă.

Momentan, potrivit informațiilor noastre, nu sunt suspiciuni cu privire la dispariția copilelor. Însă, oamenii legii depun toate eforturile pentru găsirea lor.

UPDATE 2:

Minorele au fost găsite, în Cumpăna, în dreptul unor blocuri.

Ce spun poliţiştii:

Cele două minore au fost identificate de polițiști în jurul orei 20.40, la mai puțin de 3 ore de la sesizarea 112, fiind găsite în dreptul unor blocuri din comuna Cumpăna, la aproximativ 2 kilometri de locul în care se presupune că s-ar fi jucat.

Acestea nu prezintă urme de violență, iar în urma audierilor s-a stabilit faptul că nu au fost victime ale vreunei infracțiuni.

La activitățile desfășurate au participat peste 70 de forțe de ordine - polițiști de ordine publică, investigații criminale, criminalistică, rutieră și alte structuri din cadrul I.P.J. Constanța, precum și jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța, ai G.J.M. Tomis și polițiști locali din Cumpăna.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ah... cum nu le am gasit eu mai devreme bani frumosi faceam trimeteau si la parinti ca oricum vad ca nu le prea pasa de ele..
1
0
Pe vremea mea ar fi trebuit sa ne jucam cu paza militarizata, judecand ca eram toata ziua plecati pe te miri ce coclauri de nu stiau parintii de noi de dimineata pana seara. Pe lesinatii astia prajiti la telefoane si tablete daca dispar o ora suna prostii de parinti la NASA ca i-au rapit extraterestri. Vai mama noastra...
5
2
O lipsa crasa de responsabilitate din partea parintilor. Costurile operatiunii de cautare ar trebui suportate de de cele doua familii plus cate o amenda...
14
6
70 de forte?
1
0
Platim , sa plateasca si parintii care se uitau la telenovele si ii durea in dos de copii
7
4
Atata circ pentru niste copii care au plecat sa se joaca si au pierdut notiunea timpului. Parinti isterici si manipulator sa controleze copiii Ar trebui sa plateasca cheltuielile
15
17
Stiu ca o sa fie destui mancatori de kkt dar un mare merit in angrenarea atator forte o mare Madamme pt ca nu veneau atatea structuri daca nu punea ea mana pe telefon, cu gura aia mare cum zic unii, pt o simpla disparitie. Felicitari pt exercitiul de mobilizare fortelor MAI, cetatenilor si eu zic, mare grija dragi parinti la odrasle
34
2
cu prostiile astea!!
5
24

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272