REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
14.2° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Dragoste cu năbădăi! S-a căsătorit cu cel care o înjunghiase cu foarfeca

Dragoste cu năbădăi! S-a căsătorit cu cel care o înjunghiase cu foarfeca

Virgil STOIAN 9 iunie 2023 | 00:00 1835

Unele femei se pare că nu își învață lecția, acceptând sa fie chiar înjunghiate de cel pe care-l iubesc. Este cazul Andreei Țigleanu, care, aflată la mare împreună cu cei doi copii și cu concubinul său, a fost înjunghiată de acesta. Mai exact, Mengai Constantin George, după ce a băut o cantitate însemnată de alcool, a început să fie agresiv și violent cu partenera sa. Cuplul s-a certat, aflându-se în cort, iar când Andreea Țigleanu a încercat să fugă, agresorul a luat în mână o foarfecă și a înjunghiat-o de mai multe ori. Ei bine, cu toate acestea, cei doi s-au căsătorit, chiar la închisoarea Poarta Albă, acolo unde Mengai Constantin George, era închis preventiv. La doar o lună de la căsătorie, Mengai a primit și pedeapsa pentru înjunghierea soției, și anume șase ani și patru luni de închisoare.

Dragoste cu nabadai! S-a casatorit cu cel care o injunghiase cu foarfeca
Mengai Constantin George, împreună cu concubina sa și cu cei doi copii, a decis să își petreacă vacanța într-un camping din Eforie Nord. De-a lungul vacanței, potrivit informațiilor noastre, cei doi avuseseră mai multe conflicte certându-se aproape în fiecare noapte. Marți, 23 august 2022, neînțelegerile dintre cei doi se pare că au ajuns la apogeu. Cinstit bine, încă de la primele ore ale dimineții, cu o cantitate însemnată de rom, bărbatul și-a luat concubina la bătaie. După ce i-a aplicat câteva corecții, femeia a luat-o la fugă prin camping, însă a fost prinsă de concubin care, la un moment dat, a luat o foarfecă și a înjunghiat-o în spate. Potrivit informațiilor noastre, femeia a suferit leziuni destul de grave, fiindu-i pusă viața în pericol. Bărbatul era atât de beat în timpul incidentului încât nu își mai amintește decât frânturi din ce a făcut, știind doar că, la un moment dat, s-a trezit cu foarfeca în mână.

Dragoste cu nabadai! S-a casatorit cu cel care o injunghiase cu foarfecaAnunțul căsătoriei

Condamnat pentru tâlhărie

Mengai Constantin George nu este la primul conflict cu legea, în trecut el fiind condamnat pentru tâlhărie și consum de droguri. Astfel, în anul 2016, bărbatul a fost condamnat la 3 ani de închisoare, cu suspendare, prin sentința Judecătoriei Sectorului 4 București, după ce ar fi tâlhărit mai multe persoane, împreună cu o altă persoană. Bărbatul ar mai fi fost cercetat și pentru consum de droguri. Magistrații din cadrul Tribunalului Constanța au decis condamnarea lui Mengai Constantin George la șase ani și patru luni de închisoare. Sentința a fost dată pe 28 aprilie 2023 și nu este definitivă, pe 7 decembrie 2023 urmând a se judeca apelul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
alta data nu mai scapa!
3
0
Ciocantina aia de Firea Gabriel o suge toată ziua că sunt femeile abuzate în r*mânia ea care a umblat din ciocan în ciocan.
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212