REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Dragnea: 'La un moment dat, în această țară trebuie dată amnistie'

Dragnea: 'La un moment dat, în această țară trebuie dată amnistie'

Replica API 2 octombrie 2018 | 23:53 431

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara că, "la un moment dat", în România ar trebui adoptat un act normativ referitor la amnistie, invocând condamnările "date pe probe falsificate" şi în baza unor "probe administrate ilegal".

"La un moment dat, în această ţară trebuie dată amnistie. Nu ştiu când. Peste un an, peste doi, când vor dori Parlamentul sau Guvernul. Pentru că nu mai vorbim de alte abuzuri. Miile de magistraţi cărora li s-au făcut dosare penale, credeţi că ei au judecat sau judecă doar după propria conştiinţă şi doar după probe, dincolo de orice îndoială rezonabilă? Eu cred că nu", a spus el, pentru România Tv.

Întrebat dacă îşi doreşte ca un astfel de act normativ să fie dat în timpul guvernării PSD, Dragnea a replicat că acest lucru este la latitudinea partidului, a coaliţiei şi a Guvernului.

"Nu ştiu, când consideră partidul, când consideră coaliţia, când consideră Guvernul că ar trebui dată şi prin ce modalitate. S-a tot vorbit că vreau eu, neapărat, pentru mine. Nu, nu pentru mine vreau. Dacă e doar pentru mine, să dea o amnistie în care să mă excludă pe mine. Dar răspunsurile la nişte întrebări dureroase încă nu sunt date. Ce se întâmplă cu condamnările care au fost date pe probe falsificate? Oameni care stau în puşcărie, nevinovaţi, pe baza unor probe administrate ilegal? Ce se întâmplă cu toate dosarele şi procesele şi sentinţele date în baza protocoalelor secrete, care nu sunt legale şi nu sunt constituţionale?", a arătat liderul social-democraţilor.

Întrebat cine ar trebui să deschidă o astfel de discuţie, Dragnea a replicat că ar putea fi Ministerul Justiţiei sau Parlamentul.

"Nu ştiu. Cred că ar trebui Ministerul Justiţiei, poate. Parlamentul... Mai mulţi...", a spus el.

Sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand infractorii si penalii fac legi, legile sunt bune pentru hoti si infractori, nu pentru oamenii cinstiti. Si este grav!
1
0
Timermans asta se ia de guvernul Romaniei,nu de romani.Apoi ce treaba are Iohanis cu faptul ca vin la munca filipinezi?In filipine cu 400$ lunar traiesti 7 oameni binisor,in Romania nu-ti ajung 1000eur.pentru 2 persoane.Noi suntem fortati sa muncim in U.E,pentru ca un cacat bolnav de putere ca Dragnea arunca Romania in haos.Ar fi multe de zis dar nu e spatiu.Hotia din politica romaneasca ne-a adus unde nici nu gandeam,adica aproape de saracie pe noi,oamenii de rand,nu vorbesc de clientela politica.Apropo,eu muncesc 12 ore zilnic fluierand ca am sau nu am pofta si nu ma vaicaresc.
2
0
sa-i sugeti pula lui dragnea , cand va pica vinde klaus toata romania multinationalelor si uninii europene . Vor veni filipinezi si chinezi sa munceasca pe o farfurie de mancare si un pachet de tigari , se va ajunge ca in 2007 , sa iti dea jumatate de salariu . Asta vor multinationalele , sa faca bani multi cu forta de munca ieftina . Veti munci 240 de ore pe cativa lei !
0
3
cat crezi ca iti mai permiti sa intimidezi , sa constrangi, sa ameninti nemernicule, asteapta data de 9 octombrie, poate Dumnezeu isi intoarce fata si catre popor si te arunca pe tine acolo unde iti este locul- PUSCARIA TE VA MANMCA, ACOLO ITI VOR PUTREZI OASELE, SA NU TE INDOIESTI?
4
1
SI daca are dreptate?
0
4
la un moment dat tu vei ajunge in puscarie
9
1
Persoanele de fata niciodata,nu apucati voi sa vedeti asa ceva!
0
6
O data si o data tara asta trebuie sa scape de nenorociti ca tine liviu tiganu.iar cat priveste cuvantul amnistie poti sa il repeti ca un papagal ce esti
12
2
Lasati-l sa-si faca treaba pana la capat.Lasati-l sa-si bata joc de noi.Aveti rabdare.Lasati-l sa ne umileasca.Numai asa scapam de Dragnea si de acest partid profund corupt si nationalist.Vine si vremea noastra.Sa te feresti,talharule,de razbunarea noastra.
11
3
Numai in tara noastra si tarile din africa se putea intampla ca un condamnat penal sa fie sef al senatului si presedintele celui mai mare partid. Rusine.
10
3
mergi matale la puscarie .
13
3
Dar furtul din bani publici era legal si constitutional?Nu va convine ca daca unul era prins sifona pe toata lumea sa scape el.Va puneti la adapost hotilor?
14
4
Asta numa de puscarie vb si tara arde
16
4
Nemernicule, DICTATOREULE, esti DIABOLIC, hotule, mincinosule si penalule, se apropie catusele, daa... !!
15
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272